DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Država ne gubi baš ništa ako prihvati ponudu, osim što će imati jedan uhljebarnik manje. Nadam se da će Z. Marić odigrati svoju pozitivnu ulogu i spriječiti potencijalne budalaštine

PBZ -27 400 komada

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Država ne gubi baš ništa ako prihvati ponudu, osim što će imati jedan uhljebarnik manje. Nadam se da će Z. Marić odigrati svoju pozitivnu ulogu i spriječiti potencijalne budalaštine

A tu si se jako zeznuo…jedan uhljebarnik manje je veliki gubitak za drzavu…

Cinjenica da je raspisan natjecaj za novu upravu…mi nekako smrdi da drzava nece pristati na prodaju…iako mi fakat nije jasno, zasto bi to propustili…

Cinjenica da je raspisan natjecaj za novu upravu…mi nekako smrdi da drzava nece pristati na prodaju…iako mi fakat nije jasno, zasto bi to propustili…

Pa kada je raspisan natječaj a kada je došla ponuda?
Pa što su oni kao trebali znati kad su raspisivali natječaj da će Crni čelik dati ponudu, kao imaju staklenu kuglu ili su trebali pogledati u talog kave, možda i baciti grah na stol, svašta!

Lp

1. MINISTARSTVO DRŽAVNE IMOVINE/REPUBLIKA HRVATSKA 1.776.179 23,38%
2. HPB D.D./REPUBLIKA HRVATSKA 1.407.825 18,53%
3. BAKIĆ NENAD 898.419 11,83%
4. MINISTARSTVO DRŽAVNE IMOVINE/HZMO 660.000 8,69%
5. ADDIKO BANK D.D./PBZ CO OMF – KATEGORIJA B 288.740 3,80%
6. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. 100.000 1,32%
7. Privredna banka Zagreb d.d. 51.169 0,67%
8. ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPA D.D. (1/1) 46.993 0,62%
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 43.094 0,57%
10. Privredna banka Zagreb d.d. 27.847 0,37%

bojim se da će vlada ponudu Crnog čelika odbiti/neće prihvatiti – ova šutnja je znakovita 🙁

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

rekao je jedan kolega ovdje, bez prsta gore iz Velike Gorice, ne mozete nista ocekivati…

i zapamtite slijedece; ko je najveci izvoznik plina u svijetu?, a ko zeli svoje viskove plasirati i gdje?,

i jos nesto, Katar i USA nisu bas u najboljem stanju

sve ostalo, zakljucite sami….

To je ista situacija kao sa škverovima, splitskim, riječkim itd.
Bilo je državno pa nije išlo.
Pa sanacija, prva druga treća pa opet nije išlo.
Pa restrukturiranja razna pa opet nije išlo.
E sad je privatno pa opet ne ide. Samo pričekajmo da isteknu subvencije.
I onda će opet biti (polu)državno pa opet neće ići.
Neke stvari naprosto ne idu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

rekao je jedan kolega ovdje, bez prsta gore iz Velike Gorice, ne mozete nista ocekivati…

i zapamtite slijedece; ko je najveci izvoznik plina u svijetu?, a ko zeli svoje viskove plasirati i gdje?,

i jos nesto, Katar i USA nisu bas u najboljem stanju

sve ostalo, zakljucite sami….

Jel to misliš na debelog?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

bojim se da će vlada ponudu Crnog čelika odbiti/neće prihvatiti – ova šutnja je znakovita 🙁

http://www.seebiz.eu/goran-maric-ne-zeli-kuvajtskog-investitora-u-duri-dakovicu/ar-162821/

Lijepo sam vam rekao da ambasada USA će o tome odlučivati

Ma kakva američka ambasada, ajmo ne bit smiješni. Marić ima svoje kumove, rođake i ostalu ekipu. Bolje da propadne Đuro nego običaji. Sad će vjerojatno neki dramatičan članak izać tipa Goran Marić prijetio ostavkom da Kuvajćani ne upadnu u Đuru.

New Report

Close