DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 03:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da, bio je dokap od 51 milijun kuna u kojemu država nije sudjelovala, koliko puta to treba napisati da ti shvatiš?

Pa sto ako nije sudjelovala?

Tko kaže da ne može sudjelovati na novoj skupštini?

Jel je netko priječi? Možda država ima svoj plan za društvo i sad neko forsira “Drinu” i želi osujetiti taj plan.

Odbije ovaj dokap i pokrene svoj. Ne mora to biti direktno država, može i netko drugi tko je nazovimo ga “partner” države.

Ili je to jedan te isti dokap i jedan jedini ulagač?

Al vidi mi se da uvjetovanje s brojem članova NO i odustajanja od javne ponude neće proći.

Plan države je uvijek isti – uhljebit i platit novcem poreznih obveznika. Taj plan se nikad ne mijenja.

Plan države je uvijek isti – uhljebit i platit novcem poreznih obveznika. Taj plan se nikad ne mijenja.

Ok, vidjet ćemo. Mislim da nisi u pravu i da će netko izvisiti. Mislim i da znam tko, no pričekajmo. Kako god, dobro je da udje bilo koji kapital i da se društvo zaštiti od propasti. Al je isto tako bitno da ne udje spekulativni odnosno kapital koji bi zadovoljio formu, a onda prošao preko računa i vratio se tamo odakle je došao.

Meni je jako čudno sto ni jedan kapital nije ušao u zadnjem dokapu nego se čekalo… sto ili koga?

http://www.seebiz.eu/tko-je-kuvajtski-investitor-koji-najavljuje-preuzimanje-dure-dakovica/ar-162467/

Ako je to to onda je to dobro.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ja sam zainteresiran ali bi volio pričekati takeover i da počiste bilancu znači fresh start

ovo je ozbiljna priča iza koje stoji velika lova i veliki ulagači:

VELIKA PRIČA Tko je kuvajtski investitor koji najavljuje preuzimanje Đure Đakovića?Iza tvrtke Crni čelik koja je ljetos registrirana u Zagrebu sa 20 tisuća kuna i želi preuzeti slavonskobrodski holding Đuro Đaković ulaganjem u kapital od 250 milijuna kuna, stoji jedan od najbogatijih kuvajtskih poslovnih ljudi Hamad M. Al-Wazzan.

http://www.seebiz.eu/tko-je-kuvajtski-investitor-koji-najavljuje-preuzimanje-dure-dakovica/ar-162467/

kockice se slažu:
Al Wazzan grupa je osnovana prije 60 godina, a čini ju 30-ak kompanija koje se bave, među ostalim, telekomunikacijama, zdravstvom, maloprodajom i zaštitom.
Hamad Mohammad Al Wazzan je predsjednik Al Wazzan grupe kompanija. Na internetskim stranicama grupe opisuju ga kao „istaknutog čovjeka koji stoji iza istaknutih postignuća”, kao poduzetnika i poslovnog mogula. Obitelj Al Wazzan je jedna od najmoćnijih kuvajtskih obitelji.
Veze Đure Đakovića i Kuvajta su u segmentu vojne proizvodnje. Đuro Đaković je svojedobno izvezao u Kuvajt tenkove M-84AB MBT (nadograđeni M-84) koji je prilagođen kuvajtskoj vojsci, a nadaju se poslu u njihovoj reviziji ili nadogradnji.[/b]
Također, od 2015. godine čekaju da kuvajtske vlasti odluče od koga će kupiti borbena oklopna vozila i kako će biti opremljena, a Đuro Đaković je ušao u uži izbor. To bi za njih, kako se tada pisalo, bio posao stoljeća.

Ignore: KressoM, delux

Zanimljivo bi bilo vidjeti gdje su krajem 80-ih ĐĐ i Alwazzam vec uspjesno poslovali. Pa onda neka svatko zakljuci za sebe gdje ovo vodi…

Kockice se slažu, nema više jeftinih dionica po 20 kuna. Ako Crni čelik preuzme, onda donosi i posao stoljeća koji je godinama bio u zraku.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Ova država čega god se takne upropasti.
Treba je maknuti iz DD. Svojom lažnom brigom za nacionalne interese sve unistava. Inženjeri DD koje je slala na edukaciju u Norvesku sada odlaze i napustaju Hrvatsku i zaposljavaju se u Norveskoj u vojnoj ind.
Jucer upoznala jednog.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Ova država čega god se takne upropasti.
Treba je maknuti iz DD. Svojom lažnom brigom za nacionalne interese sve unistava. Inženjeri DD koje je slala na edukaciju u Norvesku sada odlaze i napustaju Hrvatsku i zaposljavaju se u Norveskoj u vojnoj ind.
Jucer upoznala jednog.

općenito je država uništila DD kojemu će trebati godine i godine da se vrati na stare staze.
a ovo s Kuvajtom je obična magla..

Ovim tempom će PBZ iskrcati sve što ima taman do skupštine.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close