DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 20:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vaš link …

Poznato je da izdanjem novih dionica i povećanjem temeljnog kapitala za 51 milijun kuna država, koja u postupku nije participirala, pa svoj većinski udjel smanjuje na 38 posto, a s druge strane dosadašnji važniji dioničar Nenad Bakić potvrdio je da je sudjelovao i u ovom izdanju. On je, pak, dosad u Đuri držao 11,83 posto dionica, a prema neslužbenim informacijama ostaje, nakon države, drugi najveći dioničar. Međutim, Bakić u ovom krugu dokapitalizacije neće steći i kontrolni paket u slavonskobrodskom poduzeću. Prema dostupnim informacijama, Bakićev udjel će porasti na oko 20 posto.

Ako je ovo točno…

Sadašnji broj dionica 898.419
Novi broj dionica 2.030.646 (0,2 * 10.153.230 )
Upisano dionica 1.132.227 ?!?!?!
Upis po dionici 20 kn
Ukupno plaćeno 22.644.540,00 kn ?!?!?!?!

Na dokapu 2014. 10 milijuna za 500.000 komada isto po 20 kuna. Ostaje još 398.419 dionica, dakle sve skupa je u DDJH ubacio oko 40 milijuna casha.

Nije mi najdraži na svijetu, ali ako je ovo iz članka točno, od srca mu želim da se priča s arapima realizira. Iako ovdje prestaje naivna priča o javno dostupnim informacijama i o tome kako svi raspolažu s istim podacima.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ponovno, ako je članak točan i koliko je poznato da država nije sudjelovala…

Broj dionica 3.844.004

Stari udio 50,60%
Novi udio 37,86%

Ukupno novi broj dionica 10.153.230
Prag 25% 2.538.308

Može se podijeliti 1.305.697
Ostaje za obeštećenja, branitelje i sl. 105.697 (konzervativno, trenutno imaju 3-4 tisuće u te svrhe ako se ne varam pa je ovih 105 tisuća prevelika brojka)

Podijeliti 1.200.000

Tržišna vrijednost uz 30 kn 36.000.000 kn
Tržišna vrijednost uz 25 kn 30.000.000 kn
Tržišna vrijednost uz 20 kn 24.000.000 kn

Ako/kada se to krene dijeliti ne vjerujem da tržište može apsorbirati tolike količine bez značajnije korekcije cijene. Jer tko je htio kupiti veće količine kupio ih je sada po 20, a vidimo da ni to nije baš glatko išlo.

Naravno, dobra stvar je da država smanjuje svoj udio ali dok god je on iznad 25% ništa se ne mijenja, hrpa privatizacija je propala zbog toga.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Legenda,dobro da ga hrvatska ima!moze uzivat sa lovom koju ima,ali on spasava firme ,skidam kapu,svaka cast!

Vaš link …

Poznato je da izdanjem novih dionica i povećanjem temeljnog kapitala za 51 milijun kuna država, koja u postupku nije participirala, pa svoj većinski udjel smanjuje na 38 posto, a s druge strane dosadašnji važniji dioničar Nenad Bakić potvrdio je da je sudjelovao i u ovom izdanju. On je, pak, dosad u Đuri držao 11,83 posto dionica, a prema neslužbenim informacijama ostaje, nakon države, drugi najveći dioničar. Međutim, Bakić u ovom krugu dokapitalizacije neće steći i kontrolni paket u slavonskobrodskom poduzeću. Prema dostupnim informacijama, Bakićev udjel će porasti na oko 20 posto.

Ako je ovo točno…

Upis po dionici 20 kn

Na dokapu 2014. 10 milijuna za 500.000 komada isto po 20 kuna. Ostaje još 398.419 dionica, dakle sve skupa je u DDJH ubacio oko 40 milijuna casha.

Nije mi najdraži na svijetu, ali ako je ovo iz članka točno, od srca mu želim da se priča s arapima realizira. Iako ovdje prestaje naivna priča o javno dostupnim informacijama i o tome kako svi raspolažu s istim podacima.

Ja mu želim uspjeh. Zavidnih je previše, treba nam više ljudi poput njega.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Vaš link …

Ako je ovo točno…

Upis po dionici 20 kn

Ja ću samo primijetiti da su: Tau-online, Electus ljudski potencijali, Electus DGS, Selectio, Selectio kadrovi i Đuro Đaković predstavništvo Holdinga u Zagrebu na istoj adresi, Strojarska 20.

Wow, zanimljva informacija…

Možda je predstavništvo i u istom uredu 🙂

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Vaš link …

Ako je ovo točno…

Upis po dionici 20 kn

Ja mu želim uspjeh. Zavidnih je previše, treba nam više ljudi poput njega.
[/quote]

Sumnjam da mu netko zavidi na količini utučenog novca u Đuru. S obzirom na rizik i ukupnu količinu novca koji ulaže, a pogotovo na politiku i glavnog vlasnika, udio u Đuri je čista kocka, a ne investiranje. All in pa što bude, to je moj dojam. Naravno, uvijek može postojati nešto što on zna, a mi ne znamo. Ali isto tako može postojati nešto što on misli da zna, a mi ne znamo, a on ne zna da što misli da zna nije točno. 😀

U svakom slučaju, sretno mu bilo.

All in pa što bude, to je moj dojam.

Jel ti znaš što znači “all in”?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

All in pa što bude, to je moj dojam.

Jel ti znaš što znači "all in"?
[/quote]

U pravu si, all in bi mogao biti na sljedećem dokapu.

Vrlo vjerojatno zna puno vise nego mi na forumu.Takve info su mu dostupnije nego nama.

Status Quo: Roll Over Lay Down

ĐĐ industrijska rješenja, nema RJEŠENJE ZA PLAĆU radnicima

Ovo jakoooo, jakoooo podsjeća na PTKM….al dao Bog da sam u krivu
http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/gospodarstvo/industrija/strajk_u_duri_dakovicu.aspx#.WZ87FK12BEI

New Report

Close