DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 09:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@PoAskuBidu

ima toga još:
Grupa

Ovo mijenja jako puno toga. Đuro bi mogao postati nešto jako veliko. Čvrste ruke TOP 10 i pitaj boga kakvih poslova će ovdje biti. Ovo je velika vijest.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ako ministar koji voli imenovati direktore ne organizira zaokret za 360°… Koliko znam državu se još ne može preglasati za dokapitalizaciju dok je iznad 25%

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Je li to Bakić zato ukrcao još 20 milja kako bi drzava uslijed dokapa pala ispod 50 posto pa da vlasi onda lijepomogu izglasati pravi dokap – coup de grace što bi rekli mi francuzi.

Ako je ovo odradeno mimo drzave, a brijem da je, volio bih vidjeti lice gsopodina marića ili njegovog zastzupnika na predstojećoj skupštini.

Ako ovo prode, svatko normalan bi trebao biti zahvalan bakiću – ne znam sto ce biti sa durom, ali barem nece to biti jos jedna petrokemija. privatni vlanik sigurno nece raditi tako da mu ispari 250 milja.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/duro-dakovic-grupa-objavila-odlicnu-vijest-dobili-ponudu-kuvajtskih-ulagaca-u-kapital-tesku-cak-250-milijuna-kuna/6545550/

Jel mi to upravo svjedočimo preuzimanju DDJH-a?

I to od Kuvajčana?

To bi bio odličan scenariji.

izgleda da je preuzimanje u igri…a kuvajčanima para ne manjka.
ako se ponuda prihvati, ovo bi za DDJH mogao biti zaokret od 180 stupnjeva
[/quote]

Kojim Kuvajćanima, to su Kanađani. Taj što je iz Kuvajta, radi u Kanadi. Al to meni izgleda kao dokap Zvečeva od strane Agrokora, lova nutra pa van, a na papiru će ostati dokap. Ne mogu suditi na temelju jednog dopisa, no izbjegavanje preuzimanja i imenovanje 4 člana NO, mi uopće nije jako poticajno jer se radi o dvojici osnivača nepoznatog track-recorda. Oni će možda kroz dokap uložiti u neki svoj projekt, a čini mi se da se radi o gnojivima, pa bi ja svakako bio oprezan.

Bez obzira, jedna dobra vijest na ZSE je i više nego poželjnja.
Nemam DDJH, ali navijam za vas…., trdo sprida…..

Slažem se sa Grgom.

Niti ja nemam DDJH, ali je ovo velika promjena.
Na bolje, nadam se.

La vita e bella!

Je li to Bakić zato ukrcao još 20 milja kako bi drzava uslijed dokapa pala ispod 50 posto pa da vlasi onda lijepomogu izglasati pravi dokap – coup de grace što bi rekli mi francuzi.

Ako je ovo odradeno mimo drzave, a brijem da je, volio bih vidjeti lice gsopodina marića ili njegovog zastzupnika na predstojećoj skupštini.

Ako ovo prode, svatko normalan bi trebao biti zahvalan bakiću – ne znam sto ce biti sa durom, ali barem nece to biti jos jedna petrokemija. privatni vlanik sigurno nece raditi tako da mu ispari 250 milja.

Država vjerojatno opet ima većinu jer šansa da na skupštini bude 100% glasova je 0%…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

250 mi kuna daje kolega 12,5 mil dionica..Kuvajcani postaju veciniski vlasnici..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Znaći da idu patrije

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/duro-dakovic-grupa-objavila-odlicnu-vijest-dobili-ponudu-kuvajtskih-ulagaca-u-kapital-tesku-cak-250-milijuna-kuna/6545550/

ovo će proći, vjerojatno će i država dići ruku za to da skine brigu o DDJH sa vrata, a sa druge strane to će vladi biti odličan besplatan PR kako dolaze strana ulaganja u RH

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close