DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najave su bile 14. milijona kuna i to od predsjednika uprave. Đuro je prestao biti gubitaš i to je odlično, budućnost je tu, ali su rezultati 50% manji od onoga što jenajavio predsjednik uprave Đure Holdinga. [smiley8] Vaš link

Vidiš da je rekao 9 milijuna.ČITAJ!!!!!
p.s. počelo se udarati po asku

Novac je kisik burze!

Da, i ovo je točno.
I ovakve najave su bile u igri.
Malo je neozbiljno tako se igrati sa milionima tim više što se ne radi o par stotina milijona kuna dobiti pa dva tri gore dolje, već je sve skupa 7.
E sad je li 7 ili 14 to je 100%-na razlika!!![smiley2]

La vita e bella!

I još da se plati porez na dobit, dobit bi bila samo 6 mil kuna. Moram reći da sam razočaran s time da su najavili dobit duplo veću od ostvarene. Kako im dalje vjerovati.
P.S. Posjedujem dionice DDJH ( vidi nick ).

Da, i ovo je točno. I ovakve najave su bile u igri. Malo je neozbiljno tako se igrati sa milionima tim više što se ne radi o par stotina milijona kuna dobiti pa dva tri gore dolje, već je sve skupa 7. E sad je li 7 ili 14 to je 100%-na razlika!!![smiley2]

Čovjek je dao izjavu u 12-om mjeseca,pa nezna u lipu.Bago je isto rekao za KOEI 50 milijuna pa je bilo 47!
Hrvatsko tržište kapitala u kakvoj je sad fazi bi trebalo nagradit ovakav napredak DDJH sa laganih 300 kunjerosa![smiley2]

Novac je kisik burze!

SNC, 05.04.2007. u 13:49
Dodao je da je holding jedno od najstabilnijih društava i da je njegova dobit oko šest milijuna kuna. [A. B.]

dakle ni 14 ni 9 nego 6? sad sam zbunjen skroz loptaju se time kao da su na plaži 😉
al neka, meni nije ni bitno, đuru držim dok ne dođe na 500 kn 🙂 , godinu dvije kolko treba

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Najave su bile 14. milijona kuna i to od predsjednika uprave. Đuro je prestao biti gubitaš i to je odlično, budućnost je tu, ali su rezultati 50% manji od onoga što jenajavio predsjednik uprave Đure Holdinga. [smiley8] Vaš link

Čudi me to od tebe Posejdon. Ovo je nekonsolidirano izvješće za Holding koje ne uključuje ostale tvrtke konsolidacije. Ukupni konsolidirani prihod DDJH biti ce blizu 1 mlrd kuna, a dobit o kojoj govoriš je dobit kad se rezultatima holdinga pridoda dobit od Montaže i ostalih Đuring tvrtki. Mislim da će ukupna dobit biti i veća od 14 mil kuna. Na kraju krajeva već imaš objavljeno FI za DDJM koja je čini mi se ostvarila dobit od cca 6,5 mil kuna od čega cca 65 % pripada DDJH jer je Holding većinski vlasnik Montaže.[smiley2]

Ma ljudi, naš Đuro genijalac je u pozitivi!!!! Nakon 15 i više godina. HEJ

Ne znam za vas, ja si idem otvorit šampanjac!!![smiley2]

La vita e bella!

SNC daj nabaci k/p da vidimo jel se prodaja povukla?

Novac je kisik burze!

rocky, 05.04.2007. u 13:52
Dodao je da je holding jedno od najstabilnijih društava i da je njegova dobit oko šest milijuna kuna. [A. B.]
dakle ni 14 ni 9 nego 6? sad sam zbunjen skroz loptaju se time kao da su na plaži 😉 al neka, meni nije ni bitno, đuru držim dok ne dođe na 500 kn 🙂 , godinu dvije kolko treba
[/quote]
Fakat si upravu!Stipetić je lupao cifre svaki put nove!Al nema veze,bit će perja,hi,hi,hi

Novac je kisik burze!

SNC daj nabaci k/p da vidimo jel se prodaja povukla?

DDJH-R-A Vrijeme: 13:51:22
Kupnja
Ukupno ponuda 40
Ukupno dionica 7038

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 60
Ukupno dionica 13230

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
210,00 111
208,00 60
207,02 380
207,01 1031
207,00 230

212,99 238
213,00 247
214,00 860
215,00 763
218,00 52

baš i nije

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Gric,gric ode to….Fondovi su puni love,planut će ovo dok kažeš keks!!!sljedeći tjedan bi trebao biti u znaku DDJH!!!

Novac je kisik burze!

I još da se plati porez na dobit, dobit bi bila samo 6 mil kuna. Moram reći da sam razočaran s time da su najavili dobit duplo veću od ostvarene. Kako im dalje vjerovati. P.S. Posjedujem dionice DDJH ( vidi nick ).

Daj nemoj prosipati crnjake ovdje!Rekao si da čekaš 1000kn po dionici.Pričekajmo izvješće na ZSE pa onda plači ako već hoćeš…

Novac je kisik burze!

New Report

Close