DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ga dečki, od prošlogodišnjeg -14.196.090 do +7.529.188.
Komentirajte!!!

ne da je dobro…nego je ODLIČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

sad će se vidjeti shopping 🙂

Ju-hu…………
Ovo je fenomenalno!Napokon službena potvrda i nastavak povoljnog trenda!
Neka mi sad netko objasni kako DDJH u ovom trenutku ne vrijedi barem 300kn!!!!!!!!!
Belje je na 310kn,LKRI na 310kn,KOEI je s ovakvim rezulatom je bio 400kn,…pa mislim stvarno….
A tek o svim potencijalima da ne govorim….

Novac je kisik burze!

Ju-hu…………
Ovo je fenomenalno!Napokon službena potvrda i nastavak povoljnog trenda!
Neka mi sad netko objasni kako DDJH u ovom trenutku ne vrijedi barem 300kn!!!!!!!!!
Belje je na 310kn,LKRI na 310kn,KOEI je s ovakvim rezulatom je bio 400kn,…pa mislim stvarno….

Pa vidit ćemo kako će se sada stvari razvijati kada šira javnost konačno dobije i 100% potvrdu…. uvijek je tako i bilo – dionice rastu na špekulacijama , a onda nakon službene objave narastu još osjetno, iako su svi već očekivali ono što se potvrdilo… [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

čestitam svim dioničarima… i sebi [smiley1] nadam se da sad neće kao što je uobičajeno nakon dobrog izvješća cijena pasti [smiley1][smiley1][smiley1] s obzirom da sam spisko sve pare [smiley1]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Bravo đuro, ovo su fenomenalni rezultati, što je i bilo za očekivati nakon igrarija sa dionicom početkom godine. Đuro se ustalio na razinama oko 210. Baš me zanima kada će potegnuti prema gore i do kuda. Šteta što se sutra ne trguje…

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Hm…dobit je manja od najavljene za 17 %. Kod Belja je bila dobit negdje oko najavljene pa je cijena pala. Kod jednih i kod drugih su prisutna očekivanja, psihologija mase ista ili slična. No, na Belju su već mnogi pogubili živce…
Vidjećemo…Meni odgovara i porast i trenutni pad.[smiley1]

De facto je cijena već pala, sa neke razine od 220kn, jedino sam siguran da više neće ići ispod 200, samo za to dajem ruku u vatru 🙂

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

Hm…dobit je manja od najavljene za 17 %. Kod Belja je bila dobit negdje oko najavljene pa je cijena pala. Kod jednih i kod drugih su prisutna očekivanja, psihologija mase ista ili slična. No, na Belju su već mnogi pogubili živce…
Vidjećemo…Meni odgovara i porast i trenutni pad.[smiley1]

Može li link na vjest gdje piše da je najavljena dobit 9 mil kn? Tražio sam prošlih dana i nigdje nisam našao.

u međuvremenu se đuro malčice probudio[smiley2]

All sharp price movements whether up or down are the result of one or more professionals manipulating the share price. www.MacKorisnik.com

Hm…dobit je manja od najavljene za 17 %. Kod Belja je bila dobit negdje oko najavljene pa je cijena pala. Kod jednih i kod drugih su prisutna očekivanja, psihologija mase ista ili slična. No, na Belju su već mnogi pogubili živce… Vidjećemo…Meni odgovara i porast i trenutni pad.[smiley1]

Meni odgovara 300kn do kraja mjeseca[smiley1]
Mislim da sad ama baš ništa ne znači jeli 7,6 milja,9 milja ili 11 milijuna!Treba gledati malo šire,ima li ova firma potencijal da to bude 60 milijuna za 2-3 godina????

Novac je kisik burze!

Najave su bile 14. milijona kuna i to od predsjednika uprave.
Đuro je prestao biti gubitaš i to je odlično, budućnost je tu, ali su rezultati 50% manji od onoga što jenajavio predsjednik uprave Đure Holdinga. [smiley8]

Vaš link

La vita e bella!

Hvala kolega 😉

Dobit Holdinga Đuro Đaković 12 milijuna kuna

SLAVONSKI BROD – Ovogodišnji prihod grupacije Đuro Đaković, u kojoj se nalazi devet društava uključujući i krovni holding bit će 850 milijuna kuna, procjena je Uprave Holdinga Đuro Đaković. »Dobit na razini grupacije je oko 12 milijuna kuna i to je prvi puta u posljednjih desetak godina da će grupacija poslovati pozitivno. Od te ukupne dobiti oko devet milijuna kuna ide holdingu, a tri milijuna ostaje dioničarima tvrtki iz grupacije«, kazao je predsjednik Uprave holdinga Zdravko Stipetić. Dodao je da je holding jedno od najstabilnijih društava i da je njegova dobit oko šest milijuna kuna. [A. B.]

http://www.vjesnik.hr/html/2006/12/2….asp?r=gos&c=4

Novac je kisik burze!

New Report

Close