Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Samo jedno pitanje:
Koliko treba glasova na skupštini da se prihvati ponuda?
Iliti da li gola država to može spriječiti, sama protiv svih?
P.S.
Bez veze pitanje.
Može.
Izgleda nista od kuvajcana:
http://www.glas-slavonije.hr/343537/1/Ostaje-li-politicko-utociste-ili-dobiva-kuvajtskog-investitora
Jedini način da Kuvajćani prođu jest taj da se država ne pojavi na skupštini, jel to igra? Jel 75% prisutnih glasova ili 75% općenito?
Jedini način da Kuvajćani prođu jest taj da se država ne pojavi na skupštini, jel to igra? Jel 75% prisutnih glasova ili 75% općenito?
75 % prisutnih.
To da se država neće pojaviti sumnjam, bilo bi tu mogučnosti za političke napade samo tako.
Ako ovo država odbije, strašno. Izgleda da je Dalić jedina normalna tamo u vladi, kada je o gospodarstvu riječ. Ne ćudi, obzirom iz kojeg sektora dolazi.
lp
A sto ti misliš?
I sto je to opcenito?
Mislim da se razumijemo:
Đuro se natječe za posao u Kuvajtu, za borbena vozila.
Potencijalna čista zarada od tog posla, po mojim inženjersko-komercijalnim saznanjima, vrijedi otprilike kao cijeli Đuro. I otvara krvave reference za rad na Bliskom Istoku i dalje. E sad…
Đurina ponuda u Kuvajtu je na ledu. I teško da može biti nešto od toga. Osim ako…
I sad oni koji znaju čitati između redaka se pitaju da li je pametnije imati 49% od nečega ili 51(100)% od ničega.
Ako se gledaju državni, a ne parcijalni interesi.
75 % prisutnih.
To da se država neće pojaviti sumnjam, bilo bi tu mogučnosti za političke napade samo tako.
Ako ovo država odbije, strašno. Izgleda da je Dalić jedina normalna tamo u vladi, kada je o gospodarstvu riječ. Ne ćudi, obzirom iz kojeg sektora dolazi.
lp
[/quote]
Neznam,ako ovo ne prođe ne piše se dobro Đuri .
75% prisutnih, i dobro da sam provjerio, zakon ne propisuje kvorum, a ni u statutu nisam našao kvorum, tako da mogu donositi odluke i bez predstavnika države.
izgleda da će sve propasti 🙁
http://www.seebiz.eu/goran-maric-ne-zeli-kuvajtskog-investitora-u-duri-dakovicu/ar-162821/
S druge strane, ako Crni čelik može omogućiti posao, zašto onda ne bi pristao na dokup od sto milja pa kasnije preuzimao ostatak. Marić je hard core, s njim nema labavo.
Mislim da se razumijemo:
Đuro se natječe za posao u Kuvajtu, za borbena vozila.
Potencijalna čista zarada od tog posla, po mojim inženjersko-komercijalnim saznanjima, vrijedi otprilike kao cijeli Đuro. I otvara krvave reference za rad na Bliskom Istoku i dalje. E sad…
Đurina ponuda u Kuvajtu je na ledu. I teško da može biti nešto od toga. Osim ako…
I sad oni koji znaju čitati između redaka se pitaju da li je pametnije imati 49% od nečega ili 51(100)% od ničega.
Ako se gledaju državni, a ne parcijalni interesi.
Ja nešto malo kalkuliram (istina sa ne baš kvalitetnim inputima), nisam previše strog i dobivam EPS oko 5-5,5 kn nakon eventualnog mega dokapa Kuvajćana.
Kolika je po vama dobit ako kažete da je isto koliko DDJH sada vrijedi?
(moje dionice barataju sa BVPS 7,76)