DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nalog nije nestao. Kvisling trenutno igra skrivača. Za čiji račun nitko ne zna ali 100x viđeno našoj burzi.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Kako će cijena dionice rasti kad će skribnički računi prodavati?

Ne znam tko to plaši, ali vjerojatno je cilj da se kupci uplaše i da ne raste cijena zbog planiranog dokupa od nekoga tko to radi…koliko će to dugo moći raditi ovisi o samoj kupnji…slično je trenutno na DLKV i prodajni nalog 5000 na 11 kn…

Baš bi bilo zanimljivo da ga netko poklopi…ali pretpostavljam da će ga opet pustiti tek u zadnjih 5 minuta ..

Uzeo sam si i ja malo po 17

Posljedni Đurin ratnik

Ne znam tko to plaši, ali vjerojatno je cilj da se kupci uplaše i da ne raste cijena zbog planiranog dokupa od nekoga tko to radi…

Ne plaši nitko, zna se tko izlazi na 17-17,50 kn i to je to. A što se dokapa tiče, nakon dobivenog povoljnog kredita od oko 100 mil.kuna, pitanje je ima li uopće više potrebe za novim dokapom….

Ignore: KressoM, delux

Tim bolje. Ako nema potrebe za dokapom ne znam šta se radi ispod 20 kn. Ali ok sve će biti jasno nakon izvješća. Potencijal TOP 5 dionica za najveći rast u sljedećoj godini.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Tim bolje. Ako nema potrebe za dokapom ne znam šta se radi ispod 20 kn. Ali ok sve će biti jasno nakon izvješća. Potencijal TOP 5 dionica za najveći rast u sljedećoj godini.

Dokap 99% ide ove godine po 20 kn.
A onda cijena dionice ide preko tog iznosa.
Ovisno o rezultatima dokapa formirati ce se i kretati cijena dionice ove i iduce godine.

dokap nema šanse ići ove godine, pročitajte uvjete, a Uprava još nije ništa objavila, od kada Uprava raspiše , rok za prijave je 6 mjeseci

Aha, ja sam shvatio da je na GS krajem 6. mjeseca dan mandat upravi za dokap do kraja ove godine, ali mozda sam u krivu.. Uglavnom lako se napravi izvanredna GS na kojoj se odluka promijeni…

Evo linka sa odlukama glavne skupstine gdhe to pise:

https://www.zse.hr/default.aspx?id=85804

Evo linka sa odlukama glavne skupstine gdhe to pise:

https://www.zse.hr/default.aspx?id=85804

u pravu ste, iapk do 29.12. je rok za Upravu, a onda su na potezu investitori s ojrima

New Report

Close