Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Mislim da se zaliha Otp polagano otapa, ili su prestali castiti pa malo podigli ljestvicu
Izgleda da bi uskoro moglo krenuti prema 18 kn?
Tako izgleda…17-ica je probijena kao nožem kroz putar…
Baš me zanima kada će se ovdje raspisati poziv za dokap. Pretpostavljam
nakon rezultata za 3. kvartal koji bi po meni trebali biti dobri. Brzo će doći
kraj 10.mjeseca i objava rezultata!
Lako moguće da se čeka nastavak objave pozitivnih rezultata te da se cijena na burzi digne na 20 kn, po koliko će ići i dokap.
Baš me zanima kada će se ovdje raspisati poziv za dokap. Pretpostavljam
nakon rezultata za 3. kvartal koji bi po meni trebali biti dobri. Brzo će doći
kraj 10.mjeseca i objava rezultata!
Lako moguće da se čeka nastavak objave pozitivnih rezultata te da se cijena na burzi digne na 20 kn, po koliko će ići i dokap.
[/quote]
grafološki gledano, nakon 18 može i do 25, ako se objavi kakav posao, što nije isključeno, jer se marljivo sakupljalo od 15,
nemam još ove dionice, ali kako je stanje na burzi šanse se lagano povećavaju
20 kn je sve bliže. za sad kupujemo samo mi, a na 20 kn očekujemo masovno uključenje todeksaša 😉
Čemu nagađanje kada će dokap kad je uprava jasno napisala koje uvjete treba ispuniti prije raspisivanja poziva. Završetak restrukturiranja, kapitalizacija od prodaje imovine, produženje ročnosti fin. obveza, a tek onda dokap. Ništa od ovoga još nije do kraja napravljeno, nadam se da će me Q3 izvještaj opovrgnuti.
Nemam DDJH, nadam se da ću imati razloga imati ga
ovo postaje jedna od rijetkih zanimljivih dionica na zse: ima sve bolju priču koji prate solidni prometi.
[/quote]
grafološki gledano, nakon 18 može i do 25, ako se objavi kakav posao, što nije isključeno, jer se marljivo sakupljalo od 15,
[/quote]
Ne kupujem ddjh u nadi da ce biti 25kn, nego 250…
[/quote]
[/quote]
Ne kupujem ddjh u nadi da ce biti 25kn, nego 250…
[/quote]
Sve je moguće, ako nastave sa dobrim rezultatima, te ako zabilježe prvu godinu, koliko se sjećam, sa pozitivnim poslovanjem i bilježenjem dobiti. Dokap bi također dramatično popravio bilancu i sve financijske pokazatelje na temelju kojih ulažu veliki investitori. Tada bi se cijena u skladu s time
ispravila na puno više razine nego je sada.
Da DDJH ima potencijal za cijenu od 100,200 kuna ima, sad koliko je to realno buducnost ce pokazat.. Da je crni celik preuzeo firmu prosle godine i sa svojim poslovima iz arapskog svijeta bojim se i pomisliti kolika bi cijena bila sada
Afera sa Crnim celikom je unazadila ovu dionicu za 3 svjetlosne godine. Da je kojim slučajem prošao taj dokap, cijena bi se po meni kretala između 50 i 100kn, a ovako gledamo ove smiješne cijene od 16-17kn.
Pa firma posluje nikad bolje, imaju posla do polovice iduće godine, a većina za izvoz, samo im fali radnog kapitala. Uz uspješan dokap bi smanjili zaduženje u bankama po kamatama 4-5% i evo ti zdrave bilance sa pokazateljima par puta većim nego sada.