Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Avax prije pola godine si spominjao(prizeljkivao) dokap po 10,sad vec po 20kn.
Ako te zanima dokap nije prosao a ni podbacio jer ga nije ni bilo,ali siguran sam da se jos uvijek razmislja tome.
Samo treba naci “budalu” da uleti.
Ako te zanima dokap nije prosao a ni podbacio jer ga nije ni bilo,ali siguran sam da se jos uvijek razmislja tome.
Samo treba naci "budalu" da uleti.
Hoće li biti dokap ili neće nema veze s mojim razmišljanjem po koliko ja smatram da bi trebao ići. Oni su ga sami najavili po 20 kn, a ja pitam ima li tu što novo jer ne pratim puno DDJH i to je sve.
Nakon lanjskog fijaska, opet kreću u dokapitalizaciju: “Đuro” traži 100 milijuna kuna
Kako god bilo,sumnjam da ce se naci novi investitori kada su vec proslim i postojecim sprzili i vise nego dovoljno.
Ali eto tko se odluci i ima 100k+€,sretno mu bilo.
Da li se to samo meni čini ili je likvidnost na ovoj dionici malo ojačala zadnjih tjedana
Da li se to samo meni čini ili je likvidnost na ovoj dionici malo ojačala zadnjih tjedana
Da Da
“S druge, pak, strane, znatniji skok cijene ostvarila je dionica Đure Đaković grupe, za 2,95 posto, na 15,7 kuna. Njome je do podneva protrgovano 28.700 kuna.
Đuro Đaković Specijalna vozila, tvrtka iz sastava grupacije Đuro Đaković, izvijestila je jutros da je s francuskim i njemačkim naručiteljima ugovorila dodatne isporuke prethodno ugovorenih vagona Shimmns, u vrijednosti 46 milijuna kuna.
Samo ove godine ta tvrtka sa sjedištem u Slavonskom Brodu potpisala je više ugovora s naručiteljima iz Njemačke i Francuske za navedene modela vagona.
Tako je u svibnju 2018. s njemačkom kompanijom Gatx Rail Germany ugovorena isporuka teretnih vagona za prijevoz kolutova lima, tipa Shimmns TTU 4, vrijednosti 33,1 milijun kuna.
U veljači ove godine, također s njemačkom tvrtkom ERR European Rail Rent, sklopljen je ugovor o isporuci vagona tipa Shimmns TTU, “težak” 34,5 milijuna kuna.
S francuskom, pak, tvrtkom Atir Rail LX ugovor o isporuci teretnih vagona navedenog tipa sklopljen je u ožujku, a iznosio je 38,5 milijuna kuna.”
Samo treba naci "budalu" da uleti.
Hoće li biti dokap ili neće nema veze s mojim razmišljanjem po koliko ja smatram da bi trebao ići. Oni su ga sami najavili po 20 kn, a ja pitam ima li tu što novo jer ne pratim puno DDJH i to je sve.
Nakon lanjskog fijaska, opet kreću u dokapitalizaciju: “Đuro” traži 100 milijuna kuna
[/quote]
Skupština je donijela odluku, Uprava ima 6 mjeseci da raspiše + 3 mjeseca ulagačima na razmišljanje i upis, 20 kn, mislim da je prag uspjeha 35mil.kn
ali evo
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/jbnx4bNW7X9EYpfch4e9qA==.pdf
vremena za čitanje vjerujem da vam ne nedostaje na Zzzzse
[/quote]
Skupština je donijela odluku, Uprava ima 6 mjeseci da raspiše + 3 mjeseca ulagačima na razmišljanje i upis, 20 kn, mislim da je prag uspjeha 35mil.kn
ali evo
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/jbnx4bNW7X9EYpfch4e9qA==.pdf
vremena za čitanje vjerujem da vam ne nedostaje na Zzzzse
[/quote]
U ovom novom dokapu se po meni može zaboraviti na većinu privatnih investitora (osim jednog) jer tko bi kupovao dionice u dokapu po 20 kn, a može ih kupiti na ZSE po 15 kn u pristojnim količinama. Znači preostaju po meni institucionalci, država ili u najsvijetlijem scenariju strateški partner ako ga pronađu. Samo se nadam da u nazivu neće sadržavati riječi poput čelik, black, white, stone itd.
ne znam ja ništa, samo sam pojašnjavao kolegi kako stvari stoje, što se mene tiče može na 20, a može i na 10, nemam nikada ĐĐ, izbjegavam dionice gdje država kolo vodi
ne znam ja ništa, samo sam pojašnjavao kolegi kako stvari stoje, što se mene tiče može na 20, a može i na 10, nemam nikada ĐĐ, izbjegavam dionice gdje država kolo vodi
sve je u redu..samo razmišljam pišući komentare..mislim da je ovdje najvažnije da se nastavi dobro poslovanje i restrukturiranje i doći će to na zelenu granu…također bi bilo dobro da se država što manje miješa u poslovanje i kadroviranje i svima će biti bolje…
Vjerujem da cijena na burzi neće biti ispod 20kn kako se bude približavao dokap tako da imamo lijepih virtualnih minimalno 20% potencijalne zarade ili možda i stvarnih i više ukoliko dokap uspije…