Zapravo, baš razmišljam kako je ovaj poziv čekao da se objavi ova vjest da Kolinda ide u Kuvajt, na temelju čega je dionica rasla…
Ovdje su žešće muljaže…
znači dokap izgledno ide po 20 kuna (uz de facto isključenje malih ulagača u dokapu), a netko na burzi kupuje po 47 kn?! ne kužim tu logiku….
znači dokap izgledno ide po 20 kuna (uz de facto isključenje malih ulagača u dokapu), a netko na burzi kupuje po 47 kn?! ne kužim tu logiku….
Daj molim te bolje pročitaj.
Nije ovo loše za onoga tko ima 800 000 kunica, ovo će se vjerojatno dati uvaljati s 50% dobiti čim dobije dionice.
Neće to ici jeftino?
To bi već moglo biti dogovoreno, logike malo. Veleposlanstvo, posjet, posao i možda i investicijska suradnja ??? Rasplet čekamo
Konačna cijena ovisiti će opotražnji a utvrditi će se 2 dana nakon provedenog upisa.
U teoriji može biti i više od 20 kuna ako se nađe neki hazarder pa ponudi više pod uvjetom da zadovolji minimalni prag uspješnosti izdanja – 5 milijuna dionica. To znači ako netko hoće da cijena bude 40 kuna u dokapitalizaciji mora izdvojiti 200 milijuna kuna minimalno.
Hm ..
Kada vidite koliko je maksimalni kapital koji se povećava i podijelite sa novoizdanim brojem dionica dobijete tih 20 kuna.
Poziv je mogao biti malo jasniji, mogli su staviti raspon kao što je to bilo do sada.
Ako i prođe dokapitalizacija mislim da će biti po 20 kuna, osim eventualno u slučaju neke vijesti o potpisanom velikom ugovoru ( koji čekamo 10 i više godina ).
lp
Mislim da se to arapima nudi dokapitalizacija, ako već nije i dogovorena?
Zašto bi onda isključili nas male???? I mi damo 20 kuna????
U teoriji može biti i više od 20 kuna ako se nađe neki hazarder pa ponudi više pod uvjetom da zadovolji minimalni prag uspješnosti izdanja – 5 milijuna dionica. To znači ako netko hoće da cijena bude 40 kuna u dokapitalizaciji mora izdvojiti 200 milijuna kuna minimalno.
Hm ..
Kada vidite koliko je maksimalni kapital koji se povećava i podijelite sa novoizdanim brojem dionica dobijete tih 20 kuna.
Poziv je mogao biti malo jasniji, mogli su staviti raspon kao što je to bilo do sada.
Ako i prođe dokapitalizacija mislim da će biti po 20 kuna, osim eventualno u slučaju neke vijesti o potpisanom velikom ugovoru ( koji čekamo 10 i više godina ).
lp
[/quote]
,
plavi , a šta ako je već sve dogovoreno , i ako se zna da će doći potpis velikog posla ? Možda zbog i ne pada cijena , nego se nastavlja kupovati , šta mislite?
Znaci s novim izdanjem dionica ako zarade 70 miljuna na cijeni od 47 kn p/e ce bit 10, dobre su racunice ovim kupcima na ovim razinama, bit ce sretni ako djuro bude zaradjiva 10-20 mil u sljedeci par godina