DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 15:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ozbiljan kapital ne ulaže ovako. Kapital može proći preko firme i otići nazad ili negdje drugdje. A ovi traže većinu u NO i imali bi većinsko vlasništvo. Ne znam, to im neće proći bez čvrstih garancija. Zato se i mazal povukao jer ne želi sudjelovati vjerojatno u ovoj travestiji.

Kolega nominala adrisa je 10 kn..Nebitno ako tvrtka dobro radi.

Pozdrav

Nominala, dokap i trzisna cijena su dosta različite stvari.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Država neće dopustiti dokap od strane sumnjivog kapitala. DDJH ipak ima neke čvršće veze s državom i ne proizvodi kruh nego oružje. Društvo crni čelik su prije dvadesetak dana osnovale dvije fizičke osobe, jedna s adresom u Kuvajtu, druga iz kanade. No, ova iz Kuvajta vjerojatno radi u Kanadi. Društvo je osnovano sa 20 tisuća temeljnog kapitala, što znači da dokap neće doći direktno od njih nego od nekog trećeg. Cijela stvar je vrlo netransparentna i budi na sumnju da se radi samo o formalnom dokapu bez stvarne namjere da se uloži u društvo.

Ja to ne mogu znati, no zašto bi država nekome prepustila firmu tko priča o obvezujućoj ponudi bez dokaza. A iza ponude stoji društvo mlađe od mjesec dana. Vidjet ćemo tko uistinu stoji iza ponude pa možemo donositi konkretnije zaključke.

ĐĐ proizvodi oružje? Misliš na Patrije prije 10 godina, tenkove prije 33 godine i ponešto bombi, raketa i drugog oružja u međuvremenu? U bivšim ĐĐ firmama koje su u međuvremenu uništene? Pa tko toj istoj državi, koja se svim silama trudi i trudila uništit ĐĐ, brani da danas-sutra ponovno naruči oklopnjake, tenkove, vlakove, elektrane… Ništa od tog proizvedenog oružja nije plod Đurinog R&D-a, osim ove simbioze vozila i oružne stanice, koju gle čuda država nije naručila.

Hvala lijepa, doviđenja…

Ljudi nabijate tržišnu kapitalizaciju oko milijardu kuna ako ovo prođe. Mislim meni zakon. Kada će se pretvarati R-B u R-A?

Sve ima smisla…predsjednica sa gospodarstvenicima ove godine u Kuvajtu pa zatim Kuvajčani dolaze u posjet đurici a natječaj u Kuvajtu nekoliko godina otvoren gdje je Đuro među favoritima i po riječima samog Kuvajtskog ministra obrane i evo sada vrlo izdašna obvezujuća ponuda od strane Kuvajčana…Toplo se nadam da će razum prevladati i da će Đuro biti privatiziran a tada i dobiti taj mega posao u Kuvajtu. 🙂

Meni je ovo sumnjivo. Neki nepoznati likovi se vode kao osnivači firme koja je osnovana samo za preuzimanje Đure i govore da će ući samo pod njihovim uvjetima koje su naveli. Tipično hrvatski, svi vide samo da će neko preuzet firmu i sve super, ajmo prodaj. A neki planovi, što će biti kasnije i tko su ti koji preuzimaju ništa.

cestitam kupcima po 32,xx kn .hvala vam

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Ozbiljan kapital ne ulaže ovako. Kapital može proći preko firme i otići nazad ili negdje drugdje. A ovi traže većinu u NO i imali bi većinsko vlasništvo. Ne znam, to im neće proći bez čvrstih garancija. Zato se i mazal povukao jer ne želi sudjelovati vjerojatno u ovoj travestiji.

Procitajte kolega zadnju recenicu potpisanu od strane T.Mazala ( drzave)..Uprava smatra da je upravo to potrebno društvu !!..
Ako sad drzava nesto zakoci bit ce vrlo tesko to opravdat.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Meni je ovo sumnjivo. Neki nepoznati likovi se vode kao osnivači firme koja je osnovana samo za preuzimanje Đure i govore da će ući samo pod njihovim uvjetima koje su naveli. Tipično hrvatski, svi vide samo da će neko preuzet firmu i sve super, ajmo prodaj. A neki planovi, što će biti kasnije i tko su ti koji preuzimaju ništa.

Gledam malo ove adrese koje su navedene pri osnivanju društva, i nađem neku rupčagu u Kuwaitu, te neku skromnu obiteljsku kuću u Ontariu…

A i pitanje je da li je Hamad M.A.A. Alwazzan isto što i Hamad M. Al-Wazzan…

Tko će ga znati!?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Fina zarada danas. Ne znam šta je onom bilo danas da na ovakvu vijest prodaje po 25 kn, hvala mu, šteta da nije jače napunio sretnike. Ja zadovoljan. Sad treba vidjeti što Vlada kaže. Ali jako pozitivna vijest.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Je li to Bakić zato ukrcao još 20 milja kako bi drzava uslijed dokapa pala ispod 50 posto pa da vlasi onda lijepomogu izglasati pravi dokap – coup de grace što bi rekli mi francuzi.

Ako je ovo odradeno mimo drzave, a brijem da je, volio bih vidjeti lice gsopodina marića ili njegovog zastzupnika na predstojećoj skupštini.

Ako ovo prode, svatko normalan bi trebao biti zahvalan bakiću – ne znam sto ce biti sa durom, ali barem nece to biti jos jedna petrokemija. privatni vlanik sigurno nece raditi tako da mu ispari 250 milja.

Ako je ovo točno, onda Bakić doista jest naš Buffett I treba mu dignut spomenik. A za par godina trebao bi se kandidirati za premijera.

SPREMA SE POSAO GODINE
‘TO JE TOČNO ONO ŠTO NAM TREBA’ Velika hrvatska tvrtka iz državnog vlasništva blizu prelaska u ruke Kuvajćana, koji nude 250 milijuna kuna odmah

Kuvajtska vojska je svojedobno kupila od Đure Đakovića tenkove i, kako je lani objavio časopis Hrvatski vojnik, svi do jednog od 149 tenkova kojima raspolaže kuvajtska vojska proizvedeni su u hrvatskoj tvornici. Kuvajt bi trebao odlučiti i o mogućoj reviziji ili nadogradnji svojih tenkova M-84AB kupljenih od Đure Đakovića, što bi također bio odličan posao.

Đuro Đaković je nedavno, pripremajući se za dokapitalizaciju, objavio kako im je najveći potencijal za razvoj upravo u segmentu vojne proizvodnje, ali trenutno vrlo skromno sudjeluje u prihodima. To bi se, čini se, moglo promijeniti, ukoliko je ulazak kuvajtskih investitora signal za nove poslove s Kuvajtom.

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/to-je-tocno-ono-sto-nam-treba-velika-hrvatska-tvrtka-iz-drzavnog-vlasnistva-blizu-prelaska-u-ruke-kuvajcana-koji-nude-250-milijuna-kuna-odmah/6545550/

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close