DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 01:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Početak kraja industrijskih rješenja koji su bili glavna kočnica pozitivnog rezultata. “Specijalna vozila” i “Energetika i infrastruktura” su pozitivni zadnjih nekoliko kvartala.

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Radi se, a novi ugovori stižu i dalje…

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/obyjO7OkwrOLI3Gb7IiZAQ==.pdf

http://www.zse.hr/default.aspx?id=86243

Đuro pozitivan, vrijeme je već

danas na 17 kn…za par dana opet 15…to je ludilo kako ovo ide u krug 😉

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Jednom rijecju za trgovanje: vrtuljak

Bdw izvjesce je super

Ova prica se stabilizira. Mislim da im vrlo malo fali da zakrpaju i ove rupe koje navise cure i da je strateski partner vrlo izgledan.

ovo je dobro izvješće, drago mi za duru da uz pomoć aktivista polako se izvlači iz blata.

dosita, uhljebi su elementarna nepogoda – petrica, uljanik, miljarde i miljarde unistene zbog nebrige ui nehaga. duro je industrija za cijeu slavoniju, ali da nij edosao purger i borio se za svoj novac, domaći slavonci bi g aizgeda unistili i nikom nista. autobus i njemcka. strasno i prestrasno ta nebriga i javašluk

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Nije nebriga i javašluk, već teški mazohizam… Petrokemija, Uljanik i slični imaju samo jedan razlog postojanja, a to je očuvanje socijalnog mira, kupovanje radnih mjesta, a time i glasova na izborima. Moslavci i Istrijani su pragmatični, pokaži lovu i glasat ću za tebe.

Moji dragi Slavonci su po tom pitanju malo drugačiji. HDZ će dobiti izbore taman da Plenković zalije Đuru benzinom iz kanadera i baci dolje opušak. Zašto? Zato… Nema tu pametnog i smislenog odgovora. Upravo to je i kočilo Đuru, nije bilo potrebe da se mjenja firma, kadrovi, bilo što. Kad bi usfalilo para, prodavalo se zlatne koke poput Montaže, TEP-a, tvornice kombajna i druge.

E kad je došao Bakić, i kad je počeo tražiti neke stvari za svoju lovu, stvari su se okrenule. Sporo, ali su se pokrenule. Ja osobno od Đure ne očekujem čuda, vojne ugovore od par milijardi kuna i slično. ALi neka svaki kvartal isporuče 5 milijuna kn dobiti i ja bih bio prezadovoljan

Definitivno je napravljen jedan korak u pravom smjeru, ali ipak samo jedan i to na nosilima jednom čovjeka i investitora. Da nije bilo njega tko zna što bi bilo.
Ali taj jedan korak nije dovoljan, te dotični gospodin nije u mogućnosti napraviti drugi korak.
Za drugi korak je zadužena država koja se treba odreći jednog od posljednjih bastiona uhljebivanja čemu se tvrdo protivi, a sve dok se to ne napravi nema neke velike sreće kod Đure niti pravog razvitka.

Korak naprijed, natrag dva, korak naprijed, itd, itd…

Puno, jako puno je još potrebno posla za izdići Đuru na potrebne visine..

Ova prica se stabilizira. Mislim da im vrlo malo fali da zakrpaju i ove rupe koje navise cure i da je strateski partner vrlo izgledan.

Kolega, nadam se da ce rijesiti sve probleme sa DDIR do kraja godine, pa da u iducu godinu zaplovimo sa godisnjom dobiti i sa novim potpisanim poslovima

Danas ga je netko dobro prosuo po bidu…skoro 60k prometa…fond ili?

New Report

Close