13.3.2018.
ČELNIK OBITELJI WALLENBERG koja u vlasništvu ima kompanije koje generiraju oko 30 posto švedskog BDP-a, u Zagrebu bi trebao predstaviti i plan ulaganja u tvornice Đuro Đaković i Gredelj i u splitsku tvrtku Pomorski centar za elektroniku
13.3.2018.
ČELNIK OBITELJI WALLENBERG koja u vlasništvu ima kompanije koje generiraju oko 30 posto švedskog BDP-a, u Zagrebu bi trebao predstaviti i plan ulaganja u tvornice Đuro Đaković i Gredelj i u splitsku tvrtku Pomorski centar za elektroniku
to je 100% uzaludan trud. mi zbog politike kupujemo ili izraelske ili američke avione, nema treće varijante. šveđani vjerojatno ne bi prošli ni da daju avione u pola cijene, to je geopolitika
13.3.2018.
to je 100% uzaludan trud. mi zbog politike kupujemo ili izraelske ili američke avione, nema treće varijante. šveđani vjerojatno ne bi prošli ni da daju avione u pola cijene, to je geopolitika
[/quote]
Upravo to….
13.3.2018.
[/quote]
Upravo to….
[/quote]
Uvjek volim kad strucnjaci iz nekog podrucja daju svoje misljenje. Pogotovo o geopolitici koju sigurno imate u malo prstu.
Kako to da su finci prosli s patrijama? Kolko ja znam i ameri i jos neke mocne zemlje proizvode oklopna vozila.
Uvjek volim kad strucnjaci iz nekog podrucja daju svoje misljenje. Pogotovo o geopolitici koju sigurno imate u malo prstu.
evo onoga tko je danas kupovao ddjh sa +6%,hehe
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/DDJH_stjecanje_otpustanje_2018__1332018133048.pdf
…..medju njima je i član uprave, čini se……
Ovo je prvi puta u životu da znam kome sam prodao imenom i prezimenom. Samo ne znam gdje je bio na 14.50 se nudila ok količina.
sve više nam na burzi prolazi transakcija koje se mogu poimenično popratiti
jako dobra burza
Koliko priče….novi predsjednik uprave kupio dionice za 20 000 kn zato jer mora pokazati malo vjere a na burzi 80 000 kn prome…,na šta je samo spala ova burza.
evo onoga tko je danas kupovao ddjh sa +6%,hehe
Ne mlataraj.