DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 09:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,10
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dan D, po ne znam ni sam koji vec puta… Nadam se objavi o uspjesnoj dokapitalizaciji, iako mislim da ce kroz koju godinu (mjesec) biti potrebna jos jedna. Mazal je popravio operativno poslovanje, ostalo je jos pocistiti nered u jednom dijelu firme, nema vise dolaska na posao da bi se setalo po halama 8 sati, traze se novi radnici… Upravo je nedostatak kvalitetne radne snage, uz gore spomenuto lose stanje bilance, najveci problem. Hitno je potrebno povezati se sa srednjim skolama u Brodu i Strojarskim fakultetom te aktivno traziti kvalitetan kadar, pa i kroz stipendiranje djece. Famozne velike vojne poslove treba ganjati, ali oni ne smiju biti osnova planiranja buduceg poslovanja, vec samo bonus. Vagoni, industrijska i energetska postrojenja, mostovi, to je ono sto treba biti osnova. Ako se moze, zasto ne uskrsnuti i proizvodnju lokomotiva i tramvaja koji su, pod krinkom domoljublja, za vrijeme rata transferirani u Gredelj i Koncar.

Samo se ne smije vise dopustiti politikanstvo i uhljebnistvo i bit ce sve u redu.

PS: nemam dionice DDJH, ali iz sveg srca zelim da bude najbolja industrijska kompanija u ovom dijelu Europe, kao sto je nekad i bila. Najbolja, ne nuzno i najveca

Ovo dionica mi je prava enigma
Najavljne dokap na 20 kn, kada po 30 nije bilo zainteresiranih, a vjerojatno će završiti dokap na 15 ili 10
DDJH ima gotovo 8 puta veći dug od kapitala i daljnje neg poslovanje, a trguje se trenutno na gotovo 3 booka ?

A što ti tu ima biti čudno?
Teorija krda u spoju sa sljedbom = book*3 🙂

La vita e bella!

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xmoF3z0qxhpmsi0m3hJDqg==.pdf

Znači imate 2500000 novih dionica po 20 Kuna, a dug se i dalje crveni

Jedva minimum. Skupili su premalo, nadali su se 3x više. Mislim da će trebati još kapitala.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Koga briga trebalo je ovo iskoristiti. Nas troje smo svaki po 300000 uložili i nadali se ovakvom raspletu. Vjerujem da će netko držati cijenu iznad 30kn i biti će lagano za izaći malo po malo u tjedan dana. Zarada od 450000/3=150000. Nije loše 🙂

Eto, provukli su se i to je lijepo za sve vlasnike hrvatskih dionica. Cijena, ovo ono, vrijednost, ebitda… To je druga priča. I On sam kaže da je bitno da bude trgovanja, nebitno po kojoj cijeni. Time je sve rekao. Na cijeni od 30, oni po 20 zarađuju 50%.

I da, bez obzira gdje bude cijena sljedećih dana, sadašnji dioničari koji nisu sudjelovali u dokapu imaju veliku stvar – DDJH nastavlja poslovati. Imaju, dakle, priliku da izađu. Da dokap nije uspio, uh uh.

Hoce li uspijeti i slijedeci dokap? 😁

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Eto, provukli su se i to je lijepo za sve vlasnike hrvatskih dionica. Cijena, ovo ono, vrijednost, ebitda… To je druga priča. I On sam kaže da je bitno da bude trgovanja, nebitno po kojoj cijeni. Time je sve rekao. Na cijeni od 30, oni po 20 zarađuju 50%.

Uz ovakvo poslovanje Vi očekujete da će sada netko preuzimati dionice koje su u dokapu plaćene 20 po 30. Pa taj što bi to radio je u najmanju ruku glu. Da je htjeo ulagati kupio bi u dokapu po 20 a ne sada po 50% skupljoj. Ovo može samo ispod 30 ili tavoriti na 30 do novog dokapa po 10. A tek onda će na red doći naplata ovog neodrživog napucavanja cijene. Za mnoge će to biti kasno za izlazak jer kad pukne jedna karika raspada se cijeli lanac.

Novi ugovor 62 mil kn
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/IydQRRRDNglbNX1yST2zhg==.pdf

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Baš me zanima koliki je udio vlasništva Mister XY-a u Poslovnom dnevniku. 🙂
Nestaju mi svi postovi gdje ga se na bilo koji način spomene. 🙂

Poviče govornik: Živjela sloboda govora!
Uzvikne narod za njim: Živjela!
:-))))))

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

New Report

Close