DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A tek sto cemo cestitati kupcu koji skine ovaj boldani nalog [smiley2] 248,50 91 248,90 225 249,00 4835 249,98 250 249,99 100

E moj pingwin,neznam jesi li primjetio al kad je lijep i sunčan dan takav ti se nalog popapa u roku 2 sata(nekad i kraće)Gric,gric…[smiley1]

Novac je kisik burze!

kojih je 5 k/p najboljih.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

pingwin: ” A tek sto cemo cestitati kupcu koji skine ovaj boldani nalog [smiley2] 248,50 91 248,90 225 249,00 4835 249,98 250 249,99 100 ” E moj pingwin,neznam jesi li primjetio al kad je lijep i sunčan dan takav ti se nalog popapa u roku 2 sata(nekad i kraće)Gric,gric…[smiley1]

Iskreno se nadam da ce taj lijepi dan sto prije (moze i danas sto se mene tice)
Vec se pocelo sa gric,gric…[smiley2][smiley2]

budd:

247,50 1000 15:28:03 To je kupac! Čestitam na zgoditku.

cijeli DDJH sad na tržištu vrijedi nešto više od 100 milijuna eura a poslova će imati preko 300 milijuna(ako ne i više),jel jeftin?

pa i nije jeftin… jos nemaju te poslove.. a dobit i prihod nisu ista stvar.. da je sigurna dionica, tu se slazem.. nema sigurnije danas u hrvatskoj.. ali jeftinijih ima

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Slažem se da dobit i prihod nisu isto. Prihod je daleko bitniji. Dobit je bitna samo trenutno a prihodi garantiraju dugogodišnje poslove. Kod PTKM ti je možda bitna dobit? Onda bi cijena dionice bila u minusu.

[smiley1]

PTKM ne bi kupio ni u ludilu.. radje jos Djure .. no na kraju krajeva, dionice se kupuju zbog dobiti, nase spekulacije na stranu.. [smiley1] a djuro nece jos DUUGO imati toliku dobit da bi opravdao 1000, pa i 2000 kuna o kojima neki sanjaju.. kolko sada kosta toliko i vrijedi.. sljedece godine ce bit 500 i toliko ce i vrijediti.. to sto ima raznoraznih nebuloza poput KSST na nasem trzistu ne mijenja puno na stvari.. 1000 da.. ali za 3,4, 5 godina.. mozda.. ako nista ne krene po krivu u medjuvremenu.. i da, ja isto imam djuru.. kupio po 190 i zadovoljan.. ne dam do 600, a onda samo ako vidim nesto bolje.. negdje za godinu, godinu i pol dana bi to trebalo biti po mome.. a sad.. ima dionica koje ce dotad i vise narasti od djure i njegove sadasnje cijene.. samo koje su to? ja ne znam.. pa drzim djuru.. ali ga ne bi kupovao po 250kn.. mozda ponovo oko 230 za koji mjesec.. dotad je mom novcu bolje drugdje..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

onome kome je skupa nek kupi konzum…..!!!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Ide to dalje, ili…[smiley10]

I Zdenku i Homs. I vilu Velebita![smiley2]

I Zdenku i Homs. I vilu Velebita![smiley2]

PTKM ne bi kupio ni u ludilu.. radje jos Djure .. no na kraju krajeva, dionice se kupuju zbog dobiti, nase spekulacije na stranu.. [smiley1] a djuro nece jos DUUGO imati toliku dobit da bi opravdao 1000, pa i 2000 kuna o kojima neki sanjaju.. kolko sada kosta toliko i vrijedi.. sljedece godine ce bit 500 i toliko ce i vrijediti.. to sto ima raznoraznih nebuloza poput KSST na nasem trzistu ne mijenja puno na stvari.. 1000 da.. ali za 3,4, 5 godina.. mozda.. ako nista ne krene po krivu u medjuvremenu.. i da, ja isto imam djuru.. kupio po 190 i zadovoljan.. ne dam do 600, a onda samo ako vidim nesto bolje.. negdje za godinu, godinu i pol dana bi to trebalo biti po mome.. a sad.. ima dionica koje ce dotad i vise narasti od djure i njegove sadasnje cijene.. samo koje su to? ja ne znam.. pa drzim djuru.. ali ga ne bi kupovao po 250kn.. mozda ponovo oko 230 za koji mjesec.. dotad je mom novcu bolje drugdje..

Pazi kaj ju buš za koji mjesec kupoval po 500, jer dotad će se potpisati par ugovora. Ali tvoji su novci pa radi s njima što hoćeš.

…..ma kupi apartman pa odi na more[smiley1]…ak nemaš dovoljno prodaj djuru,he,he, ja ću kupit!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Vidi se da ne kužiš anatomiju burze.Inače,matematika te neće dovesti do velikog bogastva na burzi nego vizionarsko razmišljanje i malo mašte!
Da ti pojasnim malo stvari,kad imaš mladog nogometaša koji zabije par golova već se nađe par njih koji su spremni platit milijun eura za njega jer vjeruju da će u budućnosti zabijati još više i da će ga moći prodati za deseterostruku cijenu!
Znači čim DDJH počne “zabijati par golova”,ekipa će davati 1000kn za njega ….

Novac je kisik burze!

New Report

Close