DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 10:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Valuewalk
Ako se radi o konzervativno govoreci 100 vozila i neka je konzervativna cijena s borbenom stanicom 2.5 mil eur, a zarada npr. 15% to ispada ukupna zarada 37.5 mil eur iliti 280 mil kn. Znaci vise od TK Djure.
I neka to odgule u 2-3 godine.
Jel jasno na sto ciljam?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ako to ne prodje to je zlocin.
Cak i da ne prodje taj posao proci ce nesto drugo. Nitko ne ulazi u tako nesto bez plana.
Nema straha da ce ukrasti neku tehnologiju. Tamo nema niceg posebnog. Znam sve predobro.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

po predloženom modelu, lik uplaćuje pare sam sebi i dobija gratis tvrtku da radi s njom što hoće …ne znam koliko očajan moraš biti da bi tako bezuvjetno skinuo gaće…

Govorimo o firmi koja jedva spaja kraj s krajem da bi na godisnjoj razini profitirala par milja kuna..ako i tolko.
neznam bas kolko je lako ulozit 250 da bi vracao 1 ili 3 godisnje..odnosno pola od toga jer ce imati "samo" nesto preko 50% vlasnistva..
Znaci on ili donosi neku jebenu stratesku komponentu (sta mi se cini vjerovatnije) poslova u toj regiji (vjerovatno bas te bovove..jer i inace kazu da tamo ni nemozes sklopit nikakav posao ako nemas podrucnu "podupirucu" tvrtku) ili je totalni hazarder..
uglavnom nije djuro bas takva udavaca..za nekog moze bit (bas npr. za kuvajcane) a za nekog ko nece donest novi posao mislim da se samo sa svasanjem vagona nemoze zivjeti..
Vidimo da drasticno povecavaju prihode i poslovanje ide na bolje ali marze su preniske i kolki god prihodi bili tu srece nema..

Ja sam prvi branio onaj njihov poslovni plan al vidimo da je to samo bilo sanjarenje. prihode su doduse povecali ali marzu od 10% i nekakve godisnje dobiti od 100mil sa ovakvom strukturom prihoda mogu samo sanjati..

nadajmo se da ce ti kuvajcani biti prihvaceni sutra i da firma konacno osjeti kapitalizam..
[/quote]

Sjećam se rasprave,valjda je svima sada konačno jasno da takve marže može imati samo neka TOP kompanija u sektoru sa visokom tehnologijom i stalnim inovacijama.Sva vaša nadanja su se zasnivala na bla,bla priči tog Mazala i sa bloga.
Ponavljam,izraelski Elbit koji je dobio posao opremanja Patrie za HV ima maržu od 7%,tehnologiju koju prodaje je vrh,50 % od 12 000 zaposlenih ih radi na R&D a ovaj naš Đuro bi tukao 10%.Kako?!

"Only dead fish swim with the stream"

ne prođe li danas dokap, cijena će se ekspresno vratiti nazad na 25 kn…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zorangutan ,
Ovaj postaje ozbiljno,netko zna vise

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Zakaj na 25?

@vauvau
nazad na 25 kn zato jer je na toj cijeni bila kad je došla ova vijest o interesu kuvajćana…tako da ako se danas u 13 sati dokap ne odobri, cijena ide nazad gdje je i bila

@cashflow

sumnjam da netko zna više, ovo špekulanti ulaze u iščekivanju vijesti iza 13 sati…a ubrzo će izlaziti

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ja ne vidim zašto bi se cijena tu zaustavila. Premija od 25% na posljednji dokap meni nema nikakvog smisla jer taj dokap ničemu ne služi osim kratkotrajnom poboljšanju likvidnosti. Ovdje treba temeljito restrukturiranje.

Bas me zanima kaj ce “pametne ” glave odlucit, bilo bi odlicna vijest da djuro stane na noge, zbog cijele zemlje, zaposlenosti ljudi, a opet tu je vjerujem politika , dali ce dozvolit arapima da udju u vojnu industriju na tlu evrope ? ne znam kak je u drugim drzavama,

nemam dionice djure, a imaocima zelim svu srecu .

Činjenica je, da je PBZ gotovo sve rasprodao oko 100.000 komada na 28 kn…

Ovo je vrlo zanimljivo……
Ako je ta računica točna, opet sitne ribe misle da su pametnije od velikih igrača…….i opet bi se mogli jako opeći, po ne znam koji put…….

http://www.brodportal.hr/clanak/javnost-ne-zna-nista-o-planovima-drustva-crni-celik-ukoliko-postane-vecinski-vlasnik-duro-dakovic-grupe-17106

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLO

11.Znaju li u Crnom čeliku da bez povećanja plaća radnicima Đuro Đaković Grupi prijeti nedostatak stručne radne snage zbog iseljavanja? p.s. LOL 😀

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ja ne vidim zašto bi se cijena tu zaustavila. Premija od 25% na posljednji dokap meni nema nikakvog smisla jer taj dokap ničemu ne služi osim kratkotrajnom poboljšanju likvidnosti. Ovdje treba temeljito restrukturiranje.

Kad već špekuliramo – ako se i odbije 250 milja, ostat će odluka od 100 milja, tako da bi cijena dionice, čisto iz inercije, u tom negativnom raspletu trebala polako kopniti prema 20. Jer. uvijek ostaje nada da će Crni čelik upasti u sljedećem krugu dokapa, iako je vjerojatnost za taj događaj malena.

Naime, ako Kuvajćanin u džepu drži ulaznicu za ulazak Đure u posao stoljeća, neće on bit baš toliko isključiv kakvim se predstavlja u ovom krugu dokapa. Odnosno, barem će postojati nada da neće biti toliko isključiv.

New Report

Close