Što mislite, da li bi se isplatilo prodati Đuru pa ponovo ući?
Zašto da ne, ja to radim već godinu dana. Zadnji put sam ga kupio na onoj rasprodaji po 182 prije neka 3 tjedna. Onda sam ga tjedan dana nakon toga prodao po 220 i kupio VPIK. Sada na Vupiku već imam oko 15%. Držat ću ga još neko vrijeme, a onda možda opet uđem u Đuru.
Ovo je, naravno, jako riskantno i nije preporuka niti za kupnju niti za prodaju DDJH i unaprijed se odričem svake odgovornosti ako me netko pokuša oponašati i na taj način izgubi novac (ili dionicu).[smiley2]
Pozdrav
Zanimljiv je podatak da Djuro pravi putokaze! Ako mi dopustite da se nasalim “Djuro nam pokazuje kuda da idemo!” Ko nema Djuru nezna kuda ide![smiley2]
pa hrvatska, albanija i makedonija su pozvane u nato. treba li više od toga napisati??? samo 250?[smiley1]
Znači Styer će se “osladiti” u ovoj priči kako stvari stoje ali opet to sve skupa ne igra veliku ulogu…
Kad vidim da je LKRI na ovim nivoima preko 350 kn onda sam još veći optimist što se tiče DDJH!!!
Fondovi grcaju u lovi i samo čekam taj prokleti izvještaj da i ostali shvate da je trenutno DDJH u odnosu na slične dionice u hrvatskoj još uvijek bolesno jeftin…
ajde, sad barem znamo zašto je vorda navijao za pad DDJH. Htio je dokupiti. Taština i samohvala su ljudske karakteristike na kojoj svatko padne prije ili kasnije i tako nam se vorda morao pohvaliti. Na taj se način može fino zaraditi, ali se može i ostati bez dionica ako ih prodaš a cijena ode naglo gore i više se ne spušta. Zato treba biti pametan i odabrati način koji ti najbolje odgovara. Meni koji sam zaposlen paše da kupim dionicu i pustim ju par godina da joj naraste vrijednost i onda nakon godinu, dvije, tri prodam i sretan sam. Netko sjedi cijeli dan pred ekranom i teško da može odoljeti daytradingu. 100 ljudi, 100 čudi, a lijepo od vorde da je podijelio sa nama istinu pa sad znamo kad hvali da izlazi, a kad piše negativno da hoće kupiti.
… Netko sjedi cijeli dan pred ekranom i teško da može odoljeti daytradingu. 100 ljudi, 100 čudi, …
A ti kao nemaš vremena. Pogledaj samo koliko si postova napucao na ovom i onom forumu za manje od godine dana. Umjesto da drukaš za svoje dionice bolje obrati pozornost na kretanje tržišta. Lako je kupiti dionicu, držati ju godinu-dvije i onda se hvaliti kako si zaradio 100%. Na ovaj način nemožeš pogriješiti. Pravi frajeri su oni koji nanjuše lovu, kupe dionicu, nakon par dana izađu s +20% i onda se bace na neku drugu. To treba znati, za to treba imati muda. Ja, na žalost, nisam takav, ali prsti me često zasvrbe tako da rijetko kada dionicu držim duže od mjesec-dva.
Pretjeranim drukanjem možeš samo navući gnjev neistomišljenika. Ja zbog toga rijetko kada govorim o dionicama koje posjedujem.
O etici ne želim razgovarati jer bi se tema mogla pretvoriti u chat.
Pozdrav
PS
Kupio sam i nešto LRH. Nadam se da to neće biti prva dionica na kojoj sam popušuo.[smiley2]
pa ja se ni ne hvalim svojim prinosima kao neki. meni je ovo hobi a i ja se igram sa dionicama ali sa manjim djelom sredstava, no ipak mi je veći izazov da me ne zasvrbe prsti pa da ih držim dulje od par dana. na to sam ponosan i to nije nešto što bi ti trebao kritizirati jer treba izdržati uspone i padove. ove o kojima pišem pišem, po meni , argumentirano i svatko tko se ne slaže može to pobijati svojim argumentima. ionako uskoro prestajem često pisati jer sam već sve napisao što sam imao, osim možda o nekim novim dionicama. ajde, smanjit ću pisanje. znam da previše pišem….
Što mislite, da li bi se isplatilo prodati Đuru pa ponovo ući?
[/quote
Kad ste se pojavili na forumu pod nazivom “tenkista” vjerovao sam da ste najlojalniji dioničar DDJH.
Vi sami procijenite da li se isplati čekati.
