DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 23:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne pratim blog, pratio sam ga prije 2-3 godine, međutim tada sam bio obrisan par puta zbog nekih pitanja koja sam imao, i ne pada mi na pamet dizat posjećenost bloga da bi čitao razne pamflete od strane blogera…

A na što bi trebao biti zavidan? Na forumu se općenito bilo kakvo ne slaganje sa tuđim mišljenjem počelo objašnjavati kao zavist…

Mogu biti jedino zavidan na uspijeh koji je postigao sa mojposao.hr (što nisam, jer nisam takav kao osoba), uspijehom sa dionicama ne trebam biti zavidan jer smatram da tu nije postigao ništa spaktakularno (čitaj: ništa posebno)…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ispričavam se, nisam gledao datum…. izbacilo mi ga sa strane na jutarnjem…

Koje li slučajnosti! Danas netko objavi taj link na blogu u 08:23 i baš tebi izbaci sa strane na jutarnjem! Genijalno!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Joj Krešo, pa zbog ovog članka…

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-ove-godine-u-poljsku-salje-visecijevne-bacace-raketa-iduce-godine-u-litvu-osam-borbenih-oklopnih-vozila-i-120-pripadnika-tigrova/5635407/

Daj se opusti… Uostalom, nastaviš li tako, lupit će te šlag, a i pogubit ćeš novce…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Kolege, da li ima možda netko slučajno knjigu dioničara? Samo me zanima koliko dionica ima u vlasništvu Države van top 10.

Hvala

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Što nitko ne piše o novoj dokapitalizaciji od 150 mil kn po 20 kn po dionici?

https://www.hrportfolio.hr/vijesti/kompanije/na-glavnoj-skupstini-dure-dakovica-i-o-opozivu-i-izboru-novih-clanova-no-45792

Što nitko ne piše o novoj dokapitalizaciji od 150 mil kn po 20 kn po dionici?

https://www.hrportfolio.hr/vijesti/kompanije/na-glavnoj-skupstini-dure-dakovica-i-o-opozivu-i-izboru-novih-clanova-no-45792

Pa lijepo pise u tockama na skupstini da ce konacnu cijenu utvrditi potraznja. Nigdje se ne spominje cijena od 20 kuna kao cijena dokapa. To je nominalna cijena.
Vidio sam da i na blogu pojedinci pitaju o toj cijeni od 20 kuna. Pa sta je toliko tesko procitati sto pise u pozivu?!

sad je sve kockanje, ako cijena dokapa bude viša od 45 kn, dionica će rasti, a ako bude niža slijedi pad…staviš na crno ili crveno pa što bude 😉

Ignore: KressoM, delux

sad je sve kockanje, ako cijena dokapa bude viša od 45 kn, dionica će rasti, a ako bude niža slijedi pad…staviš na crno ili crveno pa što bude 😉

zašto bi bila iznad 45 kad piše da u prošlom dokapu ni po 20 nije sve prodano

zašto bi bila iznad 45 kad piše da u prošlom dokapu ni po 20 nije sve prodano
[/quote]

prošli dokap je prošlost, možda u ovom dokapu bude sve prodano, tko to može reći? ako ne, zna se što slijedi…

Ignore: KressoM, delux

Vaš link …
Vaš link …

Tako ću i ja ostaviti 4 dionice, svakom članu obitelji po jedna, kao podsjetnik gdje im je ćale namlatio lovu i da se o tome naraštajima priča uz logorske vatre

IDEX 2017: UAE selects Rabdan 8×8 IFV

The United Arab Emirates’ (UAE’s) military announced during the IDEX show in Abu Dhabi that it had ordered 400 8×8 vehicles from the local company Al-Jasoor, a joint venture between the Emirati company Heavy Vehicles industries (HVI) and the Turkish armoured vehicle manufacturer Otokar Land systems.

Nisam previse upucen sa stanjem u Durici, pa ce mi mozda netko razjasniti. Zasto ponovno dokapitalizacija po 20k ako prijasnja po toliko nije dala zeljene rezultate, a onda zasto nisu iskljuceni svi postojeci dionicari u dokapu?

New Report

Close