Opet ti pricas besmislice. Daj shvati vise da se nemoze razvodnit dionica sama od sebe.
a tko kaže da će razvodniti sama od sebe?
Gledam i slusam Bogdanovicevu izjavu i da covjek ne povjeruje svojim ocima
Na kraju izjave kaze ,, mi i dalje radimo na pronalazenju novog ,,kreditora,,
Ko je tebe postavio za predsjednika
Nije ti neugodno nakon te izjave ?????
Mogu dobiti kredit pod istim uslovima pod kojim je dobio i Agrokor. Prvo se svi iz uprave trebaju na.uziti pa će im možda poslije toga dati.
Gledam i ovog ministra obrane. Svi koji su bili od 2008. -2019 jako su dobro lobirali za svoje interese a za holding pricali lose stvari.
To je ta spremnost svih ministara koji bi sve dali za RH, ruka na srcu, slikanja i ostali PR.
Amarananab
Nakon svega, pozajmice, kolaterali, dokapitalizacije, privatizacije, nisu jos samo bile ,,donacije,, tko normalan bi im dao vise i 1 kunu kredita.
Sindikalista prica o braniteljima???
Halo pa ti isti branitelji su deset godina prodavali ddjh odmah cim im je drzava donirala dionice.
Stoga svi mi dionicari trebamo podic tuzbe protiv svih uprava i dobro ih razvalit na sudu da jednom shvate da nisu dionicari budale!
Gledam i slusam Bogdanovicevu izjavu i da covjek ne povjeruje svojim ocima
Na kraju izjave kaze ,, mi i dalje radimo na pronalazenju novog ,,kreditora,,
Ko je tebe postavio za predsjednika
Nije ti neugodno nakon te izjave ?????
Bas pogledao i da ne povjerujes… Lezeran intervju u kojem kaze da nemaju za place i da radnici imaju pravo na strajk, jer tako pise u kolektivnom ugovoru. Nesposobnost na kvadrat…
Budfox
Naravno da je lezeran, sigurno ima i dobru sluzbenu pilu, kartica, sluzbeni mobitel kao i svi ostali politicki uhljebi koje hranimo mi poduzetnici.
Jos nisam vidio sposobnog predsjednika uprave a da ga je postavila politika.
Molim novo jamstvo od bar 300.000.000,00 kn da potraje do iza izbora.
Predhodno od 100.000.000,00 nije potrajalo ni godinu.🙈
Bogdanović je tu došao na kraju, iako je i on od malo koristi. ĐĐ propada odavno ali pravo uništenje je krenulo s Kovačevićem a nastavljeno s Mazalom. Ne znam kako je karijeru nastavio Kovačević ali je čuo sam Mazal dobro uhljebljen. A mi dioničari smo nastradali.