DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 13:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo je bio posjet i nista vise. Nisu dosli na nikakav potpis ugovora. Ne znam o cemu govorite. Ovo je gospodarski posjet kao i dvaki drugi. Kroz vrijeme se tek neki poslovi realiziraju.
Po meni, iako imam te dionice, ovo ne vrijedi u dokapu vise od 40 kuna. Sansa da dobiju posao, ne znaci da moram platit 60 kn u dokapu. Sta ako ne dobiju posao? Sta cemo onda? To sto svi ponavljaju za blogijem, to je druga stvar. On je u lovi i njemu je svaki postotak zarade na velike kolicine dobar, ali nekome tko ulaze malo…nije svejedno.

Đuro se na ovaj natječaj prijavio prije nešto više od 4 godine i ovo je rasplet.
Činjenica je da je Patrija pokazala najbolje rezultate na testiranju kao i da Kuvajćani traže jamstva države da će se posao i odraditi, a što su ovim posjetom i dobili vjerojatno.
Gledao sam i Dnevnik na Hrt-u i javljanje Mazala u Rtl dnevniku iz Kuvajta i ja uopće ne sumnjam u ovaj posao, pa čovjek je bio presretan, al oprezan.
Vremenski slijed događanja, najava dokapitalizacije, odlazak predsjednice u Kuvajt..
S obzirom na način na koji se provodi dokapitalizacija vjerojatno ćemo dobiti novog većinskog vlasnika.
Mislim i da je vrijednost posla preko 400 mil dolara, bliže 500mil eura.Dvije brigade, bov košta cca 1,4mil eura, vatrena stanica cca 3, mil plus održavanje.
Očekujem objavu rezultata natječaja kroz par mjeseci.
Ukoliko dobije ovaj posao Đuro si otvara mogućnost i revizije njihovih tenkova M84 kojih ima oko 150.
Sve u svemu nevjerojatno važan posao za Slavoniju i Slavonski Brod.
Ponosni sam dioničar Đure i ovo nije nagovor na kupnju njegovih dionica.

Ovo je firma s NEGATIVNIM kapitalom. To je sve.

Drugim riječima, firma koja jede samu sebe.

Ovdje je možda na vidiku neki eventualni dogovor(po N-ti put možda/eventualno), možda su samo iskoristili priliku za dobar PR s obzirom na jednako katastrofalne rezultate DDJHa i jednako katastrofalan rejting KGK, a možda bi netko malo i kratio poziciju.

Sve u svemu nebitno s obzirom o kakvoj firmi se radi.
Da će sutra ujutro otići jedno 15-20%, hoće.
[/quote]

nisam baš siguran da će ovčice opet nasjesti…pred par dana ljudi su se gadno opekli na istu vijest-navlakušu, a ne treba zaboraviti niti da se ide u dokap gdje bi cijena mogla biti i 20 kn, tako da….

Ignore: KressoM, delux

@ vikend netko vidi priliku neko ne sukladno tome ce neko vidjeti podebljani saldo a netko se pitati da sam a sta nisam….

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Meni Đuro dobro izgleda…

Na 50 kn malo više od 10.000 komada na prodaji… NIJE LOŠE

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

bilo je i neki dan pa je taj isti vraćao po 46 ono što je prodao po 50. Nek završi taj dokap više pa da znamo kako stvari stoje. Ovako čardak ni na nebu ni na zemlji.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Cijena na kupnji Veća od prodaje

kolko mi se cini ovaj spekulativni kapital se ispucao jos prije 9:30. Cini mi se da je to bilo to sta se tice rasta vezano za otvaranje veleposlanstva.
Zagolicalo nam je mastu svima preko vikenda ali mislim da ce se za prave vijesti nazalost morati jos pricekati.
ako ne budu prije dokapa ne pise nam se dobro.

Ako do posla dode, sumnjam da ce to biti u iducih mjesec dana. A nesto slicno je i receno za vikend.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

netko je dobro ovo pokupovao ma što mi mislili o prodavateljima, ovo netko kupuje a zna razlog zašto.

dan je pametniji od noći!

jedino ne kužim ekipu koja je opet popušila istu foru od prije par dana i jutros kupovala, za ne vjerovati

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close