cijenu diktira FIMA, i upravo vecinu trgovanja danas opet vjerojatno cini FIMA-in ping-pong sa samom sobom, sto smo mogli vidjeti vec puno puta. kretanje cijene ovisi iskljucivo o istoj. sada je to svakodnevni porast cijene, a samim time i vrijednosti udjela fondova.
K/P i ostali pokazatelji nazalost nemaju veze s vezom.
Kad se potpiše samo jedan od najavljenih poslova ( BOV, Kuvajt, Željeznica) teško će bilo tko moći uštopati cijenu prije nekog znatnijeg rasta.
Ajmo mi prvo na 300kn gdje nam je i mjesto pa onda svaki put kad se potpiše ugovor po 10% gore,jel pošteno?[smiley1]
Ajmo mi prvo na 300kn gdje nam je i mjesto pa onda svaki put kad se potpiše ugovor po 10% gore,jel pošteno?[smiley1]
Nevjerojatno, to sam ja htio napisati. Kaže moj susjed da mu je rekao broker da ove dionice ispod 300 ne vrijede ništa, da su riskantne. Znači kad dođemo na 300 imamo već jednog sigurnog kupca. A i Kuvajćani možda neće prije potpisati dok ne dođemo na 300. Misle da zasad premalo vrijedimo. [smiley1]
rocky:
”
”
Nevjerojatno, to sam ja htio napisati. Kaže moj susjed da mu je rekao broker da ove dionice ispod 300 ne vrijede ništa, da su riskantne. Znači kad dođemo na 300 imamo već jednog sigurnog kupca. A i Kuvajćani možda neće prije potpisati dok ne dođemo na 300. Misle da zasad premalo vrijedimo. [smiley1]
Kakve to veze ima koja je cijena dionice važna je tržišna vrijednost firme
Nek pita svog brokera jeli vrijedi t-ht po cijeni od 190-220
tenkista:
”
rocky:
”
”
”
Kakve to veze ima koja je cijena dionice važna je tržišna vrijednost firme
Nek pita svog brokera jeli vrijedi t-ht po cijeni od 190-220
ako ht bude isao po toj cijeni ja rasprodajem cjelokupni portelj i ulazim sa 100% u HT..
a djuro vrijedi 300, al ne vise do sljedeceg GFI.. tad ce vrijediti 500,600 ako sve bude kak treba
Nije mu rekao za Đurine, nego valjda općenito. Možda se samo šalio a možda mu je htio utrapiti Inu ili PTKM dok je bila preko 300 kn.[smiley2]
Nije mu rekao za Đurine, nego valjda općenito. Možda se samo šalio a možda mu je htio utrapiti Inu ili PTKM dok je bila preko 300 kn.[smiley2]
E pa prijatelju ove 3 dionice koje si nabrojao su trenutno po meni najperspektivnije dionice na hr tžištu
Posejdon: ” U novom broju Nacionala lijepi članak o Đuri! Vaš link ” drugim riječim , gotovo je….đuro:ostatak svijeta = 1:0
Sviđa mi se tvoj optimizam. [smiley2]
Ipak, treba dočekati potpisivanje ugovora pa smo tek onda na konju.
Kuvajčani su odbili i Poljake i Amerikance.
Svi mi znamo da je naš Đuro bolji od svih njih zajedno, ali treba imati zlatne živce i jako, jako dobar menadžmet da se ovaj posao realizira.