Tri stranice sam pročitao, šta se sve može pročitati…. Još jednom, jadni oni koji ne znaju i dođu ovdje po mišljenje…
Osim xdado i Kresse nitko ne razumije ovako jednostavan dopis? Trebali bi dati drugima novce na upravljanje…
situacija kratkoročno:
ako se u ova 2 dana dogovori ovaj posao sa kuvajtom, u ponedjeljak ,utorak će biti eksplozija.
Nemoj se ljutiti, ali jel ti poznaješ njihov mentalitet dolje? 🙂 Za takve stvari i u Europi treba 1-2 godine da se stvari dogovore, a dolje je taj rok duplo. UAE ne toliko, ali Kuwait i Oman su tromi do bola. Čak i da kažu da posao ide u ponedjeljak to je još kao sve one milijarde koje su se iz kine trebale sliti kod nas zadnjih par godina. A i ne pomaže kaj su im se dolje predstavile 2 žene.
situacija kratkoročno:
ako se u ova 2 dana dogovori ovaj posao sa kuvajtom, u ponedjeljak ,utorak će biti eksplozija.
Nemoj se ljutiti, ali jel ti poznaješ njihov mentalitet dolje? 🙂 Za takve stvari i u Europi treba 1-2 godine da se stvari dogovore, a dolje je taj rok duplo. UAE ne toliko, ali Kuwait i Oman su tromi do bola. Čak i da kažu da posao ide u ponedjeljak to je još kao sve one milijarde koje su se iz kine trebale sliti kod nas zadnjih par godina. A i ne pomaže kaj su im se dolje predstavile 2 žene.
[/quote]
nemoj se ni ti meni ljutit, dugo godina sam radio sa arabima (na brodu) i poznajem vrlo dobro taj mentalitet. ovdje je bitna informacija. ako ta informacija bude sutra, prekosutra da je pao (pa čak i samo načelno) dogovor sa arabima , nema tu puno filozofije , dionica ide žestoko uzbrdo , ali kratkoročno, naglašavam to. ovdje si već dosta godina i znaš i sam kako burza funkcionira.
a ovo što se tiče 2 žene , ha, ha , neće to bit loše za naše pregovore.
Sada je društvo napravilo operativni zaokret u svim poslovnim segmentima, ali ima jako narušenu bilancu, no pred njime su mogući ogromni poslovi, kako je to više puta najavio predsjednik uprave. Država kao većinski vlasnik treba stoga dopustiti dokapitalizaciju, pa makar da je i ona dokapitalizira.
situacija kratkoročno:
[/quote]
Savage , možete li to malo suptilnije , a ne ovako direkt u glavu !? 🙂
Imam osjecaj da za sutra nije dogovoren nikakav posao jos. Po video prilogu sa dnevnik.hr sa aerodroma vidim da tu idu neke tvrtke koje sigurno nebi krile da je nesto vec potpisano u njihovoj bransi a njihova lica ne odaju tako nesto. tako da mi se cini da idu cisto kao dekor a ako oni idu tako onda je jasno da se pojavi i firma koja ima daleko najpoteniji potencijalni ugovor.
Nadam se da sam u krivu, ali ako od toga ne bude nista do roka dokapitalizacije, sa ovim minusima iz zadnjeg izvjestaja bojim da se ne moramo nadat previse uspjesnoj uplati.
situacija kratkoročno:
[/quote]
Pa i traje vec 1-2 godine dogovor. Nije ovo od jucer. Jednom kad se dogovori, valjda onda ne treba opet jos 1-2 godine. Sada se otvara veleposlanstvo sto je zanimljiva ilstvar. Takoder i dokapitalizacija. Taman u isto vrijeme.
Napomena: NEMAM dionice DDJH.
Htio bih se ukljuciti u aktualnu raspravu objavom svog misljenja. Mislim da to sto su dve zene isle na dogovor posla nema nikakve veze sa uspostavom istog, bitne su brojke crno na bijelo. Pokusajmo malo dugorocnije gledati na sve to, ipak ne treba racunati na zaradu na dnevnoj bazi, buducnost je sigurno svijetla.
Nisam, ali bit cu dionicar DDJH.
Ja mislim da je zadnjih mjeseci ova dionica porasla za dva do tri “Kuvajta”. I svaki puta sada kad se samo spomene Kuvajt opet bi trebala porasti za dva do tri puta. Kuvajtu nema kraja! Mislim da će ova dokapitaliozacija pokazati koliko zapravo ovaj replicirani Kuvajt vrijedi a to je ni manje ni više nego visokih 20 kuna.
napomena:
Nemam dionice ovog “Kuvajta”!