Branitelji su zaslužili dionice i ja apsolutno podržavam prosjed ako se ne rješi njihova situacija!Zašto nebi neki od njih unovčili dionice DDJH kroz koju godinu za 1000-2000kn!
Pozdrav svim hrvatskim braniteljima!
mislim da se ekipa ovdje malo zanosi previse.. recimo da djuro sljedece godine posluje s dobitkom od cca 40 milijuna kuna.. uz iste parametre koji vrijede danas dionica bi trebala biti oko 500kn.. a do 1000 cete se bome nacekati.. sumnjam da mogu duplati dobit svake godine..
idu na prosvjed, http://www.glas-slavonije.hr/trazi2.asp?ID=72606, jedino ste zaboravili napisati da je članak od 10.04.2007. god. kad je dionica DDJH-R-A bila po 225,80 kuna, a danas 13.04.2007. god. u 15,23 sati dionica je po 243,00 kuna. Zbilja koja panika i to u kom smjeru.
Ne treba se zaletati i skidati prodaju. Pred par dana izašla je službena informacija da će uskoro radnici dobiti pakete koje su kupili od HFP-a (odobreno 690 zahtjeva, još je na čekanju oko 250 zahtjeva). Skoro svi radnici odlučili su se za max. pakete i jednokratno plaćanje (jer će sve odmah prodati na burzi) pa je lako moguće da se uskoro cijena vrati na 200 kn, možda čak i niže. Navodno će radnici praktični na poklon dobiti 15% temeljnog kapitala/dionica DDJH.
Avax10… gdje si to procitao/procuo????
DA ti nama mozda ne sreviras “patku” ?[smiley7]
Da se DDJH trži na SASE već bi bili na preko 1000 kn (odnosno KM). To je burza prava, eldorado za zaradu. A ovdje se strogo kontroliraju cijene većine dionica (dođe mi zlo od onog članka o DDJH na business.hr od jučer, kako još ima potencijala za rast??? ne da ima, nego još nije ni počeo). LKRI je na 13 BV sada. Što da kažem, nego da sam rezigniran
Slazem se s rogi-jom i tenkistom, nece djuroi vise da pada prema dole, a ako se i to desi treba “podebljati” svoje “stado”
idu na prosvjed,
Vaš link
prodajte što prije dionice, poznato je iz mnogo slučajeva da tvrtke (ad plastik, dalekovod itd…) propadaju kada se radnici dočepaju dionica [smiley2] čujem da će i INU kupovat radnici, u Londonu panika.
Pa baš bilo ljepo da padne ispod 200 prodao bih većinu svog portfelja i ušao u đuru.
Pa ljudi sad je uskoro izvješće za prvi kvartal,potpisivanje za bov čemu strah
A tek sto cemo cestitati kupcu koji skine ovaj boldani nalog [smiley2]
248,50 91
248,90 225
249,00 4835
249,98 250
249,99 100
Divna nam je zemljica… kad ti nešto nije pravo skupiš 10 pijanaca, obečaš im da će dobro zaradit i na ulicu, još ako je predizborna godina – uspijeh je zagarantiran….
247,50 1000 15:28:03 To je kupac! Čestitam na zgoditku.
cijeli DDJH sad na tržištu vrijedi nešto više od 100 milijuna eura a poslova će imati preko 300 milijuna(ako ne i više),jel jeftin?