Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
ova dobit za IQ 2017 od 7 mil.kuna meni je sumnjiva da boli glava, kao da je namjerno prikazana dobit da se potakne ulagače da sudjeluju u dokapu i ubace brdo love u firmu. vidjet ćemo ima li naivnih
Konačno dobra vijest iz ove ZSE baruštine.
Da čujemo sad jednu rundu od dežurnih katastrofičara……
Evo bacio pogled na izvjestaj pa cu probati ja:
Obaveze prema dobavljacima i kratkorocne obaveze prema fin. institucijama znatno povecane. Radni kapital znatno pogorsan.Neto novcani tijek -13 mil. kn.
Jel dosta ili jos treba? 😊
Obaveze prema dobavljacima i kratkorocne obaveze prema fin. institucijama znatno povecane. Radni kapital znatno pogorsan.Neto novcani tijek -13 mil. kn.
[/quote]
Ma kako dosta, čekam post koji će ga svrstati uz rang Belja, Vupika, Dalekovoda…..
[/quote]
Ma kako dosta, čekam post koji će ga svrstati uz rang Belja, Vupika, Dalekovoda…..
[/quote]
Taj dio je djuro vec prosao evo vec druga dokapitalizacija u cilju spasavanja univerzalnog vojnika
Moguće je malo friziranje uoči dokapa, meni će biti zanimljivo poslje dokapa ako cijena na burzi bude oko cijene dokapitalizacije. Sada je rizik ulaziti.
Izdanje novih dionica smatrat će se uspješnim ako se upiše i uplati najmanje pet milijuna novih dionica.