Bit ce zanimljivo tek kad se Ivanovicu lagano smraci pred očima pa odluci staviti svojih 880+k komada sa market nalogom na prodaju……
čuj ovog na pravdi Boga, šta ti nisi otpirkao odavdje, prodana ti LRH… kaćeš ća?
jel da da te nervira što nije pala cijena sad, nemam đuru ali baš mi je milo što ste svi vi destruktivci omašili… šta će biti poslije ne znam ali da ste fino fulali svi, jeste.
Bit će veselo kad izađe fi.Tko ga dočeka s dionicama na računu mogao bi biti posebno “veseo” 😁
pretpostavljam da netko jači brani cijenu, također ima likova koji kupuju jer očekuju odblokiranje računa… ipak treba pričekati još i izvješće… nakon toga ne bi trebalo više biti loših vijesti, samo dobre… možda i ja kupim iza izvješća (koje će vjerojatno biti koma).
“U obrazloženju ostavke Bogdanović ističe kako se Đuro Đaković Grupacija nalazi u nezavidnoj situaciji uslijed dva ključna problema – nemogućnost financijskog praćenja proizvodnje i nedostatka vlastitog kapitala”. A da uleti lova kao i u Varteks?
mene zanima zakaj se neno ništa ne očituje, prije ljeta je ima +20 mil kuna u ddjh, nekidan je imao +10 mil kuna u ddjh. koliko ima danas?
Gdje si to pročitala
Netko je rekao da ne smiju otvoriti PSN, jer onda gube bankovne garancije koje su dali za izvršenje ugovora sa naručiteljima, pa ne znam da li je to istina ili ne, zašto nisu otvorili PSN. Koliko znam ako ne isplatiš plaću najdulje mjesec dana, također ne možeš otvoriti PSN.
FOTO: Radnici na ulicama, a predsjednik Uprave Đure Đakovića podnio je ostavku koju je i obrazložio
Radnici šetaju ulicama umjesto da rade u halama. Ovo je već postalo sastavni dio folklora u HR-u.
Odličan izvještaj.
https://zse.hr/UserDocsImages/financ/DDJH-fin2019-3Q-NotREV-K-HR.pdf
Boje i naslovnica i slike izgledaju super