Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Meni to izgleda loše, jako loše. Preuzimanje bez preuzimanja od strane nekog sumnjivog kapitala, a cijena iznad 30% od mogućeg dokapa. Ja ne vjerujem da će dioničari pristati na ovakav dokap, pritom mislim na državu.
Ili je ovo radeno u dosluhu s drzavom ili skroz mimo volje patrijarha i ekipe.
Država većinom proda svoje dionice npr luka rijeka, ne ceka da bude izgurana.
Medačelp od broda odvija im se agonija petrokemije. drzava nema ni novaca ni znaja da spasi i pokrene duru. Ako marić iz nekog svoje lude socijalisticko etatisticke racune glasa protiv ovoga, to će biti dno dnal. dakle, nista novo.
Samo budite oprezni!
Sadašnja cjena (30 kn) je za 50% viša od cjene po kojoj će biti izdane nove dionice!
izgleda da je preuzimanje u igri…a kuvajčanima para ne manjka.
ako se ponuda prihvati, ovo bi za DDJH mogao biti zaokret od 180 stupnjeva
[/quote]
Kojim Kuvajćanima, to su Kanađani. Taj što je iz Kuvajta, radi u Kanadi. Al to meni izgleda kao dokap Zvečeva od strane Agrokora, lova nutra pa van, a na papiru će ostati dokap. Ne mogu suditi na temelju jednog dopisa, no izbjegavanje preuzimanja i imenovanje 4 člana NO, mi uopće nije jako poticajno jer se radi o dvojici osnivača nepoznatog track-recorda. Oni će možda kroz dokap uložiti u neki svoj projekt, a čini mi se da se radi o gnojivima, pa bi ja svakako bio oprezan.
[/quote]
Eto što znači biti nevjerojatno maštovit.
Samo budite oprezni!
Sadašnja cjena (30 kn) je za 50% viša od cjene po kojoj će biti izdane nove dionice!
13.09.2017 10:00:22
ĐURO ĐAKOVIĆ GRUPA d.d. – Obavijest o zaprimljenoj obvezujućoj ponudi za ulaganje u kapital
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/jMQqsFTY14b49vCV23LYug==.pdf
Tvrtka
CRNI ČELIK društvo s ograničenom odgovornošću za usluge
CRNI ČELIK d.o.o.
Sjedište/adresa (Prikaži na karti)
Zagreb (Grad Zagreb)
Ulica Roberta Frangeša Mihanovića 9
Temeljni kapital
20.000,00 kuna
Pravni oblik
društvo s ograničenom odgovornošću
Predmet poslovanja
* savjetovanje pravnih osoba glede poslovanja i upravljanja, strukture kapitala, poslovne strategije i sličnih pitanja te pružanje usluga koje se odnose na poslovna spajanja i stjecanje dionica i poslovnih udjela u drugim društvima
* usluge informacijskog društva
* kupnja i prodaja robe
* obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
* zastupanje inozemnih tvrtki
* pružanje usluga u trgovini
* istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja
* promidžba (reklama i propaganda)
Osnivači/članovi društva
Steve Daskos, OIB: 68511529763 (Prikaži vezane subjekte)
Kanada, Ontario, 15 Lavender PL Woodbridge, ON, L4L 4B3
– član društva
Hamad M A A Alwazzan, OIB: 42676946195 (Prikaži vezane subjekte)
Kuvajt, Kuvajt, Salah Abdulrahman Al Abdaly, House 40, Block 1, Plot 3
– član društva
ovi su osnovani samo radi Đure
[/quote]
ono što DDJH nasušno treba je upravo privatni vlasnik, nadajmo se da će sve proći uspješno
Meni to izgleda loše, jako loše. Preuzimanje bez preuzimanja od strane nekog sumnjivog kapitala, a cijena iznad 30% od mogućeg dokapa. Ja ne vjerujem da će dioničari pristati na ovakav dokap, pritom mislim na državu.
Sve ok, osim države i njenog prostanka. Mišljenja sam da će država jedva čekati da se riješi Đure, sve što je iz njega mogla isisati je potrošeno.
Država neće dopustiti dokap od strane sumnjivog kapitala. DDJH ipak ima neke čvršće veze s državom i ne proizvodi kruh nego oružje. Društvo crni čelik su prije dvadesetak dana osnovale dvije fizičke osobe, jedna s adresom u Kuvajtu, druga iz kanade. No, ova iz Kuvajta vjerojatno radi u Kanadi. Društvo je osnovano sa 20 tisuća temeljnog kapitala, što znači da dokap neće doći direktno od njih nego od nekog trećeg. Cijela stvar je vrlo netransparentna i budi na sumnju da se radi samo o formalnom dokapu bez stvarne namjere da se uloži u društvo.
Ja to ne mogu znati, no zašto bi država nekome prepustila firmu tko priča o obvezujućoj ponudi bez dokaza. A iza ponude stoji društvo mlađe od mjesec dana. Vidjet ćemo tko uistinu stoji iza ponude pa možemo donositi konkretnije zaključke.
Samo budite oprezni!
Zar vi mislite da će netko uložiti 250 milja kuna i ostaviti firmu na 20 kn/dionici….