DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko zaboravio produžiti domenu 🙂
Ajde, zauzeta je, ne može ju na brzinu otkupiti konkurencija…

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Ionako prije petka popodne ne bi trebala biti nikakva obavijest od njih.

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

ova cijela priča svakim danom postaje sve tragikomičnija..dakle, jedan od najbogatijih ljudi kuvajta nemože skupiti 30milja eura i uplatiti ih? Uprava blagonaklono odobrava dan po dan produžetka roka za uplatu? Taj novac se doslovce mogao fizički dovesti oklopnim vozilom iz kuvajta do sad. Dakle Rimac je uspio od kineza dobiti 30 milijuna eura za obećanje o razvoju baterija i prodoru na svjetsko tržište..a CČ d.o.o. se dvoji da li se isplati uložiti 30 milijuna eura u tvornicu oružja koja potencijalno ima "ugovor stoljeća"? Zbrojite dva i dva..nemam DDJH, al me zabavlja..plus, trejderi nisu mogli ni sanjati ovakvo ludo pismo namjere za zaradu..

meni se ćini da postoji kombinacija sa potencijalnim ugovorom od kojega je cca 250M avansa sa kojime su mislili dokapitalizirati i ući u vlasništvo ddjh a koji će s tim istim parama taj posao i odraditi…na kraju, arapi i ekipa posao naplate u nekoj of shore drž. a ddjh im ostaje kao poklon, bonus, da rade njim što im je volja, pa i isisati, rasprodati, stjerati u stečaj ili možda ipak nastaviti poslovati ,tko će ga znati… ali bojim se, po dosadašnjem ” od petka do petka pa opet ispočetka”, da ako i uplate, da je najizgledniji scenarij za budućnost ddjh upravo, izzy come-izzy go…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

A mozda arapi samo zele vidjeti q3 brojke prije uplate

neznam sta im se sa web stranicom desava?

http://www.duro-dakovic.com/

nekog jokera otvara..

nevjerojatno, tamo kao da je sve otišlo do vraga…www stranica ne radi, propao je dokap već 2 kruga… ne sluti to sve na sretan ishod ni u petak 🙁

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ne znam, nisam pametan samo po meni ste otisli predaleko..ili ce uplatit ili nece, sve ostalo je za sada neka druga prica

Posljedni Đurin ratnik

Previse ste usli u teorije zavjera, ne gledaju svi kako nekoga prevariti, preveslati, pokrasti ko mi hrvati

kao prvo, hrvati uopće nisu loši ljudi, niti lopovi i prevaranti kako podlo insinuiraš nego upravo suprotno, toliko su bili dobri i naivni da su zadnjih 25 godina sustavno prevareni, preveslani i pokradeni te se poučeni iskustvima zapadnih vrijednosti koje su jako dobro osjetili na svojoj koži, danas samo ponašaju vrlo oprezno ne bi li sačuvali još to malo što imaju!

a što se tiće teorija zavjera, najpodliji trik koji je vrag izveo bio je kad je uvjerio svijet da ne postoji…

[/quote]

Eh , da smo bar osjetili zapadne vrijednosti na “svojoj koži” , ne bi danas bili tu gdje jesmo , baš naprotiv , mi tih vrijednosti nemamo , već imamo balkanske “vrijednosti” !

Da su odustali valjda bi to odmah objavili, nema smisla odugovlačiti. Čini mi se izglednijim da je nešto s tehničke strane…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Danas stiskavac? Sad je druga igra, uračunava se da ništa neće biti ni od treće sreće. A onda iznenađenje? Ništa me ne bi čudilo. Ringe ringe raja.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Da su odustali valjda bi to odmah objavili, nema smisla odugovlačiti. Čini mi se izglednijim da je nešto s tehničke strane…

Treba vremena za izaći iz kompletne pozicije – zato i odugovlačenje…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Samo vi kupujte 😀

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

do sada, danas, 420.718 razloga da je ovo prvo u pitanju

New Report

Close