DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja očekujem nakog objave izvješća još jedan stisak prema 300 kuna i onda će morati malo stati naš đuro. nije burza baš tako jednostavna za predviđanje. zadržavam svoj target na , po nekima skromnih, 500 kuna u 2008. obzirom da sam ulazio po 100 i 120 kuna, to će biti skoro 5 puta više u 2 godine, a to je jako jako dobro.

Dragi forumaši ako je netko prodao DDJH sad vidi da nas je trebalo slušati. A lijepo je pisalo danas u Večernjaku, dionicu treba čuvati barem 2 godine i onda je prava zarada. A svakodnevni traderi zarade siću. Evo, ja se zahvaljujući Đuri prebacujem u ovu prvu grupu. Za 2 godine ću pogledati cijenu ali niti tada neću razmišljati o prodaji.

evo krenulo. tko ima 5 najboljih p/k

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

cjenjeni forumas cayman006 je lijepo govorio, a nevjerne Tome i provokatori se vise nejavljaju. Slavonski div se definitivno probudio…

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Tako sam se ja u početku gurao prodavati čim je nešto poraslo za 10% ali više ne. Svaka škola košta. Osim toga đuro još nije ni potegnuo ni jedan dan do blokade, što me stvarno čudi. Ali ovako je bolje, bar se trguje a nama koji ostajemo jačaju temelji i veća prosječna cijena.[smiley1]

Tako sam se ja u početku gurao prodavati čim je nešto poraslo za 10% ali više ne. Svaka škola košta. Osim toga đuro još nije ni potegnuo ni jedan dan do blokade, što me stvarno čudi. Ali ovako je bolje, bar se trguje a nama koji ostajemo jačaju temelji i veća prosječna cijena.[smiley1]

Ako često kupuješ i prodaješ nažalost gubiš razum,sve odluke počinješ donositi na temelju emocija![smiley6]

Novac je kisik burze!

Pa na ovoj dionici se nije trebalo dugo cekati da bi se zaradilo. U 12. mjesecu cijena se kretala oko 150, a neko je vrijeme bila i 139 kn. U četiri mjeseca 120 kuna po dionici nije malo… to je skoro pa duplo.

A na mnogima drugima manje vrijednima se čekalo još puno manje a narasle su puno više. Zašto nisi kupio dok je bila jeftinija?[smiley2]

Cijena se štopa sa dva velika naloga. Izgleda da nekima ne paše ovako veliki rast odjednom. Barem dok se još malo ne nakrcaju. To u meni budi još veći optimizam za budućnost ove dionice.

jel moze 5 najboljih k/p

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Baš gledam današnje trgovanje na našem dragom Đuri i moram priznati da mi se (osim porasta cijene) ne sviđaju igre koje se mogu uočiti.
Na početku trgovanja omjer K/P je bio: 12000/5000 a sada je omjer obrnut tj. 6000/12000
Pritom je protrgovano sa odličnih cca. 16500 komada.
Ipak, čini mi se da netko iz pozadine “manipulira” sa stavljanjem naloga na kupnju/prodaju kako bi se stakao dojam potražnje kakav želi onaj koji to radi.

La vita e bella!

Baš gledam današnje trgovanje na našem dragom Đuri i moram priznati da mi se (osim porasta cijene) ne sviđaju igre koje se mogu uočiti. Na početku trgovanja omjer K/P je bio: 12000/5000 a sada je omjer obrnut tj. 6000/12000 Pritom je protrgovano sa odličnih cca. 16500 komada. Ipak, čini mi se da netko iz pozadine “manipulira” sa stavljanjem naloga na kupnju/prodaju kako bi se stakao dojam potražnje kakav želi onaj koji to radi.

Ima manipulacija dosta i mogu samo kratkoročno utjecati na cijenu.DDJH raste već tjedan dana skoro 5% dnevno!Ovdje se sad nakrcalo “drhtavaca” koliko hoćeš…..

Novac je kisik burze!

New Report

Close