DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo jedno pitanje:
Koliko treba glasova na skupštini da se prihvati ponuda?
Iliti da li gola država to može spriječiti, sama protiv svih?

P.S.
Bez veze pitanje.
Može.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Izgleda nista od kuvajcana:
http://www.glas-slavonije.hr/343537/1/Ostaje-li-politicko-utociste-ili-dobiva-kuvajtskog-investitora

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Jedini način da Kuvajćani prođu jest taj da se država ne pojavi na skupštini, jel to igra? Jel 75% prisutnih glasova ili 75% općenito?

Jedini način da Kuvajćani prođu jest taj da se država ne pojavi na skupštini, jel to igra? Jel 75% prisutnih glasova ili 75% općenito?

75 % prisutnih.
To da se država neće pojaviti sumnjam, bilo bi tu mogučnosti za političke napade samo tako.
Ako ovo država odbije, strašno. Izgleda da je Dalić jedina normalna tamo u vladi, kada je o gospodarstvu riječ. Ne ćudi, obzirom iz kojeg sektora dolazi.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A sto ti misliš?

I sto je to opcenito?

Mislim da se razumijemo:
Đuro se natječe za posao u Kuvajtu, za borbena vozila.
Potencijalna čista zarada od tog posla, po mojim inženjersko-komercijalnim saznanjima, vrijedi otprilike kao cijeli Đuro. I otvara krvave reference za rad na Bliskom Istoku i dalje. E sad…
Đurina ponuda u Kuvajtu je na ledu. I teško da može biti nešto od toga. Osim ako…
I sad oni koji znaju čitati između redaka se pitaju da li je pametnije imati 49% od nečega ili 51(100)% od ničega.
Ako se gledaju državni, a ne parcijalni interesi.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

75 % prisutnih.
To da se država neće pojaviti sumnjam, bilo bi tu mogučnosti za političke napade samo tako.
Ako ovo država odbije, strašno. Izgleda da je Dalić jedina normalna tamo u vladi, kada je o gospodarstvu riječ. Ne ćudi, obzirom iz kojeg sektora dolazi.

lp
[/quote]
Neznam,ako ovo ne prođe ne piše se dobro Đuri .

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

75% prisutnih, i dobro da sam provjerio, zakon ne propisuje kvorum, a ni u statutu nisam našao kvorum, tako da mogu donositi odluke i bez predstavnika države.

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

izgleda da će sve propasti 🙁
http://www.seebiz.eu/goran-maric-ne-zeli-kuvajtskog-investitora-u-duri-dakovicu/ar-162821/

Ignore: KressoM, delux

S druge strane, ako Crni čelik može omogućiti posao, zašto onda ne bi pristao na dokup od sto milja pa kasnije preuzimao ostatak. Marić je hard core, s njim nema labavo.

Mislim da se razumijemo:
Đuro se natječe za posao u Kuvajtu, za borbena vozila.
Potencijalna čista zarada od tog posla, po mojim inženjersko-komercijalnim saznanjima, vrijedi otprilike kao cijeli Đuro. I otvara krvave reference za rad na Bliskom Istoku i dalje. E sad…
Đurina ponuda u Kuvajtu je na ledu. I teško da može biti nešto od toga. Osim ako…
I sad oni koji znaju čitati između redaka se pitaju da li je pametnije imati 49% od nečega ili 51(100)% od ničega.
Ako se gledaju državni, a ne parcijalni interesi.

Ja nešto malo kalkuliram (istina sa ne baš kvalitetnim inputima), nisam previše strog i dobivam EPS oko 5-5,5 kn nakon eventualnog mega dokapa Kuvajćana.

Kolika je po vama dobit ako kažete da je isto koliko DDJH sada vrijedi?
(moje dionice barataju sa BVPS 7,76)

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Jedan polulist objavi poluinformaciju, prenese ga jedan poluposlovni portal i odmah deprica… Ponuda nije još ni uvrštena na dnevni red, pitanje hoće i biti uvrštena, a neki bi već skakli kroz prozor. Od sreće ili tuge, zavisi s koje su strane

New Report

Close