DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnjih par mjeseci je ovo čisto kockanje. Ali čisto. Danas sam pozatvarao dosta pozicija koje su najbliže cijenama po kojima sam kupovao. Narednih dana režem neke koje su pale ispod tih razina i to je to za ovu godinu, šteta da to nisam napravio pred 3 tjedna tj. prije izvješća kad sam bio u daleko boljoj situaciji. Burzu nema što pokrenuti i nema se tu što više tražiti, tko god ostaje je ovisnik.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Pjesniče tko zna što nosi budućnost, možda je baš sada vrijeme za kupnju. Nikada ne znate s burzom. Noć je najtamnija prije zore.

Zadnjih par mjeseci je ovo čisto kockanje. Ali čisto. Danas sam pozatvarao dosta pozicija koje su najbliže cijenama po kojima sam kupovao. Narednih dana režem neke koje su pale ispod tih razina i to je to za ovu godinu, šteta da to nisam napravio pred 3 tjedna tj. prije izvješća kad sam bio u daleko boljoj situaciji. Burzu nema što pokrenuti i nema se tu što više tražiti, tko god ostaje je ovisnik.

Tako je…to znaci da bull market nije gotov, tnx

Koji bull market, u bearu smo od travnja 2017

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Pa da, ovo je cisti bear market vec godinu i pol

Red bull

BV dionice je ispod 7 kn, poslovanje je već godinama loše, zadnje FI je također loše…a cijena na burzi je 15 kn?? ova burza je totalno kontra zdravog razuma!

Mislim da se do sada nitko nije konkretno pozabavio traženjem ozbiljnog strateškog partnera za tu firmu, već je firma služila isključivo kao plodno tlo za stranačke kadrove u SB županiji, te za socijalni mir, ali kad tad treba početi raditi na tržišnim osnovama, a mislim da ide u dobrom smjeru!!

Traži se partner na način kako jedino znaju : http://www.duro-dakovic.com/press_centar/oglas_za_izlaganje_prodaji_nekretnina_i_pokretnina_drustva/default.aspx

A zašto i ne bi, pa ova uprava ima podršku dioničara. Ide Đ.Đ. na 10 kn.

Traži se partner na način kako jedino znaju : http://www.duro-dakovic.com/press_centar/oglas_za_izlaganje_prodaji_nekretnina_i_pokretnina_drustva/default.aspx

Natječaj je jučer završio i ako nađu kupca ide Đ. Đ. na 20kn

očito se radi o nekretninama, koje nisu neophodne za poslovanje i proizvodnju, naslijeđene kroz pretvorbu, čudno je da ih se nisu i ranije riješili, ja sam do sada kupio nešto malo, a volio bih kupovati i po 10, znate li kada će to biti, pripremio bih malo veću količinu novca, čisto da me ne iznenadi,
jeste li uopće ikada ušli u dvorište ĐĐ i vidjeli kako izgleda taj negdašnji mastodont, pa većina nekretnina je ili prodana ili u najmu, tamo ima barem 30-50 poslovnih subjekata, tamo su špediteri, carinici, ma tamo ima svega već 15-ak godina, a vi sada tek 2-3 livadice i stare zgradice navodite kao nekakvu ozbiljnu rasprodaju, a cijena će ionako do neke ozbiljnije vijesti biti između tih vaših 10 i 20 koje navodi kolega, to je i najpoštenije, a vidim jučer se zazivalo i 6-7 kn, ma i to bi bilo super, samo da kada pokupujemo, ne ide više dolje, nego samo upup

“očito se radi o nekretninama, koje nisu neophodne za poslovanje i proizvodnju, naslijeđene kroz pretvorbu, čudno je da ih se nisu i ranije riješili, ja sam do sada kupio nešto malo, a volio bih kupovati i po 10, znate li kada će to biti, pripremio bih malo veću količinu novca, čisto da me ne iznenadi,
jeste li uopće ikada ušli u dvorište ĐĐ i vidjeli kako izgleda taj negdašnji mastodont, pa većina nekretnina je ili prodana ili u najmu, tamo ima barem 30-50 poslovnih subjekata, tamo su špediteri, carinici, ma tamo ima svega već 15-ak godina, a vi sada tek 2-3 livadice i stare zgradice navodite kao nekakvu ozbiljnu rasprodaju, a cijena će ionako do neke ozbiljnije vijesti biti između tih vaših 10 i 20 koje navodi kolega, to je i najpoštenije, a vidim jučer se zazivalo i 6-7 kn, ma i to bi bilo super, samo da kada pokupujemo, ne ide više dolje, nego samo upup”

Ne morate čekati 10 kn, nema potrebe. Imate novce, ja vam poklonim upaljač.
Nigdje nisam rekao da je “ozbiljna rasprodaja”, daleko od toga, samo pokazuje nivo na koji su došli. Otkazi i ovo je jedino vidljivo u procesu restrukturiranja IR.

New Report

Close