Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
U slučajnoj državi jedino možete igrati kladionicu ili rulet u ovakvim situacijama. Sve na crno ili crveno pa šta uhljeb odluči tako ti bude.
Dobro a zašto Kuvajčanin gubi vrijeme s Vladom.
Neka počne kupovati dionice na Zse i kada skupi dovoljno dionica neka ponudi malim dioničarima preuzimanje po 20 kuna.
problem je u tome što kad bi počeo kupovati na burzi cijena bi u par dana otišla na 40 kn, a on po toj cijeni ne želi kupovati nego po 20 kn
Neka počne kupovati dionice na Zse i kada skupi dovoljno dionica neka ponudi malim dioničarima preuzimanje po 20 kuna.
problem je u tome što kad bi počeo kupovati na burzi cijena bi u par dana otišla na 40 kn, a on po toj cijeni ne želi kupovati nego po 20 kn
[/quote]
pa što… kolike su studiozne raspre vođene na temu da Djuro vrijedi 60-80-100 kn
U čemu je problem?
u puno toga. Sta mislis kolko bi im vremena i povecanja cijene trebalo da skupe 12mil dionica? ili da kupe za 250mil kuna kolko sad nude.
to bi bilo daleko veca prosjecna cijena od tih 20kn, a onda potpadaju i pod zakon o preuzimanju dionickih drustava gdje bi se vjerovatno gledao prosjek zadnja 3mj a ne da oni ponude kolko hoce.
[/quote]
Pa u tome i je poanta.
Neka za Vladin paket ponudi 38 kuna po dionici i garancije o poslu u Kataru.
Mislim i ja bi volio postati vlasnik Đure po 20 kuna.
A isto bi ga onda prodao po 100 kn.
Mislim, neka se investitor malo zbroji.
Još jednom napominjem.
Nikakav plan za Đuru nije predočio.
Lp
Ne bih rekao da to puno mijenja stvar.
Čak i ako formalno odlučuje, i ako pretpostavimo da je Dalićka racionalna, svejedno je vjerojatan otpor od Marića i socijalista. I u tom će slučaju odlučivati predsjednik vlade.
A vi se onda kladite na to što će ta lignja odlučiti, tj. za što će zaključiti da mu donosi najviše glasova i u korist je lokalnom HDZ-u.
Ovakvo investiranje nije puno drukčije od kladionice.
Sve ovisi od njihovog dogovora – ako je dogovoreno da u ovakvim situacijama odluku donosi MinGo, nema se Marić što žaliti osim ovako po novinama. Nema tu žicanja i kukanja premijeru. Bitno je uspostaviti poredak, podijeliti odgovornosti, ustvari napraviti damage control kad je Marić u pitanju. Najbolje bi bilo stjerat ga u ćošak da se igra i pustit Dalićku.
Prema onom što pišete svi će te mu dati po 20 kuna, a samo da postane većinski.
Onda se država može slikati.
U čemu je problem?
pa da je htio, mogao je sudjelovati u aktualnoj dokapitalizaciji i tako za 150M postati najveći pojedinačni i dati ponudu za preuzimanje po 20 kn ali očito su tu neki drugi interesi ili strahovi …
po predloženom modelu, lik uplaćuje pare sam sebi i dobija gratis tvrtku da radi s njom što hoće …ne znam koliko očajan moraš biti da bi tako bezuvjetno skinuo gaće…
Hm dok većina prosipa crnilo netko je lijepo mezijo po diskontnoj cjeni
Kojoj diskontnoj cijeni?
po predloženom modelu, lik uplaćuje pare sam sebi i dobija gratis tvrtku da radi s njom što hoće …ne znam koliko očajan moraš biti da bi tako bezuvjetno skinuo gaće…
Govorimo o firmi koja jedva spaja kraj s krajem da bi na godisnjoj razini profitirala par milja kuna..ako i tolko.
neznam bas kolko je lako ulozit 250 da bi vracao 1 ili 3 godisnje..odnosno pola od toga jer ce imati “samo” nesto preko 50% vlasnistva..
Znaci on ili donosi neku jebenu stratesku komponentu (sta mi se cini vjerovatnije) poslova u toj regiji (vjerovatno bas te bovove..jer i inace kazu da tamo ni nemozes sklopit nikakav posao ako nemas podrucnu “podupirucu” tvrtku) ili je totalni hazarder..
uglavnom nije djuro bas takva udavaca..za nekog moze bit (bas npr. za kuvajcane) a za nekog ko nece donest novi posao mislim da se samo sa svasanjem vagona nemoze zivjeti..
Vidimo da drasticno povecavaju prihode i poslovanje ide na bolje ali marze su preniske i kolki god prihodi bili tu srece nema..
Ja sam prvi branio onaj njihov poslovni plan al vidimo da je to samo bilo sanjarenje. prihode su doduse povecali ali marzu od 10% i nekakve godisnje dobiti od 100mil sa ovakvom strukturom prihoda mogu samo sanjati..
nadajmo se da ce ti kuvajcani biti prihvaceni sutra i da firma konacno osjeti kapitalizam..