Investitori prepoznaju potencijal Đure Đakovića…..
ja sam vam govorio da ne prodajete. slažem se sa rockyjem. 1000 kuna je po mom izgledno već za godinu i pol, najviše dvije. kuvajt, modernizacija željeznica, steyr-patria, elektrovjetrenjače, pruge, vagoni, poslovi za iduće desetljeće…..nema sigurnije dionice. naravno, bit će uspona i padova ali kraj je poznat.
,,,,hvala na tvojim sugestijama i procjenama koje su uvijek korektne i pozitivne,da je bar više takvih..hvala!
….Kad bude 1000 kupim ti bika,he,he,he..
Evo taman maloprije vidio Samodola i ja mu govorim da ne brine za DDJH zbog rasta jer to je organski rast koju dionica mora prirodno proći![smiley1]
ja sam vam govorio da ne prodajete. slažem se sa rockyjem. 1000 kuna je po mom izgledno već za godinu i pol, najviše dvije. kuvajt, modernizacija željeznica, steyr-patria, elektrovjetrenjače, pruge, vagoni, poslovi za iduće desetljeće…..nema sigurnije dionice. naravno, bit će uspona i padova ali kraj je poznat.
Osim nabrojanog i poslovi na rekonstrukciji dvije rafinerije u HR, kao i susjedne u B. Brodu.
I moramo spomenuti još ono glavno što bi najviše moglo podići cijenu. Privatizacija. To još nije uračunato u cijenu dionice. Ali polako, dobro je. I ne prodajem više jer sam do sada pet puta prodavao i svaki puta sam morao skuplje kupovati. pozdrav![smiley1]
Pa tenkista jel ti vidiš da je LKRI ne 388kn????Samo neka izađe izvješće i mi smo do kraja mjeseca na 300 kunjerosa.Naravno uz BULL tržište!
Tenkista, onda djelimo zajednicku proslost!
Valjda ti je sada lakse kad znas da nisi jedini koji je vise puta ulazio i izlazio :))))
Svima se toi desi prije ili poslje, zar ne?
P.s. Mislite tko to kupuje po 249,00 ? Neki fondovi???
onda bi cijena opasno pala. nisu fondovi.
to sigurno [smiley9]
nazvao je samog djuru i pitao ga za interne informacije
Decki, mislim da nam sljedi pad do kraja dana….
P.s. Pogledajtre samo kaj se desava s Petrkokemijom!
Kakave su sanse da se isto desi sa Djurom?
P.s. Jeste li zamijetili kako nam se posljednjih dana u “pravo vrijeme” serviraju informacije na netu?
Kao primjer navodim Erikson nikola teslu i evo djuru djakovica!
Cim cijena malo poraste, odmah se “servira” nova vijest o sklapanju nekog novog vrijednog posla!
Molim Vas komentar!