Već sam mislio da su Apple kupili kada cijena tako nasilno raste ?
[/quote]
U roku mjesec dana ugovoreno 145 milijuna.
Već sam mislio da su Apple kupili kada cijena tako nasilno raste ?
[/quote]
Prvo bi trebali isplatiti plaće pa da konsolidira redove, sve me podsjeća na VDKT brodo posla a minusa…..boli glava
Na ovoj cijeni čini se da je već potpuno uračunat drugi bezuspješni pokušaj upisa dionica…!
Budući je čišćeno sve do 40 prošli tjedan ne bi trebalo biti straha…
Kako god ja kupio na 30,81…. i idemo dalje
ĐURO ĐAKOVIĆ IZGUBIO POSAO OD 100 MIL. KN
Sramota za Hrvatsku… Sramota… Zamislite da je obrnuto, da IDF odabere nekog drugog proizvodjaca a da Izraelska firma nudi isto…
Slažem se ali ako je 100 % skuplji, naravno i bolje su performanse… to je ipak previše…
Možda za kuvajćane to neće bitit previše
Zna se kako funkcioniraju natječaji u ministarstvima RH:
– najpovoljnija cijena
– domaći proizvođači imaju prednost
Nema treće mogućnosti.
Svakakvih nelogičnosti ima u članku, ali za ovo se stvarno nadam da nije točno.
Iako je to uobičajeno prilikom nabave ovakvog naoružanja, MORH nije obavio paralelno testiranje stanica svih ponuditelja. U ministarstvu nam tvrde kako su se odlučili za drugi pristup. Natječajem je određeno da se testiranje provede s proizvodom prvorangiranog ponuditelja pa ako on ne zadovolji, uzima se sljedeći. U MORH-u navode kako su ove godine obavili dva uspješna testiranja u Elbitu. Jedno u tvorničkom pogonu, a drugo na vojnom poligonu. No, ne navodi se na koje je vozilo stanica bila postavljena. Naši sugovornici tvrde kako sigurno nije bila na hrvatskom vozilu Patria. Tako da zapravo nije isprobana na vozilu za koje je kupljena.
Nisam dioničar DDJH. Ali, ako njihova uprava ne zna u Hrvatskoj izlobirati svoj proizvod, kako će to učiniti vani?