Dobro ste vjerovali. Ali ne treba miješati “ljubav” i novac. Kako stižu nove vijesti dioničari mijenjaju i mišljenje. Iskreno drukčije mislim sad a drukčije za pet minuta. Ali koliko vidim svatko tko me je “slušao” dobro je prošao osim mene samoga. Tako da mislim da je sve OK. No, sve dionice padaju kad je korekcija. A korekcije će bit , to je sigurno. A one koje će najviše stradati u prvom redu to će biti Ina, a Đuro samo nekih 10-15 %. Ina 30 %.
Pozdrav i bez zamjere!
Pozdrav
pa ja se ni ne hvalim svojim prinosima kao neki. meni je ovo hobi a i ja se igram sa dionicama ali sa manjim djelom sredstava, no ipak mi je veći izazov da me ne zasvrbe prsti pa da ih držim dulje od par dana. na to sam ponosan i to nije nešto što bi ti trebao kritizirati jer treba izdržati uspone i padove. ove o kojima pišem pišem, po meni , argumentirano i svatko tko se ne slaže može to pobijati svojim argumentima. ionako uskoro prestajem često pisati jer sam već sve napisao što sam imao, osim možda o nekim novim dionicama. ajde, smanjit ću pisanje. znam da previše pišem….
Cayman-e samo ti nastavi pisati.Po tvojim postovima se vidi da imaš dosta znanja i iskustva.Nazalost tvoji postovi neće doći još koju godinu do izražaja jer danas i malo dijete može u hrvatskoj izabrati dionicu i na njoj zaraditi 10-20%!!!!
Cayman-e samo ti nastavi pisati.Po tvojim postovima se vidi da imaš dosta znanja i iskustva.Nazalost tvoji postovi neće doći još koju godinu do izražaja jer danas i malo dijete može u hrvatskoj izabrati dionicu i na njoj zaraditi 10-20%!!!!
Ovaj prvi dio tvoga posta je u redu i tu si trebao stati. Za ovaj drugi dio … ne znam što bih ti rekao. Ne pratim tvoje postove kao ti moje pa se ne bih usudio procjenjivati tvoje sposobnosti kao investitora. Samo bi te htio pitati da li znaš kako bi se nakon ove izjave mogli osjećati oni koji su kupovali TNSA po 12000, JLEN po 300, CRLL po 10000, HGSP po 700, NACE po 5000 itd. da dalje ne nabrajam.
Burza nije igra za djecu. Nije niti ovaj forum. Ovdje postoje dvije grupe ljudi, oni koji vode i oni koji slijede. Mislim da si ti u onoj drugoj.
Pozdrav
”
Burza nije igra za djecu. Nije niti ovaj forum. Ovdje postoje dvije grupe ljudi, oni koji vode i oni koji slijede. Mislim da si ti u onoj drugoj.
Pozdrav
ja bih dodao i teću skupinu, oni koji sjede u prikrajku i zaboli ih za lajanje na forumima, sami po svom nahođenju odlučuju kada i što će kupiti 🙂
cayman006:
”
… Netko sjedi cijeli dan pred ekranom i teško da može odoljeti daytradingu. 100 ljudi, 100 čudi, …
”
A ti kao nemaš vremena. Pogledaj samo koliko si postova napucao na ovom i onom forumu za manje od godine dana. Umjesto da drukaš za svoje dionice bolje obrati pozornost na kretanje tržišta. Lako je kupiti dionicu, držati ju godinu-dvije i onda se hvaliti kako si zaradio 100%. Na ovaj način nemožeš pogriješiti. Pravi frajeri su oni koji nanjuše lovu, kupe dionicu, nakon par dana izađu s +20% i onda se bace na neku drugu. To treba znati, za to treba imati muda. Ja, na žalost, nisam takav, ali prsti me često zasvrbe tako da rijetko kada dionicu držim duže od mjesec-dva.
Pretjeranim drukanjem možeš samo navući gnjev neistomišljenika. Ja zbog toga rijetko kada govorim o dionicama koje posjedujem.
O etici ne želim razgovarati jer bi se tema mogla pretvoriti u chat.
Pozdrav
PS
Kupio sam i nešto LRH. Nadam se da to neće biti prva dionica na kojoj sam popušuo.[smiley2]
Baš me zanima tko je takav frajer pa nanjuši lovu, kupi dionicu, nakon par dana izađu s +20% i onda se bace na neku drugu. 🙂
Jel poznaš nekoga takvog i koliko dugo je tako izdržao?
Šta ti misliš što je tu presudno sreća ili znanje?
U Hrvatskoj vlada opća euforija kupovine dionica i zato cijene rastu debelo iznad njihove stvarne cijene.
Lako je tu biti frajer.No što nakon godinu-dvije ili možda prije?
Baš me zanima koliko će ih onda biti.