DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 11:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Eh, kada vidim ovo naviru mi sjećanja…
Tamo negdje 2007. – 2008.

Ko danas da je bilo
Bili su u điru neki ugovori sa Kuvajtom. Ha-ha.
Neki remontovi i veliki poslovi.
Onda je DDJH bio pred potpisivanjem velikog posla pa je cijena skočila 15% odmah u jutro. Ali ko za vrag se na asku netko postavio sa skrivenim nalogom. Lupalo se po njemu, lupalo! Nekih 60.000 komada. A onda su kupci posustali. Dan je završio u plusu, nekih 9%.
Bilo je to na 350 kunuća…

(Nova strofa X2)
Ko danas da je bilo…

La vita e bella!

Da bio je to posao sa tenkovima, koji se vrtio bar jednom svake godine… 😀

Eh, kada vidim ovo naviru mi sjećanja…
Tamo negdje 2007. – 2008.

Ko danas da je bilo

ne kuzim logiku. U proslosti nisu dobili posao pa to znaci da nece ni danas ni ikad u buduce?
cinjenica je da je bio pozivni natjecaj na koji su bili pozvani i da su prosli sve faze procesa i da imaju prilicno dobar proizvod.
mislis da je nemoguce da dobiju posao?

Ovo je totalno kićenje naivaca. Da bi opravdala sadašnju cijenu firma bi morala raditi barem 20-30 mil. kn dobiti, a radi gubitak, ide dokap i nakon dokapa će i dalje isto. I još negativan kapital. Ajajajaj. Majko moja.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Hoće li Đuro dibiti posao nemam pojam.
Iskreno se nadam da hoće.
To bi bilo dobro za sve nas. Tvrtku, dioničare, ekonomiju, državu….

Ali isto tako znam da su u proteklom desetljeću pojedinici već višestruko povećali svoje bogatstvo na tom potencijalnom ugovoru.

Kuće, vikendice, stanovi, jahte, bonusi…. sve je to nama Đuro preko burze dao.

Savršen sustav, jelda!
Živio kapitalizam! 🙂

La vita e bella!

I dečki ? Svi smo se duboko zamislili?

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Moje je mišljenje da bi mogli dobiti taj posao.Konačno.
Nije se uzalud Kolinda išla naslikavat u Kuvajt,uskoro će to biti PR za narod kako je ona uspješno lobirala za taj posao.Zauzvrat će mirovinski fondovi biti kupci na dokapu.

Što se posla tiče mene zanima koji je % udio Patrie u tom JV sa Đurom?Da bi mogao napraviti neke kalkulacije…

I nemam dionice Đure niti ih namjeravam kupiti….

"Only dead fish swim with the stream"

BTW koliki je uopće ugovor u mil EUR/USD za te Patrije u Kuvajtu? Pa i da je 30 milja EUR, to nije nešto kroz nekoliko godina. Ako je 100 mil EUR to je već lijepa cifra.

osnovni BOV je 1,3 mil EUR. mi smo kupili 128 komada. kuvajt, koji je iste veličine, ali u dosta nezgodnijem okruženju (što god netko mislio o našim komšijama), sigurno neće kupiti 15 komada, naprotiv. tenkova imaju 149 koje su kupili od nas prije 25 godina (mi ih imamo 3 puta manje), a imaju i hrpu američkih abrams tenkova. kao i mi, i oni su iskusili invaziju na svoj teritorij.

pa sad neka netko baca računice o kojim se tu poslovima radi…

Savage
400 mil $.

@Lojtra
Dobro, nisam znao da je toliko. Sad kužim zašto raste 😀

Mene samo zanima koliko dobiva Patria na “know how”,zatim na koliko godina će ići taj ugovor,znam da se pisalo da u UAE nastupaju zajedno sa Patriom a tu samostalno,ali opet vrag je u detaljima 🙂

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close