DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Volumen prometa danas na Djuri – nula. Nada. Nista. Zero. Kao i interesa ovdje na forumu za njega.

Interes ulagaca i svih onih koji prate se jako brzo poveca nakon jedne opipljive vijesti ili dogadjaja. Trenutno je definitivno cudan period na ovoj dionici. Ulozio sam u ĐĐ (ne malo novca) jer mislim da ni drzava, ni vecinski ulagac a ni lokalna zajednica ne mogu sebi priustiti da situacija u ovoj kompaniji ode u krivom pravcu. Mislim da ce situacija do kraja bit stabilna i definitivno jasna. Mozda treba koja informacija ili koji proaktivni tekst koji bi ponovo malo vratio fokus.

Interes ulagaca i svih onih koji prate se jako brzo poveca nakon jedne opipljive vijesti ili dogadjaja. Trenutno je definitivno cudan period na ovoj dionici. Ulozio sam u ĐĐ (ne malo novca) jer mislim da ni drzava, ni vecinski ulagac a ni lokalna zajednica ne mogu sebi priustiti da situacija u ovoj kompaniji ode u krivom pravcu. Mislim da ce situacija do kraja bit stabilna i definitivno jasna. Mozda treba koja informacija ili koji proaktivni tekst koji bi ponovo malo vratio fokus.

Vec je otisla. Nazalost.

Ja sam mislio da je situacija otisla vec prije par godina u krivom smijeru i da je jos uvijek na tom smjeru hmmm

Ignore : renči

Ja sam mislio da je situacija otisla vec prije par godina u krivom smijeru i da je jos uvijek na tom smjeru hmmm
[/quote]

Dobro mislite.

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/DDJH-fin2018-1Q-NotREV-K-HR.pdf
Grafički lijepo prikazano i objašnjeno a sve nekako čitajući libe se iznijeti otvoreno da je gubitak. Čemu to? Pa na ZSE-u i inače u Hrvatskoj gubitak je poželjan jer onda nema poreza! 🙂
Hrvatska bi krenula naprijed kada bi uvela porez na gubitak a dobitaše oslobodila poreza. E onda bi svi bili u plusu i na dobitku. 🙂

dobit grupe 3,8 mil.,konačno malo svijetla na kraju tunela

dobit grupe 3,8 mil.,konačno malo svijetla na kraju tunela

………i jedna kuna ulijeva sigurnost i ulaganja , jer se vidi perspektiva ………..

Zarada skoro 4 miliona a cjena dionice 5.7 pala , nije mi jasno zbog čega mi je ovaj podatak zbunjujući?

Zarada skoro 4 miliona a cjena dionice 5.7 pala , nije mi jasno zbog čega mi je ovaj podatak zbunjujući?

Pa zar nisi vec do sada svatio kad iskazu gubitak raste pa vajda je logicno ako iskazu dobit da pada:P

Ignore : renči

Dobro fin. izvjesce daje sigurnost i trebalo bi da je na tragu onoga sto je uprava i obecala. Ovo nece previse motivirati ulagace al daje dobre temelje za ono sto svi valjda cekaju- novu dokapitalizaciju (koja ce proci). Kad se to i najavi- krece novi stampedo…

Dobro fin. izvjesce daje sigurnost i trebalo bi da je na tragu onoga sto je uprava i obecala. Ovo nece previse motivirati ulagace al daje dobre temelje za ono sto svi valjda cekaju- novu dokapitalizaciju (koja ce proci). Kad se to i najavi- krece novi stampedo…

po cemu je dobro izvjesce?, bilanca je ok?, obrtni kapital negativan?, ja ne vidim tu ni trunka pozitive, samo pogorsanje i to dosta brzo pogorsanje

gdje se novci od dokapa vide u boljem poslovanju?, otvorite oci tamo od 40 kn i euforije

New Report

Close