DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja zaradim 20-30% i prodajem,ulazim u novu dionicu,to mi je dosta.

http://www.morh.hr/vijesti_main.asp?id=1128

Ako Đuro sklopi ugovor sa Kuvajtom gdje će mu biti kraj

jel se smijemo družiti s tobom?

pa ja sam mislila da sam losa iz matematike i ekonomije iako sam dipl.ing.strojarstva,
pa dobro decki pa jasno je da DDJH- pa H znaci holding–znaci treba zbrojiti dobit od sastavnica holdinga,e a to je malo vise od najavljenih 9 mil.–oko 14,5 po mojoj matematici—i onda od kuda pesimizam,pa sljedeci tjedan pratite dvije moje uzdanice(ddjh i ptkm) pa cete vidjeti tko su istinske zvijezde tjedna i nadolazecih tjedana,
Sretan Uskrs svima postenim ljudima dobre volje,a posebice imaocima ove dvije dionice(ma dobro i strpljivim belje-arcima)

gric, gric…

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/777781/index.do

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ja kupim za kunu i prodam za dvije kune , 1 % mi dosta

tinto, ja sam stariji čovjek, što ti ja znam sto ja 10,30 ili 80 posto. Ja kupim za 1 kunu a prodam za 3, sve
ostalo me ne interesira. ĐĐ sam kupovao po 98 i 99 kuna, a prodat ču najranije po 300 kn.

Alo, momci. Danas sam prodao INU i uletio u DDJH. Ne bude li to krenulo gore kako očekujete
tražiti ću vas 84-kom po hrvatskoj. Moderniziranom.

Alo, momci. Danas sam prodao INU i uletio u DDJH. Ne bude li to krenulo gore kako očekujete tražiti ću vas 84-kom po hrvatskoj. Moderniziranom.

he,he,evo već je danas krenulo. DDJH je zicer!

Npr. u koje dionice si ulagao zadnje dvije godine, ako nije tajna, jel kažeš već si ih napustio?

------------------------------------------------------------------------------------------------- [b]"Smije li čovjek na burzi donositi zaključke pod utjecajem alkohola?"[/b] "Da.Alkoholizirano stanje može stimulirati fantaziju i odstraniti kolebanja, a to je često osobito dobro." Kostolany

Hiper: ” Ja zaradim 20-30% i prodajem,ulazim u novu dionicu,to mi je dosta. ” Npr. u koje dionice si ulagao zadnje dvije godine, ako nije tajna, jel kažeš već si ih napustio?

Neulažem ni 6mj. a kamoli 2g. Ušo sam u VART po 190 ,izašo na 224,ostala mi još jedna dionica po 226,ako hoće neko…..[smiley1]

Po mojem slobodnom mišljenju,nakon nekih 20% treba izać i ne žalit za dionicom ako i dalje raste(znam da će me neki popljuvat,ali ja tako mislim) . Đuru ću čekat do 230-250 i to je to!

New Report

Close