Evo ga dečki, od prošlogodišnjeg -14.196.090 do +7.529.188.
Komentirajte!!!
ne da je dobro…nego je ODLIČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
sad će se vidjeti shopping 🙂
Ju-hu…………
Ovo je fenomenalno!Napokon službena potvrda i nastavak povoljnog trenda!
Neka mi sad netko objasni kako DDJH u ovom trenutku ne vrijedi barem 300kn!!!!!!!!!
Belje je na 310kn,LKRI na 310kn,KOEI je s ovakvim rezulatom je bio 400kn,…pa mislim stvarno….
A tek o svim potencijalima da ne govorim….
Ju-hu…………
Ovo je fenomenalno!Napokon službena potvrda i nastavak povoljnog trenda!
Neka mi sad netko objasni kako DDJH u ovom trenutku ne vrijedi barem 300kn!!!!!!!!!
Belje je na 310kn,LKRI na 310kn,KOEI je s ovakvim rezulatom je bio 400kn,…pa mislim stvarno….
Pa vidit ćemo kako će se sada stvari razvijati kada šira javnost konačno dobije i 100% potvrdu…. uvijek je tako i bilo – dionice rastu na špekulacijama , a onda nakon službene objave narastu još osjetno, iako su svi već očekivali ono što se potvrdilo… [smiley1]
čestitam svim dioničarima… i sebi [smiley1] nadam se da sad neće kao što je uobičajeno nakon dobrog izvješća cijena pasti [smiley1][smiley1][smiley1] s obzirom da sam spisko sve pare [smiley1]
Bravo đuro, ovo su fenomenalni rezultati, što je i bilo za očekivati nakon igrarija sa dionicom početkom godine. Đuro se ustalio na razinama oko 210. Baš me zanima kada će potegnuti prema gore i do kuda. Šteta što se sutra ne trguje…
Hm…dobit je manja od najavljene za 17 %. Kod Belja je bila dobit negdje oko najavljene pa je cijena pala. Kod jednih i kod drugih su prisutna očekivanja, psihologija mase ista ili slična. No, na Belju su već mnogi pogubili živce…
Vidjećemo…Meni odgovara i porast i trenutni pad.[smiley1]
De facto je cijena već pala, sa neke razine od 220kn, jedino sam siguran da više neće ići ispod 200, samo za to dajem ruku u vatru 🙂
Hm…dobit je manja od najavljene za 17 %. Kod Belja je bila dobit negdje oko najavljene pa je cijena pala. Kod jednih i kod drugih su prisutna očekivanja, psihologija mase ista ili slična. No, na Belju su već mnogi pogubili živce…
Vidjećemo…Meni odgovara i porast i trenutni pad.[smiley1]
Može li link na vjest gdje piše da je najavljena dobit 9 mil kn? Tražio sam prošlih dana i nigdje nisam našao.
u međuvremenu se đuro malčice probudio[smiley2]
Hm…dobit je manja od najavljene za 17 %. Kod Belja je bila dobit negdje oko najavljene pa je cijena pala. Kod jednih i kod drugih su prisutna očekivanja, psihologija mase ista ili slična. No, na Belju su već mnogi pogubili živce… Vidjećemo…Meni odgovara i porast i trenutni pad.[smiley1]
Meni odgovara 300kn do kraja mjeseca[smiley1]
Mislim da sad ama baš ništa ne znači jeli 7,6 milja,9 milja ili 11 milijuna!Treba gledati malo šire,ima li ova firma potencijal da to bude 60 milijuna za 2-3 godina????
Najave su bile 14. milijona kuna i to od predsjednika uprave.
Đuro je prestao biti gubitaš i to je odlično, budućnost je tu, ali su rezultati 50% manji od onoga što jenajavio predsjednik uprave Đure Holdinga. [smiley8]
Hvala kolega 😉
Dobit Holdinga Đuro Đaković 12 milijuna kuna
SLAVONSKI BROD – Ovogodišnji prihod grupacije Đuro Đaković, u kojoj se nalazi devet društava uključujući i krovni holding bit će 850 milijuna kuna, procjena je Uprave Holdinga Đuro Đaković. »Dobit na razini grupacije je oko 12 milijuna kuna i to je prvi puta u posljednjih desetak godina da će grupacija poslovati pozitivno. Od te ukupne dobiti oko devet milijuna kuna ide holdingu, a tri milijuna ostaje dioničarima tvrtki iz grupacije«, kazao je predsjednik Uprave holdinga Zdravko Stipetić. Dodao je da je holding jedno od najstabilnijih društava i da je njegova dobit oko šest milijuna kuna. [A. B.]
http://www.vjesnik.hr/html/2006/12/2….asp?r=gos&c=4