Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Ja mislim da je zadnjih mjeseci ova dionica porasla za dva do tri "Kuvajta". I svaki puta sada kad se samo spomene Kuvajt opet bi trebala porasti za dva do tri puta. Kuvajtu nema kraja! Mislim da će ova dokapitaliozacija pokazati koliko zapravo ovaj replicirani Kuvajt vrijedi a to je ni manje ni više nego visokih 20 kuna.
napomena:
Nemam dionice ovog "Kuvajta"!
I ŠEICI KUPUJU HRVATSKO: Oklopnjaci naše poznate tvrtke uskoro će juriti kuvajtskim pustinjama?
Ja mislim da je zadnjih mjeseci ova dionica porasla za dva do tri "Kuvajta". I svaki puta sada kad se samo spomene Kuvajt opet bi trebala porasti za dva do tri puta. Kuvajtu nema kraja! Mislim da će ova dokapitaliozacija pokazati koliko zapravo ovaj replicirani Kuvajt vrijedi a to je ni manje ni više nego visokih 20 kuna.
napomena:
I ŠEICI KUPUJU HRVATSKO: Oklopnjaci naše poznate tvrtke uskoro će juriti kuvajtskim pustinjama?
[/quote]
Takvih upitnika u naslovnici članka nije falilo ni u jednoj vladi do sada. Odeš, popričaš, provedeš se malo, pojedeš kakav egzotičan specijalitet, napraviš si dobru političku promidžbu i na kraju priče ništa. Koja je ovo dokapitalizacija na Đuri po redu, i nakon svake isto, pare se istope, keš pojedu i na kraju FI u minusu. A onda ajmo opet Jovo nanovo, malo kukaj, spominji spšavanje radnika, ustaju sindikati i država odriješi kesu i krpa gubitke.
Ovo je firma s NEGATIVNIM kapitalom. To je sve.
dobro ovo zvuci kuvajt ..al market njusi dokap .kladim se da vecina nezna sto to znaci .. ? 🙂
prodat njima duru,,pa nek si dokapiraju sami @:-)
i nek pokazu da mogu prodati i gubitasa,,,lako je HEP prodat 🙂
napomena:
[/quote]
Takvih upitnika u naslovnici članka nije falilo ni u jednoj vladi do sada. Odeš, popričaš, provedeš se malo, pojedeš kakav egzotičan specijalitet, napraviš si dobru političku promidžbu i na kraju priče ništa. Koja je ovo dokapitalizacija na Đuri po redu, i nakon svake isto, pare se istope, keš pojedu i na kraju FI u minusu. A onda ajmo opet Jovo nanovo, malo kukaj, spominji spšavanje radnika, ustaju sindikati i država odriješi kesu i krpa gubitke.
[/quote]
Koji političku promidžbu? ne lupetaj molim te!
Sto se tiče dopkap sve zavis kako će biti realiziran ovaj posao u Kuvajt.
Ja sam siguran 90% da će se realizirat,sve drugo je prošlost .
Ovo je firma s NEGATIVNIM kapitalom. To je sve.
Drugim riječima, firma koja jede samu sebe.
Ovdje je možda na vidiku neki eventualni dogovor(po N-ti put možda/eventualno), možda su samo iskoristili priliku za dobar PR s obzirom na jednako katastrofalne rezultate DDJHa i jednako katastrofalan rejting KGK, a možda bi netko malo i kratio poziciju.
Sve u svemu nebitno s obzirom o kakvoj firmi se radi.
Da će sutra ujutro otići jedno 15-20%, hoće.
Ddjh skace dosta na bilo kakvu objavu, i naspram vecerasnjih vjesti, skok od 10-ak posto osobno smatram vrlo vjerovatnim, čak i s mogućnošću održanja te cijene. Bilo bi lijepo za sve dionicare da se takvo nesto uopce i izrealizira, mislim da bi otisla dionica gore za 100 posto u nekoliko dana. No to je tek ostvariva mogucnost i nista vise. Nemam te dionice ali pratim ih i mislim da ce se dosta vas slozit samnom u vezi posta.
Nemoj se ljutiti, ali jel ti poznaješ njihov mentalitet dolje? 🙂 Za takve stvari i u Europi treba 1-2 godine da se stvari dogovore, a dolje je taj rok duplo. UAE ne toliko, ali Kuwait i Oman su tromi do bola. Čak i da kažu da posao ide u ponedjeljak to je još kao sve one milijarde koje su se iz kine trebale sliti kod nas zadnjih par godina. A i ne pomaže kaj su im se dolje predstavile 2 žene.
[/quote]
nemoj se ni ti meni ljutit, dugo godina sam radio sa arabima (na brodu) i poznajem vrlo dobro taj mentalitet. ovdje je bitna informacija. ako ta informacija bude sutra, prekosutra da je pao (pa čak i samo načelno) dogovor sa arabima , nema tu puno filozofije , dionica ide žestoko uzbrdo , ali kratkoročno, naglašavam to. ovdje si već dosta godina i znaš i sam kako burza funkcionira.
a ovo što se tiče 2 žene , ha, ha , neće to bit loše za naše pregovore.
[/quote]
Ma ne ljutim se ;). Mea culpa. Ono što je meni upitno je što je “dogovor” a što dogovor u ovom slučaju. Kad Kolinda sutra bubne da je to gotova stvar, a ono nakon par mjeseci banana. Kao končar sa tramvajima.
Ali da, to što kažeš letit će 🙂 Kolindu im damo pride 🙂
sa novih 5 000 000 mil dionica ukupno ce ih biti cca 12 500 000. Kolika bi trebala biti dobit i kada, da opravda mcap od 625 mil kn ( cijenu dionice 50kn). Posebno ako ce dokap ici blize 20 nego 50, a mislim da ni u ludilu nece biti > 40.
Imam DDJH i razmisljam o prodaji.
DeepBlue…ukratko, ugovaranjem ovog mega posla od cc.400000 USD a moguće i više te finalizacijom do glavne skupštine ti smatraš da će dokap ići do max.40 kn po dionici? Moje mišljenje je da će dokap ići na razinama >60kn a cijena na burzi će biti 1xx kn. Posjedujem dionice đurice i također razmišljam o prodaji ali na troznamenkastim razinama. :-)))
Ugovaranje i finalizacija do glavne skupstine…ozbiljno??? I znajuci sve to uprava ostavi teoretsku mogucnost dokapa po 20. Predsjednik uprave je i danas ponovio da ima jos konkurenara, al neka je DDJH glavni favorit, neka ima 60% šanse…uvrstite u racunicu ove varijable: kolike su sanse da ce dobit posao i kolike su sanse da ce ga dobit prije glavne skupstine, onda na osnovu toga procjenite po kojoj ce cijeni dokap biti i sto ce se do tada događati sa dionicom