DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 11:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da su prvo trebali objaviti info o dokapu,_ uspješno ili neuspješno, a iza toga pustiti da su dobili posao od 62 milje….
Bilo bi mi draže da su ugovorili neke sofisticirane proizvode nego teretne vagone, al lova je lova

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Pa kaj nisu???

Na zimu nova dokapitalizacija. Vjerovatno po 10 kad će osim N.B. i fondovi početi tu ulagati. Oni iz inata ne daju za ovo više od 10.

Đuro Đaković ugovorio isporuku vagona vrijednih 62 milijuna kuna

Čuj ovo

Uspio a na zimu nova dokapitalizacija. Neki su u Hrvatskoj jednostavno osuđeni na uspjeh.
A članak se niti komentirati ne može.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Ovaj Đuro je zakon. Skupi pare, skuri ih u Siemens-Martinovoj peći, opet skupi pare, opet ih skuri i tako u krug. Sad ih je skupio i opet je najavio skupljanje. Samo se skuplja i loži. Dok lunapark vrti – dobro je.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Čuj ovo

Uspio a na zimu nova dokapitalizacija. Neki su u Hrvatskoj jednostavno osuđeni na uspjeh.
A članak se niti komentirati ne može.

Ne možeš komentirati jer je članak još zaključan . Moći ćeš za koji sat , strpi se malo !

Ne vidim sto je tu cudno, pa jedva da je ovaj dokap uspio, da je bilo milijun kn manje, ne bi ni ovaj prosao…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ne vidim sto je tu cudno, pa jedva da je ovaj dokap uspio, da je bilo milijun kn manje, ne bi ni ovaj prosao…

A ekipa i dalje kupuje po 30+
Lako je tuđim parama…

Strpite se do iza nove godine. Kada strateški bude ulazio bit će ni manje ni više nego po 10 kuna. Do tada ovo treba zaobilaziti u najširem mogućem luku. Oni pale lovu, u prosjeku mjesečno spale 10 novih milijuna kuna, ovih 50 milja ne može im potrajati duže od 5 mjeseci a onda novo moljakanje. Neće Đuro propasti ali nitko normalan ovdje neće uložiti više od zakonskog minimuma a to bi bilo upravo tih 10 kuna, s tim da preuzme više od 50% firme.

Ovaj Đuro je zakon. Skupi pare, skuri ih u Siemens-Martinovoj peći, opet skupi pare, opet ih skuri i tako u krug. Sad ih je skupio i opet je najavio skupljanje. Samo se skuplja i loži. Dok lunapark vrti – dobro je.

mislim da oni to lože na otvorenom, pa nisu kovanice dobili u dokapu

http://zse.hr/default.aspx?id=78558

Ako iz ovoga dokapa sjednu na vrijeme pa ih se bude moglo prodati, pa zavrtiti još jedan krug, ali veliki ali…

http://www.hanfa.hr/SRPI/HR/2017/2017_08_18-429628_pdf.pdf
Traži se još 100m uz isključenje postojećih dioničara.
Kažu daje to izbjegavanje bespotrebnih velikih troškova.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

New Report

Close