Problem je kad će htjeti izaći??
Voda jako plitka.
42 kn! ide đuro kao metak 😉
čiste li ovo insideri?
ako su uplatili CČ netko je morao vidjeti pare, a to je puno para da bi čovjek to zadržao samo za sebe, sigurno je došapnuo kolegi u povjerenju, ovaj svome, taj slijedećem i tako svi saznaju prije naše Ivane
Vratili smo se tamo gdje smo bili u cetvrtak..netko na padu zaradio..netko na rastu izgubio…Oklade se još primaju.
Pozdrav
Sad bi jedina risk / reward oklada bila na pad……jer mjesta za rast (za sad) jos nema puno……
Ali je li ta oklada u ovom trenutku pravi izbor, neka svatko odluči za sebe……
Jasno mi je tko prodaje……. oni koji su na rastu cijene zaradili 50% uloženog u dva tjedna…..ali mi nije jasno tko kupuje na ovim razinama .Netko će ostati posljednji , sa papirom u rukama.
Tvrtka posluje po principu- zaraditi ćemo, majke mi………
A i ovaj sadašnji posao stoljeća je sreća na dugom štapu.
Nagledali smo se mi i objava poslova stoljeća , vidjeli smo i obraćanje premijera naciji / autocesta u Crnoj Gori i IGH /
CČ ima problema skupiti odjednom sva sredstva, a navodno na upisnici je prijavljen cjelokupan iznos. Pregovori s upravom o dodatnom produzenju… inace upisnica propada…ovo je zaista za one s najjacim zivcima!
Koja volatilnost, netko meo tisućice po 42-43 a sad nitko ne da 39 🙂
već vidim, uspjela dokapitalizacija, predsjednica se naslikava, bilo je teško kaže ona, puno je lobirala i blablabla, svi zadovoljni