Nalog nije nestao. Kvisling trenutno igra skrivača. Za čiji račun nitko ne zna ali 100x viđeno našoj burzi.
Ne znam tko to plaši, ali vjerojatno je cilj da se kupci uplaše i da ne raste cijena zbog planiranog dokupa od nekoga tko to radi…koliko će to dugo moći raditi ovisi o samoj kupnji…slično je trenutno na DLKV i prodajni nalog 5000 na 11 kn…
Baš bi bilo zanimljivo da ga netko poklopi…ali pretpostavljam da će ga opet pustiti tek u zadnjih 5 minuta ..
Ne znam tko to plaši, ali vjerojatno je cilj da se kupci uplaše i da ne raste cijena zbog planiranog dokupa od nekoga tko to radi…
Ne plaši nitko, zna se tko izlazi na 17-17,50 kn i to je to. A što se dokapa tiče, nakon dobivenog povoljnog kredita od oko 100 mil.kuna, pitanje je ima li uopće više potrebe za novim dokapom….
Tim bolje. Ako nema potrebe za dokapom ne znam šta se radi ispod 20 kn. Ali ok sve će biti jasno nakon izvješća. Potencijal TOP 5 dionica za najveći rast u sljedećoj godini.
Tim bolje. Ako nema potrebe za dokapom ne znam šta se radi ispod 20 kn. Ali ok sve će biti jasno nakon izvješća. Potencijal TOP 5 dionica za najveći rast u sljedećoj godini.
Dokap 99% ide ove godine po 20 kn.
A onda cijena dionice ide preko tog iznosa.
Ovisno o rezultatima dokapa formirati ce se i kretati cijena dionice ove i iduce godine.
dokap nema šanse ići ove godine, pročitajte uvjete, a Uprava još nije ništa objavila, od kada Uprava raspiše , rok za prijave je 6 mjeseci
Aha, ja sam shvatio da je na GS krajem 6. mjeseca dan mandat upravi za dokap do kraja ove godine, ali mozda sam u krivu.. Uglavnom lako se napravi izvanredna GS na kojoj se odluka promijeni…
Evo linka sa odlukama glavne skupstine gdhe to pise:
Evo linka sa odlukama glavne skupstine gdhe to pise:
u pravu ste, iapk do 29.12. je rok za Upravu, a onda su na potezu investitori s ojrima