Ako se ne varam, nakon onog incidenta s neisplaćenim plaćama i smiješnim sindikatom od 10-15 ljudi, Mazal je u nekom razgovoru reko da će i drugi kvartal biti pozitivan. Također, i po sastavu NO i po sve manjoj aktivnosti i petljanju politike (ne brojim peti ešalon lokalnih amatera, zato ih se NB i tako lako riješio) u same procese u kompaniji zbog čega sinidikalisti i kukaju očito je da se stvari razvijaju u pravom smjeru. Jako jako jako sporo ali u pravom smjeru.
Tako da ako Mazal samo uspije u tome da ih polako razbije, a da pri tome DDJH radi sa bilo kakvim plusom, već je napravio velik posao. Tko očekuje ovdje neke ekstra profite nerealan je, neću ulaziti u priče s Kuvajtom i sl. jer to ni sama Uprava ne ubacuje u poslovne planove.
ps. nemam dionice niti ću sudjelovati na dokapu, ali bilo bi mi drago da uspije.
Aktivnosti jednog od većih dioničara, koje su vidljive na mojedionice servisu, upućuju na to da neće dozvoliti da dokap propadne. Stvarno mu nebi bilo u interesu. Ne treba biti previše vidovit da bi se tako nešto ustanovilo. Lp
Pa ustvari treba.
On je dosta izložen tamo, a na PTKM je vjerojatno naučio lekciju o izloženosti. Jer, ako je on jedini koji će to dokapom, onda neka slobodno baci pare u peć.
[/quote]
u tom smilsu je on već prokomentirao u svojim komentarima na osobnom blogu, otprilike: ‘da sam znao da će biti problem s financ. konstrukcijom, pomogao bih im…’
da li je mislio osobno, svojim parama? mislim da ne, nego više kao pomoć (lobist) da se namakne tuđi kapital, možda i strani?
Slažem se kolega da stvari sporo napreduju ali kreću se u pravom smjeru a uspjeh dokapa bi stvari još više ubrzao, iskreno se nadam da će uspjeti jer u protivnom će “sindikat” još više dobiti krila za potkopavanje Mazala a ujedno će i Nenadova pozicija oslabiti. Osobno smatram da cijena od 20-30 kn vrijedi te novce ukoliko 2017.bude pozitivna sa tendencijom daljnje profitabilnosti. Kupio sam polovicu planiranih dionica prošli tjedan po 29.xx a ostatak ukoliko ponovo cijene padne ispod 30 kn.
zakaj vam semafor više ne radi?
Svi okolo ulažu u obrambenu industriju, samo naši uvoze.
Zna li tko je uspješno izvršen dokap….???
Ili idemo na razine 2x
ako je OPET propao dokap, onda je jasno da su ovo previsoke i neatraktivne razine za ulagače. u tom slučaju bolje da cijenu dokapa smanje na 15-20 kn jer inače nikad neće krenuti naprijed
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/vLHRt3o7dBZtLPhOmuFRsg==.pdf
Preklinjemo Vas dajte nam Vaše pare jer nemamo više drva za potpalu, sve smo spalili!
Dakle točno je da nema interesa investitora za upis dokap…..
A sada zovu i mirovinske fondove da se uključe i produljuju rok za koji dan…. u jeku turističke sezone..
Bravo majstori
ako je OPET propao dokap, onda je jasno da su ovo previsoke i neatraktivne razine za ulagače. u tom slučaju bolje da cijenu dokapa smanje na 15-20 kn jer inače nikad neće krenuti naprijed
po 5kn bih riskirao jedno 10 kom, ova tvrtka se već više od 20 godina sustavno uništva, kao i sva ostala industrija u Hrvatskoj(Dioki, Ptkm, Ina……..) a Gazda će nam zakucati posljednji čavao u prehrambenoj i trgovini, bitno je da mi imamo Vlade, Uskoke,Pnuskoke, Dorhove, Hanfe, Aztn,Cerpove, Dudije, MDI, SOE i ostale državne institucije, dok je njih i u njima uhljeba i nesposobnjakovića, kriminal će i dalje cvjetati, OMF će i dalje podržavati spalionice, a penzići će klicati Vladi, kada im “pokloni” za Božić 100 kn