Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
S jedne strane dokapitalizacija u kojoj ne sudjeluju mali dionicari s neizvjesnom cijenom, s druge moguca napokon realizacija ovog veceg posla s BOVima.
DDJH je dobar pokazatelj da je sve više novopečenih na burzi jer je 2x prošla ista fora na 50 kn.
Očekujem uskoro vijest da će Đuro za Kuvajt raditi riječne brodove. Pa dajte ljudi…. Kuvajćani svaki dan primaju takve delegacije goluguzih da ulože u njih….😃😃😃😃
od početka godine, odnosno u 26 radnih dana, ĐĐ je objavio potpise novih pet ugovora ukupno vrijednih 78,5 milijuna kn. sa zadnjim danom prošle godine imali su sklopljene ugovore vrijedne 554 milijuna kn. 2+2 kaže da sada imaju ugovoreno posla za 632,5 milijuna kn. odnosno 49,5 milijuna više nego u cijeloj 2016, a nije prošlo ni 10% nove godine.
hoće li rasti i troškovi? naravno da hoće. nakon natječaja za 50 varioca+50 bravara, sada se traži i 50 mehatroničara. i bez vojnog/obrambenog programa, ĐĐ će uspjeti. biti će teže i sporije, ali će uspjeti.
A što ćemo sa P/B 3,6? S ovakvom bilancom? Koliko bi oni tih Patria i vagona(jel čitate vi ovo, dok ostatak svijeta ide prema automatiziranim vozilima pogonjenih umjetnom inteligencijom mi pričamo o željezničkim vagonima) trebali prodati da se to iznivelira (-provizija za Patriu). 3000, 5000, 10 000 komada? Jel netko napravio računicu?
Naravno da će uspjeti..Na forumu je puno frustriranih likova koji jedino znaju pisati što je bilo u prošlosti..Najjači argument im je prošlost i negativan kapital..Ok imaju ljudi pravo na svoje mišljenje kao i ja ..Činjenica je da je Đuro pod ovom upravom napravio veliki zaokret ( da banarama,avax itd ) znam da je minus 20 milja.Zato vi niste u Đuri ili možda i jeste ,ali ga redovno komentirate ( naravno negativno).
Ja sam dioničar Đure i naravno da vjerujem u Đuru..Pogotovo vjerujem nakon jučerašnjih izvještaja na Dnevniku Hrt-a i javljanju gdin Mazala iz Kuvajta u Rtl-ovom dnevniku.A naravno prije toga je bilo ovih 50 varioca + 50 bravara ..ako je ovih 50 mehatroničara za Đuru kako mikromakro kaže onda je sve jasno, bar meni..Pa onda dokapitalizacija iz koje je vidljivo da se teren sprema za novog većinskog koji naravno neće ući u Đuru ako nije siguran u ovaj posao s Kuvajtom..
Usput mislim i da je vrijednost posla preko 400 mil dolara, bliže 500mil eura.Dvije brigade, bov košta cca 1,4mil eura, vatrena stanica cca 3, mil plus održavanje , a sve ide Đuri jer je on nositelj posla.
Očekujem objavu rezultata natječaja kroz par mjeseci.
Ovo nije nagovor za kupnju dionica Đure.
od početka godine, odnosno u 26 radnih dana, ĐĐ je objavio potpise novih pet ugovora ukupno vrijednih 78,5 milijuna kn. sa zadnjim danom prošle godine imali su sklopljene ugovore vrijedne 554 milijuna kn. 2+2 kaže da sada imaju ugovoreno posla za 632,5 milijuna kn. odnosno 49,5 milijuna više nego u cijeloj 2016, a nije prošlo ni 10% nove godine.
hoće li rasti i troškovi? naravno da hoće. nakon natječaja za 50 varioca+50 bravara, sada se traži i 50 mehatroničara. i bez vojnog/obrambenog programa, ĐĐ će uspjeti. biti će teže i sporije, ali će uspjeti.
Ma sigurno da će uspjeti, međutim, dok ti novu ekipu uklopiš, podučiš i.e. prošla baka s kolčima..
Može đuro imati miljardu kuna ugovorenih poslova ako je učinak loš, a time i zarada…
meni ovaj dokap nikako da legne. max cijena će biti ispod 31 kn, a na burzi se trži 48-50!!?? ako ulazi jedan većinski da ima 51%, onda još nekako, ali ako ih bude više….eh, sad, ili su ti potencijalni novi bogom dani pa u startu imaju odmah 70% plusa, ili ovi što kupuju zadnjih dana pojma nemaju! ili ja krivo rezimiram! što je točno?
randopph@
Od kud tebi to da će biti max ispod 31?
Može link za ovaj natječaj za 50 mehatronicara?