DDJH je narastao ovoliko od početka godine jer mu je vrijednost naprosto bila puno veća od cijene!Već sam ga uspoređivao s nekim dionicama i po meni dok ne prođe 300kn još je podcijenjen!
Ovo nije nikakva euforija oko DDJH nego dolazak na realne razine!
Naši dični analitičari iskazali su se anonimno ali i javno sa svojim analizama dionica INE, nakon toga samo
jedno za njih, hajte spat.
Naši dični analitičari iskazali su se anonimno ali i javno sa svojim analizama dionica INE, nakon toga samo jedno za njih, hajte spat.
Mislim da su rekli da bi mogla INA kroz 2-3 godine na 3500kn,tako nešto???
Slažem se da je članak objavljen da zaustavi rast Đure, ali ako pročitaš post na stranici prije od Gorana8, kojim on citira člana tenkistu iz dana u dan, misli da je vidljiva euforija. Ono čega se ja bojim je da će čim cijena malo stane ili malo padne (za neke nedajbože da se i to može dogoditi na burzi), mnogi krenuti u prodaju da uprihode svoje dobro ulaganje. To ti je psihologija mase. Iako moram reći da se nadam da ću pogriješiti u ovim svojim predviđanjima.
Paničari rade štetu uvijek i svuda… to je tako, ne možeš tu ništa… psihologija krda.
Al’ zato kupi povoljno! [smiley11]
Slažem se da je članak objavljen da zaustavi rast Đure, ali ako pročitaš post na stranici prije od Gorana8, kojim on citira člana tenkistu iz dana u dan, misli da je vidljiva euforija. Ono čega se ja bojim je da će čim cijena malo stane ili malo padne (za neke nedajbože da se i to može dogoditi na burzi), mnogi krenuti u prodaju da uprihode svoje dobro ulaganje. To ti je psihologija mase. Iako moram reći da se nadam da ću pogriješiti u ovim svojim predviđanjima.
Paničari rade štetu uvijek i svuda… to je tako, ne možeš tu ništa… psihologija krda. Al’ zato kupi povoljno! [smiley11]
Dečki nije to bitno!Poslije ovog rasta dođe nekoliko dana blage korekcije i onda opet 2-3 velika koraka prema gore do 300kn!Samo bih volio viditi izvješće a onda ćeš vidjeti kad bude išlo izvješće za prvi kvartal kako će biti veselo…Sad je veselo na JDOS[smiley1]
Hm..gdje je nestao moj post? između ostaloga napisao sam da je smiješno ovo napisano da se “šuška” o Kuvajtu. Predsjednik Mesić osobno preda pismo i garanciju za Đurine poslove( što je objavljeno i u svim medijima) a novinar to naziva šuškanjem. Zbog novinarskih članaka sam nekad propuštao velike zarade ali više neću.
Nema šanse, pa nisam valjda više početnik. Od 20-tak dionica koje sam u “panici” prodavao, znaš koliko ih je poslije otišlo gore? Svih 20!!! Od 100 do 600%. Pozdrav!