DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cadilac!
Ne se čuditi! [smiley2]
Ja sam ti svim mastima premazan.[smiley2]
Ako ide – ide.
Nevjerne Tome niti nakon pozitivnog izvješća nisu zadovoljne, pa što da im radimo???
Ali vidim ja tko prati moje postove u stopu.
Hvala na tome!

[smiley11]

La vita e bella!

Imate na http://www.duro-dakovic.com/ konsolidirano i nekonsolidirano izvješće za 2005 god. pa usporedite. Za tenkistu: Ovo je nekonsolidirano izvješće, a kad se objavi konsolidirano tada će ukupna dobit Holdinga biti cca 14 mil kuna. Na http://www.zse.hr nalazi se samo konsolidirano izvješće za 2005. Pa usporedite samo stavku prihoda i sve će biti jasno

I još da se plati porez na dobit, dobit bi bila samo 6 mil kuna. Moram reći da sam razočaran s time da su najavili dobit duplo veću od ostvarene. Kako im dalje vjerovati.
P.S. Posjedujem dionice DDJH ( vidi nick ).

Dobit nakon oporezivanja je 7,5 mil… o cemu ti?

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Najave su bile 14. milijona kuna i to od predsjednika uprave.
Đuro je prestao biti gubitaš i to je odlično, budućnost je tu, ali su rezultati 50% manji od onoga što jenajavio predsjednik uprave Đure Holdinga. [smiley8]

Vaš link

hm….neka me netko ispravi….čovjek je rekao dobit od 14 milja….a došli su od -14 do + 7…..to je 21….to ne samo da je 14, nego je i bolje…..šefi je govorio o dobit iz koje se naravno pokriju i drugi troškovi…..

sve u svemu….đuro je poslovao, ne odlično..nego super-iznad-očekivanje odlično….

Zar ne piše dobit prije oporezivanja 7,6 mil i
dobit nakon oporezivanja 7,6 mil?
To valjda znači da ne trebaju platiti porez?
I da rekao sam da čekam na 1000 kn, ali ovim tempom to neće biti za 2 godine nego za 5. I nemojte se ljutiti, samo gledam činjenice, ne vjerujem da i vi niste razočarani rezultatima, barem malo.

Posejdon: ” Najave su bile 14. milijona kuna i to od predsjednika uprave. Đuro je prestao biti gubitaš i to je odlično, budućnost je tu, ali su rezultati 50% manji od onoga što jenajavio predsjednik uprave Đure Holdinga. [smiley8] Vaš link ” hm….neka me netko ispravi….čovjek je rekao dobit od 14 milja….a došli su od -14 do + 7…..to je 21….to ne samo da je 14, nego je i bolje…..šefi je govorio o dobit iz koje se naravno pokriju i drugi troškovi….. sve u svemu….đuro je poslovao, ne odlično..nego super-iznad-očekivanje odlično….

Ovo bi na mom faksu nazvali “kreativn matematika” [smiley2]
Ali, dobro je!
Pozitivan duh je tu, to je jedino što je važno.
Još samo da i ostali investitori prepoznaju vrijednost.
A budu – kad tad – a mi ćemo na tome dobro zaraditi.
ŽIVILI

La vita e bella!

Kada će konsolidirani izvještaj? Ovo je odvojeni financijski izvještaj.

Daj smiriti strasti više ,ovo je više nego odlično izviješče od firme koja je godinama bila u stečaju,Samo ne zaboravite da je đuro poslovao odlično i bez novih budućih poslova koja donose ogromnu dobit.

I da rekao sam da čekam na 1000 kn, ali ovim tempom to neće biti za 2 godine nego za 5.

Kolega ovo mi je jako smiješno što ste rekli…. zar ste vi stvarno mislili da ćete u godinu ili dvije zaraditi 500% ???

Pa ja bi bio sasvim zadovoljan da đuro umjesto za 2 godina dođe do 1000 kn za 5 godina…. to bi značilo da na uloženi novac imate 100% godišnji prinos idućih 5 godina…. pa zar mislite da je to slabo??? [smiley7]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Svi bi preko noći super dobit , a ja već 7 mjeseci u Đuri i strpljivo gledam rast.

Skupa smo Anricome,nema nista preko noci,ali sam zato danas u pocast DDJH i pozitivnoj godini nadokupio jos jedan lijepi paket zlatnih zrnaca po 212 hrk.

“poput stara kopaca zlata ,moras se pomiriti s time da trebas iskopati mnogo pijeska iz kojeg ces poslije strpljivo isprati nekoliko sicusnih zrnaca zlata”

tenkista: ” I da rekao sam da čekam na 1000 kn, ali ovim tempom to neće biti za 2 godine nego za 5. ” Kolega ovo mi je jako smiješno što ste rekli…. zar ste vi stvarno mislili da ćete u godinu ili dvije zaraditi 500% ??? Pa ja bi bio sasvim zadovoljan da đuro umjesto za 2 godina dođe do 1000 kn za 5 godina…. to bi značilo da na uloženi novac imate 100% godišnji prinos idućih 5 godina…. pa zar mislite da je to slabo??? [smiley7]

Nebi to bilo 100% godišnje, kriva matematika, ali slažem se s Vama da Đuro nije bordel nego dobra industrija.

[color=black][/color]

New Report

Close