Možda uskoro izlazi poziv na dokap, pa je ovo priprema
Dokap po 10 kuna prvo treba bit izglasan na glavnoj skupstini..tako da to sigurno nije u pitanju
Što sada misle oni koji su ovo dokapitalizirali po 20 kn…možda baš oni rasprodaju sada jer im treba lova za nešto…
Opa, pojavili se veći nalozi na 13
Ma kakvi veći nalozi, ne budi smiješan…
mislim da je ovo više stvar općeg s(r)tanja, nego nečeg drugog, ljudima je više dopi.dilo ovo mrcvarenje na burzi, meni je isto već došlo do dopi, nigdjer nema znaka poboljšanja i negdašnji “giganti” padaju jedan za drugim kao domine, lančana reakcija će i najbolje povući u bezdan, evo mene zanima zašto je Janaf toliko izrokan, je li ga netko planira kupiti ? od ovih naših vlastohoštaplera, pa bi ga po 3000, ili još bolje po 2000 uz izdašnije nagrade od Sanaderovih
nije mi jasno tko kupuje toliku količinu na 14…zar ne bi bilo bolje pustiti da cijena padne, pa onda pokupiti količinu..
ali nekome je sila za izaći očito…pa taj daje pošto poto, jer eto dlkv isto pada…
ma neka je nama prometa, pa makar i na 5 kuna, to me veseli…
netko veći izlazi, a puno malih dokupljuje na 14 kn….koliko je to dobra odluka, to ćemo vidjeti
netko je izbubio živce čekajući, evo već više od godinu dana preokret
kakva kreativnost u posljednjim sekundama, ovo je počelo sličiti na partiju pokera