ako u ovome Q prikaže dobit, to bi mogla biti naznaka oporavka, tada se priključujem s većom količinom
Ako ovaj kvartal prikažu dobit, to je onda već treći kvartal u nizu sa dobiti što je već trend.
Također treba uzeti u obzir da su još uvijek imali velike financijske troškove na kamate
u 3. kvartalu do reprograma kredita koji se nedavno dogodio, tako da bi se ti financijski
troškovi ubuduće još trebali smanjiti.
ako u ovome Q prikaže dobit, to bi mogla biti naznaka oporavka, tada se priključujem s većom količinom
Brzo mjenjas misljenje.Neki dan si rekao da dionicari idu u normalne dionice.
to je bilo vezano za otpremnine, malo sarkastično, ajde ti unatrag nekoliko stranica paš vidit što piše, ako nije moderator izbrisao, pratim stanje, ali još nemam dionice, svaki pozitivni znak, mijenja stvari i svaki trenutak mogu to postati, biti će vam drago kada krenem kupovati, vidjeti ćete
naravno da ATPL smatram normalnijom dionicom, a post se nadovezao na nju
Ma meni je drago da ima bar malo optimizma na ovoj učmaloj burzi, pa makar nas trojica prodavali jedan drugome za maržu koja pokriva pivu i ćevape…dosta mi je onog defetizma koji je vladao zadnjih godinu i pol od todex afere, a mislim da će se većina složiti sa mnom.
Samo nek se preskoči 17,50 kn. Tek nakon toga možemo pričati o 20 kn. Rezultati stižu vrlo skoro.
Da, koliko vidim borba ce biti do 17.5, jer se otkrio nalog koji je bio skriven do sada
Po meni sve ovisi o rezultatima za 3. kvartal i odluci o dokapu…brzo se preskoči 20kn, pogledajte ATPL i rast od 40% u jednom danu…
To je nalog za plašenje…isto je tako bilo na ATPL na 320 kn, a pogledajte sada gdje je…i nitko više ne prodaje, a cijena na 450kn….a na 310 im se isplatilo prodavati…znam da ponekad nema logike sve skupa, ali što ćete, tako je…