Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Eto vam se sad lijepo dokazalo da je sve špekulacija, trejd kako kaže PoAskuBidu
nemate informacije a kupujete i dižete cijenu u nebesa
na temelju čega? obećanja da će upisati firma koja je osnovana prije par dana s kapitalom od 20.000 kn
pamet u glavu!
Kupovoa sam danas puno po 41 do 42 jer vjerujem u ovu priču. Super malo spustiti prosjek.
ja to pricam na belju od 300kn..sad je 8.
Ja sam vjerovao u tu pricu pred par godina..prosle godine nakon godisnjeg izvjestaja vec puno manje (nista od onih najava o 100mil dobiti..niti blizu..jedva drze glavu iznad vode)..prva dokapitalizacija je pokazala da nema uopce interesa (znaci nitko od poslovnih ljudi iz branse i sire ne vjeruje) a sad nakon crnog celika sam opet kupio na 28 i vjerovao da je to neka prekretnica..ako zbilja i ovo popuse onda neznam vise sta ce ih dic.
I što sada? Tko je kriv? Firma sa tem. kapitalom od 20.000,00 kn!?
Nema ovdje puno priče i razmišljanja, ili prolazi Crni čelik ili je to stečaj u roku par godina. Mogu oni poslovati i bez CČ, ali to bi bilo vječno glavinjanje +/- koja tisuća, bez mogućnosti stvarnog napretka. Ovdje se sve posložilo da prođe CČ, bili su na sastanku u Vladi, Vlada je odobrila što je trebalo, pokrenuta je procedura… Jasno je da je CČ čekao zadnji dan za ponudu, u slučaju da se pojavi još netko. Tko zna, možda su ljudi zapeli na Plesu…
Ovo je istresanje bez presedana. I tko će tu odgovarati što je navukao naivce sa pričom o nekom crnom čeliku. Čelik uopće nije crn, više je sivkast, tako da je to notorna laž! 🙂
debelo pretjerana panična reakcija na vijest da je rok za dokap produljen za par dana….ali bar se može kupovati ispod 30 kn što nisam vjerovao da će biti moguće 😉
Ovakva su iskustva neprocjenjiva iako ovo je malo prebrutalno, žao mi ljudi (mogao sam i ja biti jedan od njih) ali info treba dočekati u kešu ili samo dijelom u dionici. Prevelik rizik je drugačije.
a sad + blokada i odbijanac prema gore
neki će danas zaraditi godišnju plaću na ovoj dionici od ekipe koja je u panici prodavala
Ovo je istresanje bez presedana. I tko će tu odgovarati što je navukao naivce sa pričom o nekom crnom čeliku. Čelik uopće nije crn, više je sivkast, tako da je to notorna laž! 🙂
hehe..opet teorija zavjere kolega? ili ni to nije teorija zavjere?
crni celik je poslao obvezujucu ponudu. NIsam pravnik al cini mi se po zpdd-u da je obvezujuca za njega i da nakon toga idu neke sankcije ako je ne provede (nek me neko ispravi)?
to su ujedno i ljudi za koje mazal kaze da ih dobro poznaje.
Znaci po tebi je to sve laz i dogovor nekih da nesto usicare?
Ako je zaista istina da ništa od dokapa onda zaista ne postoji niti jedan vrijednosni argument da to u kratkome roku bude iznad 20. Na drugi, smo ionako svi mrtvi.