Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
ne, kol. lebowski, uopće ne postavljam kriva pitanja, da su se do sada postavljala takva pitanja, onda niti đđ niti većina već uništenih tvrki a niti ostaci nekad jake hr privrede ne bi bili u ovako jadnoj situaciji!
pitam te, što ti imaš od navodne ponude, imaš li ikakav indikator, osim predmetnih 250M kn , da će tvrtka početi dobro poslovati, da neće odraditi eventualno jedan remont na kojemu će ljudi u crnom zavrtiti pare a tvrtku zatim iscjediti i ostaviti državi da je spašava ili još gore, da proizvodima i ili djelovima opskrbljuje terorističke akcije ili diktatorske režime pod sankcijama?
Kako mislite da li iza nje stoji banka?
Pa tu ljudi pišu da se radi o cash lovi od investitora.
Što će im za to banka?
Mogu i prek FINE napraviti transakciju.
Imam dojam da si ti upravo ovog trenutka shvatio da oružje može završiti u rukama terorista? Od novije holivudske produkcije preporučam American Made s Tomom Cruisom.
Imam dojam da si ti upravo ovog trenutka shvatio da oružje može završiti u rukama terorista? Od novije holivudske produkcije preporučam American Made s Tomom Cruisom.
ma pusti mene…što misliš što će Marić odgovoriti kada mu se postavi to pitanje
ne bi trebalo biti ali evo ti HEP, takve glasine kruže da ti pozli
nisam u toku ali ….. RH bi trebala imati 25 % plus 1 dionicu . Da ne bi bilo kakvih neugodni iznenađenja .
To bi trebalo vridit za sve veće firme u RH.
nisam u toku ali ….. RH bi trebala imati 25 % plus 1 dionicu . Da ne bi bilo kakvih neugodni iznenađenja .
To bi trebalo vridit za sve veće firme u RH.
pa vidimo koliko je vladi RH stalo do DDJH kad nisu htjeli upisati niti minimum dionica po 20 kn na zadnjem dokapu
treba sa okaniti tih socijalističkih blokada u glavama i stvar prepustiti tržištu i ljudima koji žele, znaju i mogu!
Evi malonda se vidi potencijal….
Iznenadjenja su tamo gdje je RH. Npr imate inu gdje su imali puno vise pa nisu stitili interese RH. Dapace. Tamo gdje je RH čimbenik vrlo cesto nije pokazatelj da ce se procesi odvijati u interesu RH.
Meni je bitno da konacno na nasoj burzi postoji dionicau koju se moze ulagati a da joj primarna djelatnost bude proizvodnja oruzija…
Oruzije i sva popratna.oprema i vozila su uvjek na cijeni i uvjek imaju kupca….za takvu industriju krize nema…
Prodje li ovo ddjh bi stvarno mogao postati blue chip u punom smislu te rijeci….isto kao sto je i to korf tj rivp postao a.na samim pocetcima to.nitko nine vjerovao..m