Po meni sve ovisi o rezultatima za 3. kvartal i odluci o dokapu…brzo se preskoči 20kn, pogledajte ATPL i rast od 40% u jednom danu…
A kao u 1. i 2. kvaratalu su bili dobri rezultatu, ma dajte. Kolika bi bila dobit da su dobavljače platili?
Gdje su sprženi novci od prošlih dokap.? Zašto dioničari nisu dali jamstvo za kredit nego isti plaćaju porezni obveznici, sada upletanje države nije problem?
Pa zato sto porezni obveznici tj.drzava i je dionicar, i to najveci..pa nek prodaju svoj dio kompanije i maknu se na stranu pa se mozda i nade novac privatnih investitora..a i ne vidim da je ta drzava utukla milijarde u duru za razliku od nekih ostalih firmi, nisu dobili csk ni tih 95 milijona nego samo jamstva do 75..JAMSTVA !!
Po meni sve ovisi o rezultatima za 3. kvartal i odluci o dokapu…brzo se preskoči 20kn, pogledajte ATPL i rast od 40% u jednom danu…
A kao u 1. i 2. kvaratalu su bili dobri rezultatu, ma dajte. Kolika bi bila dobit da su dobavljače platili?
Gdje su sprženi novci od prošlih dokap.? Zašto dioničari nisu dali jamstvo za kredit nego isti plaćaju porezni obveznici, sada upletanje države nije problem?
[/quote]
bio bih zahvalan ako bi malo pojasnili boldanu stavku posta, ja naprosto nisam shvatio njeno značenje, , možda nešto važno propuštam kod isčitavanja bilance i RDG, ali prvi puta nailazim na tvrdnju da plaćeni ili neplaćeni računi mogu utjecati na dobit/gubitak, možda mislite da nešto nije pravovremeno u kvartalu fakturirano, a izvršeno je, to bi već bilo nešto drugo
“Kredit će biti iskorišten za financijsko restrukturiranje, za obrtna sredstva i restrukturiranje duga.”
Ovdje se po meni rizik poprilično smanjio sa refinanciranjem i novim kreditom, tako da očekujem pozitivan rasplet i trenutno dokupljujem!
Djuro Djakovic medju perjanicama!!
@osigurac
Ma kakvo izvješće…pogledaj reakcije burze na rezultate firmi s odličnim FI (Adris, RIVP i sl.) – cijene su ostale iste, bez pomaka, a tako će biti i ovdje ako FI bude dobro, a ako ne bude…
@osigurac
Ma kakvo izvješće…pogledaj reakcije burze na rezultate firmi s odličnim FI (Adris, RIVP i sl.) – cijene su ostale iste, bez pomaka, a tako će biti i ovdje ako FI bude dobro, a ako ne bude…
biti će ipak malo razlike, trebalo bi biti bolje od prethodnog, dionice koje ste naveli nisu na dnu dna, a ĐĐ je ispod toga u mulju, ako krene raditi kontinuirano pozitivno, reakcije će biti sigurno
ĐĐ je na ATL, dok su navedeni Adris, RIVP otprilike pri svom vrhu 5-godišnje krivulje…
…ako ĐĐ izbaci pozitivno izvješće, ispast će da posluje najbolje u zadnjih 5 godina…a
cijena je ne u mulju nego u bušotini na dnu…
Takvo je i moje misljenje, mislim da bi ma ddjh pozitivno izvjesce imalo puno vise refleksije na cijenu dionice nego sto je to u sucaju drugih kompanija..pretpostavljam da bi cijena napokon mogla otic iznad nominale, osim u slucaju da se opet neki veliki ne krene iskrcavat
čitam neko vrijeme ove rasprave i čini mi se da svi koji maštaju o nekom rastu zato jer očekuju odlično izvješće zapravo žive u oblacima tj. tko se nakupovao po nižim cijenama gledat će što prije prodati dionice (pogotovo ovi koji pišu kako vjeruju u rast) jer zna da će do kraja dana taj rast biti anuliran kad i ostali navale prodavati