Najave su bile 14. milijona kuna i to od predsjednika uprave. Đuro je prestao biti gubitaš i to je odlično, budućnost je tu, ali su rezultati 50% manji od onoga što jenajavio predsjednik uprave Đure Holdinga. [smiley8] Vaš link
Vidiš da je rekao 9 milijuna.ČITAJ!!!!!
p.s. počelo se udarati po asku
Da, i ovo je točno.
I ovakve najave su bile u igri.
Malo je neozbiljno tako se igrati sa milionima tim više što se ne radi o par stotina milijona kuna dobiti pa dva tri gore dolje, već je sve skupa 7.
E sad je li 7 ili 14 to je 100%-na razlika!!![smiley2]
I još da se plati porez na dobit, dobit bi bila samo 6 mil kuna. Moram reći da sam razočaran s time da su najavili dobit duplo veću od ostvarene. Kako im dalje vjerovati.
P.S. Posjedujem dionice DDJH ( vidi nick ).
Da, i ovo je točno. I ovakve najave su bile u igri. Malo je neozbiljno tako se igrati sa milionima tim više što se ne radi o par stotina milijona kuna dobiti pa dva tri gore dolje, već je sve skupa 7. E sad je li 7 ili 14 to je 100%-na razlika!!![smiley2]
Čovjek je dao izjavu u 12-om mjeseca,pa nezna u lipu.Bago je isto rekao za KOEI 50 milijuna pa je bilo 47!
Hrvatsko tržište kapitala u kakvoj je sad fazi bi trebalo nagradit ovakav napredak DDJH sa laganih 300 kunjerosa![smiley2]
dakle ni 14 ni 9 nego 6? sad sam zbunjen skroz loptaju se time kao da su na plaži 😉
al neka, meni nije ni bitno, đuru držim dok ne dođe na 500 kn 🙂 , godinu dvije kolko treba
Najave su bile 14. milijona kuna i to od predsjednika uprave. Đuro je prestao biti gubitaš i to je odlično, budućnost je tu, ali su rezultati 50% manji od onoga što jenajavio predsjednik uprave Đure Holdinga. [smiley8] Vaš link
Čudi me to od tebe Posejdon. Ovo je nekonsolidirano izvješće za Holding koje ne uključuje ostale tvrtke konsolidacije. Ukupni konsolidirani prihod DDJH biti ce blizu 1 mlrd kuna, a dobit o kojoj govoriš je dobit kad se rezultatima holdinga pridoda dobit od Montaže i ostalih Đuring tvrtki. Mislim da će ukupna dobit biti i veća od 14 mil kuna. Na kraju krajeva već imaš objavljeno FI za DDJM koja je čini mi se ostvarila dobit od cca 6,5 mil kuna od čega cca 65 % pripada DDJH jer je Holding većinski vlasnik Montaže.[smiley2]
Ma ljudi, naš Đuro genijalac je u pozitivi!!!! Nakon 15 i više godina. HEJ
Ne znam za vas, ja si idem otvorit šampanjac!!![smiley2]
[/quote]
Fakat si upravu!Stipetić je lupao cifre svaki put nove!Al nema veze,bit će perja,hi,hi,hi
SNC daj nabaci k/p da vidimo jel se prodaja povukla?
DDJH-R-A Vrijeme: 13:51:22
Kupnja
Ukupno ponuda 40
Ukupno dionica 7038
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 60
Ukupno dionica 13230
5 najboljih ponuda
Cijena Količina
210,00 111
208,00 60
207,02 380
207,01 1031
207,00 230
212,99 238
213,00 247
214,00 860
215,00 763
218,00 52
baš i nije
Gric,gric ode to….Fondovi su puni love,planut će ovo dok kažeš keks!!!sljedeći tjedan bi trebao biti u znaku DDJH!!!
I još da se plati porez na dobit, dobit bi bila samo 6 mil kuna. Moram reći da sam razočaran s time da su najavili dobit duplo veću od ostvarene. Kako im dalje vjerovati. P.S. Posjedujem dionice DDJH ( vidi nick ).
Daj nemoj prosipati crnjake ovdje!Rekao si da čekaš 1000kn po dionici.Pričekajmo izvješće na ZSE pa onda plači ako već hoćeš…