DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 15:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa cijena nije određena na 20 kn. Ne znam da li se namjerno piše stalno o toj cijeni il jednostavno ljudi nisu sposobni pročitati riječi. Cijena će ovisiti o potražnji.

Pa normalno da se namjerno piše , slučajno sigurno ne !

Činjenica koje je sigurno točna vezano uz Đuru je da su oni jedna jako loše upravljana kompanija. U zlatna vremena metalskog sektora u Hrvatskoj oni i dalje gomilaju gubitke. Čak i da se nešto značajno zaokrene, bez velikih investicija oni dugoročno ne mogu ostvarivati značajno bolje rezultrate. A jedan od ključnih problema biti će im kvaliteta i količina zaposlenika koji sve više bježe iz lijepe naše. Svima, ne samo njima…

“u zlatna vremena metalskog sektora” wtf…..željezara Sisak uništena, željezara Split ????, OLT Osijek spao na stotinjak ljudi, MIO standard gotovo ništa, Dalit Daruvar odavno likvidiran, Dalekovod u PSN, Torpedo torpediran, Gredelj PSN, TLM ???…par boljih firmi kao Hitner, Rasco i nešto sitnih proizvođača i to je naš metalski sektor…osim brodogradnje koja i tako koristi uvozne materijale

Da ne zaboravim HS produkt kao priču za sebe….

Ova firma ce imati vise kapitala nego posla… po meni su te dokapitalizacije bezveze; pa ako trebas para jer imas neki dobar posao ili priliku u perspektivi odes do banke i platis tu kamatu radije nego da si razvodnis vlasnistvo.
Mislim da je stvar da nema nekih ocitih prilika pa se zato ide na dokap jer je tako jeftinije nabaviti keš za pokrice sadasnjih i buducih gubitaka…

Pa kako oni pogadaju te poslove.. nize se posao za poslom a nema se para.. tu ocito nesto ne stima.. sto vredi pisati pogodili posao za 50-100 ili 200 mil. ako na kraju od tih poslova ispadne da nemaju zaradu nego minus.. dokap po meni nikako ne valja.. ta ce lova opet sluziti za pokrivanje minusa u iducih 5 godina a to sigurno nije rijesenje..

Jucer me netko uvjeravao kako se bude postigla daleko veca vrijednost u dokapu, kao ono “kakvih 20kn bude to daleko vise”. Zivi bili pa vidjeli, ali danas zavrsilo trgovanje prosjecnom cijenom 42,90kn, jel to mozemo samo sanjati dalje ili ima jos onih koji vjeruju u dokap po “ludim” ponudama?

@Vedronebo

Sve će to pisati u pozivu na upis tako da se nema smisla s tim zamarati, kako god da bude moći ćete trgovati s njima

Ma naravno moci ce se trgovati… samo dajte dobru ponudu “da vam ne pobjegnu” uz min. 800000 kn!

Arapi ukoliko planiraju kupiti oklopnjake od đure mudro bi im bilo sudjelovati u dokapu te za jeftine pare postati većinski te na taj način dobiti kako bi toda rekao “gotov proizvod od farme do stola.” 🙂

Raskid HC sa Viaduktom za most Čiovo
Kakve su ovdje poslijedice?? Ima tko info

Hrvatske ceste raskidaju ugovor s Viaduktom za most Čiovo

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Malo nezgodno vrijeme za dokapitalizaciju. S obzirom na situaciju s Agrokorom.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Malo nezgodno vrijeme za dokapitalizaciju. S obzirom na situaciju s Agrokorom.

a i da i ne. svakako je nezgodno jer je trenutno sigurno splasnuo optimizam ulagača u odnosu na stanje prije mjesec-dva, ali i nije nezgodno jer ĐĐ i agrokor nisu povezani baš na nikakav način. osim što možda pdr đurinih radnika kupuje u konzumu…

kako god se situacija s agrokorom završila, realno ne bi trebalo nikako utjecati na agrokor, ni pozitivno ni negativno. ali to je teorija, a praksa će pokazati svoje. ja u dokapitalizaciji ne očekujem više od 10 privatnih ulagača, ako i toliko. to će ili odraditi veliki (već dogovoreno) ili će propasti dokapitalizacija

New Report

Close