DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Industrija i energetika … što su oni odradili u 2019. godini? Primali plaću.

Transport … “postizanje pozitivnih proizvodnih kalkulacija u segmentu Transporta koji je trenutno glavno žarište ostvarivanja gubitaka” …. WTF? … ugovaranje ispod cijene?

groooooooooooooooooooooooooozomorno

40 milnja ispušili

koliko je to plaća – za 5-6 god dosta

Ideje naše benzin Vaš!

Boje, naslovnica i slike izgledaju super..dakle ajmo Đuro, Ameri te traže. Najveći broj transakcija danas, ali po prometu tek na 11. mjestu.
veselica :=)

kaže dišo u ostavci – duro je operativno dobar, sam nam treba likvidnost

crni dišo, pa što više sredujes duru, on sve gore radi

ebitda marza ubminusu a on priča – restrukturirajnje uspjelo

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Odličan izvještaj.

https://zse.hr/UserDocsImages/financ/DDJH-fin2019-3Q-NotREV-K-HR.pdf

Boje i naslovnica i slike izgledaju super

Slike su daleko ljepše od teksta.

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/planiraju-otvoriti-srediste-za-odrzavanje-oklopnog-vozila-bradley-za-ovaj-dio-europe/9553307/

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/planiraju-otvoriti-srediste-za-odrzavanje-oklopnog-vozila-bradley-za-ovaj-dio-europe/9553307/

“Umjesto da spašava tvrtku dodjelom tog posla svojoj tvrtki, država raspisuje natječaj i daje posao izraelskoj kompaniji koja je bila jeftinija, ali vojska danas još nema vatrenu stanicu, a tvrtka je na rubu stečaja.”

Moze li mi netko objasniti zasto ova dionica vrjedi 5kn (1,38 BVPS iz 2Q2019, sada je jos i losije) a u izvjescu se sve crveni i racun je blokiran?

Tek sam sada vidio izvjestaj i moram priznati da mi je skocio tlak preko maximuma.
Ocekivao sam da ce biti jako lose ali nisam ocekivao da ce biti katastrofa.

Mislim da se ovdje nece moci nikako primjeniti sistem kao sto je to bilo sa npr. PTKM.
Ne izgleda ovo uopce dobro.

Kakvo je vase misljenje u vezi buducnosti ?

Koliko vrijede nekretnine ĐĐ grupe?

Ideje naše benzin Vaš!

Moze li mi netko objasniti zasto ova dionica vrjedi 5kn (1,38 BVPS iz 2Q2019, sada je jos i losije) a u izvjescu se sve crveni i racun je blokiran?

Zato što su vlasnici dionica mahom na grobljima i uređuju okoliš preminulim bližnjima.
Pričekaj idući tjedan.

Eto ovo je mogla biti injekcija i spas za holding da su htjeli

Hrvatska kupuje dva helikoptera Black Hawk za 115 milijuna dolara

Ovdje se puno govori sa ciframa . Pa kod đđ je prva ozbiljnija kriza firme i već se ovu firmu zakopava .
A što ako već u ponedjeljak dođe do isplate plaća, i država također za par dana uleti sa određenim iznosom saniranja gubitaka ?
Kako vidimo, veliki i dalje ne prodavaju.
Pa bilo je ovakvih slučajeva (ohoho) na tržištu ( i puno gorih ) , pa je uslijedio veliki come back.
Situacija je daleko od dobrog, ali ajmo malo još pričekat.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close